x
Amerika

Vize İşlemleri

Amerika

Amerika Hakkında Sorular & Yorumlar

Amerika ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Amerika Çalışma Vizesi Şartları
K.R. 20/04/20, 14:49 Cevabı Görüntüle
Selamlar sayın yetkili, Freelance çalışan bir tercümanım. 5 yıldır Türkiye'de yaşıyorum. Daha global bir iş düşündüğüm için Amerika çalışma vizesi şartları için bilgi almak istiyorum. Turlara katılarak geçimimi sağlıyorum. Birkaç firma bünyesinde freelance tercüman olarak çalışmaya devam etmekteyim. Bana yardımcı olur musunuz? Onay almamız için ne yapmalıyım? İyi günler.
Amerika Online Vize Başvurusu
Ş.H. 20/04/20, 12:46 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Ben Şenay. Devlet okuluna bağlı çalışan bir fizik öğretmeniyim. Mesleğimden dolayı yeşil pasaportum olduğu için birçok Schengen bölgesini ziyaret etme şansım oldu. Amerika Online Vize Başvurusu yapmak için bir hesap oluşturamadım. Amerika vizesinin riskli ve zor olduğunu duydum. O yüzden başvurumu yardım alarak yapmayı düşünüyorum. Ayrıca bir önceki sene Kanada'ya seyahat ettim. Bana form doldurma konusunda yardımcı olmanızı rica edeceğim. İyi çalışmalar.
Amerika Aile Birleşimi Vizesi
M.H. 20/04/20, 11:16 Cevabı Görüntüle
Selamlar, Öncelikle iyi çalışmalar dilerim. Eşim Amerika asıllı. Onun üzerinden bir vize başvurusu yapmak istiyorum. Amerika aile birleşimi vizesi başvuru merkezinden başvurudan önce randevu almam gerekir mi? Amerika evlilik vizesi için evraklar ve süreçle ilgili bilgi verir misiniz? Tecrübeleriniz doğrultusunda beni yönlendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.
Amerika Yatırımcı Vizesi
A.İ. 18/04/20, 17:07 Cevabı Görüntüle
Merhaba sayın yetkili, İstanbul ve İzmir olmak üzere işletmeciliği bana ait olan bir restoranım var. Bunun dışında bir firmada şirket ortaklığım bulunmaktadır. Amerika için istisnai vatandaşlık modelleri ile ilgili gayrimenkul alımı, şirket kurma finansal yatırım yapma gibi durumlarda alınacak olan Amerika yatırımcı vizesi nedir? Bilgi edinmek istiyorum. Tecrübelerinizden yararlanmak ve işlemlerimi sizlerle devam ettirmek istiyorum. Geri dönüşlerinizi bekliyorum. İyi çalışmalar dilerim.
Amerika Öğrenci Vizesi Ücreti
S.H. 18/04/20, 16:14 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Bursa'da özel üniversitede öğrenciyim. Amerika öğrenci vizesi ücreti hakkında bilgi almak istiyorum. Moda tasarımı bölümünde okuyorum. Amerika’ya kısa süreli dil okulu için gitmek istiyorum. Oluşabilecek bütün masraflarımı babam karşılayacak. Kendisi şirket sahibidir. Amerika vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Sizin danışmanlık ücretinizi de belirtebilir misiniz? Nereye ne kadar ödeme yapmam gerekiyor?
Amerika Sponsor Vizesi
B.D. 18/04/20, 15:24 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, Istanbul'da yaşıyorum. Üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Amerika vizesi için Ulusdaki ofisinizden başvuru yapacağım. Daha önce sizden İngiltere vizesi almıştım. Amerika sponsor vizesi almak istiyorum. Amerika’da yaşayan ablam seyahat masraflarımı karşılayacak. Para masrafları karşılayacak kişinin hesabında mı benim kendi hesabımda mı olmalıdır? Ayrıca sponsor vize talep dilekçesi hakkında biraz bilgi verirseniz sizinle iletişime geçmiş olacağım. İyi çalışmalar
Amerika İş Vizesi
N.N 16/04/20, 17:11 Cevabı Görüntüle
Merhaba Sayın yetkili, Amerika iş vizesi almak istiyorum. Amerika’da bir şirketin ortağıyım. Ne gibi evrak lazım, şirketten davet belgesi mi göndermeleri lazım? Ben Türkiye'den hangi vize kategorisine başvuru yapmam gerekiyor. Kafamda deli sorular diyebilirim. Profesyonel bir yardıma ihtiyacım olacağını düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi günler.
Amerika Eş Vizesi
E.B. 16/04/20, 16:15 Cevabı Görüntüle
Selamlar, Ben Edis. Ailemle birlikte Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşamaktayız. Eşim Türkiye'de bulunan özel bir şirkette satış ve pazarlama müdürü olarak çalışmaktadır. Amerika evlilik vizesi olarak söylenen vize türüne başvuru yapmak istiyorum. Eşim Amerika'dan iş teklifi aldı. Amerika’ya taşınmamız durumunda ben de Amerika eş vizesi ile oturum alabilir miyim? Konu ile ilgili hiçbir fikrimiz yok yardımcı olur musunuz? İyi günler.
Amerika Göçmenlik Vizesi
K.G. 16/04/20, 14:43 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Ben İzmir'de yaşıyorum. 28 yaşındayım. 10 yıldır yazılımcı olarak çalışmaktayım. Amerika göçmenlik vizesi almak istiyorum ne yapmam gerekir? Daha önce hiç yurt dışına çıkmadım. Sadece Kıbrıs'a günü birlik gittim. Amerika’da it ve diğer herhangi bir sektörde satış danışmanı işleri aramaktayım. Bilgilendirme yapmanızı rica edeceğim. İyi çalışmalar.
ABD Turist Vizesi
A.Y. 16/04/20, 13:54 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, Ben açelya. İnşaat mühendisiyim 2019 yılında mezun oldum. Öğrencilik zamanımda Prag ve Berlin’de bulundum. Yaz tatilim için Amerika planı yaptım. ABD Turist Vizesi hakkında bilgi almak istiyorum. Amerika turistik vize sürecini öğrenebilir miyim?
Amerika Geçici Çalışma Vizesi
V.K. 16/04/20, 11:44 Cevabı Görüntüle
Selamlar Euroasia çalışanları, Ben Volkan Kılıç. 35 yaşında özel sektör çalışanıyım. Amerika geçici çalışma vizesi almak istiyorum. Beşiktaş ilçesinde ikamet etmekteyim. Önceki yıllarda avrupa ülkelerine seyahat etme fırsatım zaman açısından olmamıştı. İş geliştirme yapmak ve para kazanmak için Amerika'ya gitmek istiyorum. Yerine getirmem gereken koşullar nelerdir? Konu ile ilgili bilgi paylaşırsanız sevinirim.
Amerika Çalışma ve Tatil Vizesi
L.M. 16/04/20, 10:56 Cevabı Görüntüle
Merhaba, İstanbul’da üniversite öğrencisiyim. Daha önce bu tür vize kategorisinde arkadaşlarım Amerika'ya gitmişti. Bende var olan ingilizcem için pratik yapmak ve çalışmak istiyorum. Amerika çalışma ve tatil vizesi almak istiyorum. Amerika work and travel programı için çalışma vizesi mi almak gerekiyor? Bu süreçte neler yapmam gerekir? Başvurum için profesyonel kişilerle çalışmak istiyorum. İyi çalışmalar.
Amerika Dil Okulu Vizesi
P.Ö. 15/04/20, 20:47 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben Pelinsu özel bir üniversitede uluslararası ilişkiler bölümünde okuyorum. Amerika dil okulu vizesi almak istiyorum. 3.sınıf öğrencisiyim. Bunun dışında pazarlama uzmanı olmak için kurs ve seminerlere katılıyorum. Söylemiş olduğum bölümler için ingilizce oldukça önemli ve şahsi hayatım içinde buna ihtiyacım var. Amerika F1 vizesi için ne yapmam gerekir? Öğrenciyim ve şu an banka hesabımda yüklü miktarda para yok, masraflarımı annem karşılayacak. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi çalışmalar.
Amerika Vize Başvuru Merkezi Ankara
B.A. 15/04/20, 15:34 Cevabı Görüntüle
Selamlar, Ben Amerika’ya turistik vize almak istiyorum. Evraklarımı verdikten sonra Amerika vize başvuru merkezi Ankara için randevu alırsam vizem kaç gün sonra çıkar? Emek’te ikamet ediyorum. Daha önce birkaç avrupa ülkesinde bulundum. Amerika, hayalini kurduğum ülkeler arasında ve yaz tatili için New Jersey’e gitmeyi düşünüyorum. Bana ayrıntılı bilgi verebilir misiniz? İyi Çalışmalar.
Amerika Öğrenci Vizesi
C.D. 15/04/20, 14:46 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Ben Ceylin 21 yaşında Haliç Üniversitesi Mimarlık bölümünde okuyan bir öğrenciyim. Amerika öğrenci vizesi nasıl alınır? Mezun olduktan sonra iş başvurularımda ingilizcenin önemi büyük olcak. Dolayısıyla profesyonel bir eğitime ihtiyacım olacak. Amerika’ya dil okuluna gitmek istiyorum. abd öğrenci vizesi hakkında yardımcı olur musunuz? İyi günler.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';