x
Almanya

Vize İşlemleri

Almanya

Almanya Hakkında Sorular & Yorumlar

Almanya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Almanya Vize Süresi
B. Ertan 18/03/20, 22:22 Cevabı Görüntüle
Gezmeye gitmek istiyorum Almanya’ya bu konuda bilgi almak istiyorum. İlk defa vize başvurusunda bulunacağım. İki yıldır çalışıyorum, maaşım asgariden yüksek. Çıkacak olan Almanya vize süresi kaç gün olur sizce?
Almanya 6 Aylık İş Arama Vizesi
A. Keser 18/03/20, 22:08 Cevabı Görüntüle
Merhaba makine mühendisiyim 1 yıllık iş tecrübem var Almanya’da çalışmak istiyorum. Almanya 6 aylık iş arama vizesi hakkı tanıyormuş yabancılara. Bu vizeye nasıl başvurabilirim? Diplomam, sertifikalarım yeterli olur mu? Bir de bloke hesabı Türkiye’den açabiliyor muyum?
Almanya Schengen Vize Başvuru Formu
K. Canvermez 18/03/20, 21:59 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Almanya Schengen vize başvuru formu doldururken seyahatin başlangıç ve bitiş tarihi sorusuna ne yazmalıyım? Otel ve uçak rezervasyonumu yaptım ama yakın bir tarihte yaptım. Herhangi bir tarih yazsam olur mu?
Turist Vizesi Almanya
C. Süren 18/03/20, 21:50 Cevabı Görüntüle
Ben Bursa’da memurum. Eşim İzmir’de çalışıyor. Başvuru merkezine turist vizesi Almanya için başvurularımızı ayrı ayrı yapacağız. Eşimle ayrı ayrı başvuru merkezlerinden başvuru yapmamız dezavantaj olarak döner mi?
Almanya Davetiye Geçerlilik Süresi
A. Deniz 18/03/20, 10:47 Cevabı Görüntüle
2020 Haziran ayında Almanya'ya kardeşimi ziyaret etmek için gideceğiz. Eşimle beraber gideceğiz ama eşim çalışmıyor. Bir de davetiyeyi gönderdi kardeşim ocak ayında Almanya davetiye geçerlilik süresi kaç gün veya aydır? Onu nereden ve ne şekilde alıyoruz?
Almanya Aile Birleşimi Vizesi
E. Yıldız 14/03/20, 13:10 Cevabı Görüntüle
Merhaba, 1991 Almanya doğumluyum. Bu tarihten 2009 tarihine kadar Almanya’da okudum ve orada ikamet ettim. 2009 yılında Türkiye’ye taşındım. Bir yıl sonra da annem ve kardeşim taşındı. Babam halen Almanya’da çalışmakta. Bir süredir tekrar Almanya’ya dönme isteğim var. Almanya aile birleşimi vizesi için nasıl bir yol izlemeliyim? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Almanya Ticari Vize
Ş. Koşan 14/03/20, 12:58 Cevabı Görüntüle
Merhaba, şirket sahibimiz İran vatandaşı. 2020 yılı Almanya ticari vize gerekli evraklar listesini iletebilir misiniz? Türkiye’de oturumu var şirket sahibimizin. Uzun yıllardır Türkiye’de daha önce Fransa vizesi almıştı 2 yıl önce.
Almanya Vizesi Gerekli Belgeler
C. Karadağ 14/03/20, 12:54 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Ankara’da yaşıyorum, Hacettepe Tıp öğrencisiyim, Almanya vizesi gerekli belgeler nelerdir? Turistik amaçlı gitmeyi düşünüyorum. Otel satın aldım, otel ve uçak satın alındığında vizenin çıkma ihtimali daha yüksek olur mu?
Almanya Konsolosluğu Vize Randevu Alma
N. Ertürk 14/03/20, 12:48 Cevabı Görüntüle
Merhaba, yetişkin ve 11 yaş altı çocuk için Almanya Konsolosluğu vize randevu alma işlemi için ne yapmak gerekiyor? Oğlum ve ben Haziran ayında 1 haftalık Almanya tatili düşünüyoruz tanıdığımız kimse yok otel rezervasyonu yapmayı düşünüyoruz.
Almanya Davetiye
A. Çakır 14/03/20, 12:42 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben Bursa’da ikamet ediyorum. Emekli mali müşavirim. Nisan ayında, eşimle birlikte Almanya’ya gideceğiz. Akrabalarımız var. Almanya davetiye belgesinin elektronik olarak hazırlanması mı gerekiyor. Yoksa elde yazılmış dilekçe yeterli olur mu?
Almanya'ya Gitmek İçin Gerekenler
G. Kalır 14/03/20, 12:32 Cevabı Görüntüle
Merhaba 24 yaşında, makina mühendisiyim. Kız arkadaşım ile birlikte Almanya vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Almanya vize başvurusu için gerekli evraklar listesini öğrenebilir miyim? Almanya’ya gitmek için gerekenler nedir?
Almanya Aile Ziyareti Vizesi
S. Gülek 13/03/20, 18:24 Cevabı Görüntüle
Merhaba Almanya’daki amcamın yanına gitmek istiyorum, kızının düğünü var Almanya aile ziyareti vizesi hakkında bilgi almak istiyorum. Düğün hazırlıklarına yardımcı olmak için kuzenim çağırdı. Ben çalışmıyorum 23 yaşındayım nişanlıyım Türkiye’de. 3 ay kalışlı vize alabilir miyim?
Almanya Transit Vize
S. Korkmaz 07/03/20, 11:45 Cevabı Görüntüle
Merhaba Berlin aktarmalı Newyork uçuşum var. Seyahatim mart sonunda. Havayolu şirketimle görüşüp vize gerekip gerekmediğini sordum fakat net bir yanıt alamadım. 5 saatlik bekleme sürem var Berlin’de. Almanya transit vize almam gerekiyor mu? Almam gerekirse seyahatime de çok az bir süre kaldı, vize başvurum seyahatime yetişir mi acaba?
Almanya Ulusal Vize
H. Taşkın 07/03/20, 11:29 Cevabı Görüntüle
Merhaba Almanya’da dil kursuna gitmek istiyorum şu an araştırma aşamasındayım kafama en fazla takılan şey ise Almanya ulusal vize almam gerektiğini okudum. Nasıl bir süreç izlemem gerekecek? Kursa gitmeden önce vizemi alabilir miyim?
Almanya Öğrenci Vizesi
Y. Kaytan 06/03/20, 12:53 Cevabı Görüntüle
Merhaba İstanbul’da yaşıyorum, öğrenciyim ve Almanya’ya teyzem ve kuzenlerimin yanına gitmek istiyorum. Okulum 10 Haziran’da kapanacak, bu tarihten önce vize başvurusu yaparsam red alabileceğimi duydum. Arkadaşım sizden vize aldığı için ben de süreci size bırakmak istiyorum. İstanbul’dan Almanya öğrenci vizesi başvurusu yapabilir miyim? Ne gerekir işlem için?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';