x
Almanya

Vize İşlemleri

Almanya

Almanya Hakkında Sorular & Yorumlar

Almanya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Almanya Misafir Vizesi
E. Zorlu 23/03/20, 16:46 Cevabı Görüntüle
Merhaba; Ben Almanya da yaşayan erkek arkadaşımın yanına misafir olarak gitmek istiyorum. Almanya misafir vizesi nasıl alabilirim? Aktif olarak çalışmıyorum babamın üzerinden sigortam var bunun için ne yapmalıyım ve gerekli evraklar nelerdir?
Almanya Engelli Vizesi
Ş. Varmaz 23/03/20, 16:38 Cevabı Görüntüle
Ben 24 yaşındayım. İşitme engelliyim. Spor antrenörüyüm. Almanya’ya benim gibi işitme engelli olan kız arkadaşımla birlikte gezmeye gideceğiz. Almanya engelli vizesi nasıl alınır?
Almanya'ya Davetiye İle Gitmek
B. Çiğdem 23/03/20, 16:16 Cevabı Görüntüle
Bir süredir çalışmıyorum, iki ay evvel işe girdim. Sonra ayrıldım. Çalışmıyorken vize alabilir miyim? Münih’te kuzenim var Almanya’ya davetiye ile gitmek mümkün olur mu? İzlemem gereken yol hakkında bilgi alabilir miyim?
Almanya Uzun Süreli Vize
S. Akdeniz 23/03/20, 15:51 Cevabı Görüntüle
Merhaba daha önce iki kez Schengen vizesi almıştım fakat Almanya’dan değil. Almanya vizesine başvuru yapmak istiyorum. Daha önce Schengen giriş çıkışlarım olduğu için Almanya uzun süreli vize alabilir miyim? 3 Yıllık vize verilir mi bana? Vize başvuru evrakları tüm Schengen ülkelerinde aynı mıdır?
Almanya Vize Fiyatları 2020
F. Bıyıklı 20/03/20, 18:30 Cevabı Görüntüle
Merhaba, özel bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. SGK’lıyım, 6 ay önce işe girdim. Bu yaz tatilinde Almanya’daki akrabalarımın yanına gitmek istiyorum fakat Fransa’yı da gezmek istiyoruz birlikte. Almanya’dan vize almam gerektiği söylendi. İki ülke arasında bir fiyat farkı bulunuyor mu? Almanya vize fiyatları 2020 yılında zamlandığı için başka ülkeden almam uygun olur mu?
Almanya Aile Ziyareti Vizesi Öğrenci
E. Güzeltaş 20/03/20, 18:25 Cevabı Görüntüle
Öğrenciyim Almanya’ya hem akraba ziyareti için hem de tatil için gitmek istiyorum. Almanya aile ziyareti vizesi öğrenci başvurularında ne yapılması gerekiyor, başvuru bana maksimum ne kadara mal olur fiyat olarak?
Almanya Turist Vizesi Ücreti
G. Şanlı 20/03/20, 18:20 Cevabı Görüntüle
Almanya turist vizesi ücreti ne kadar? Ankara’dan gideceğim, ne kadar ödemem lazım? Turist olarak gideceğim ve özel sektörde SGK’lı çalışıyorum, 1 haftalığına seyahat için hangi evrakları hazırlamam gerekiyor ve başka neler gerekli? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
Almanya Eğitim Vizesi
B. Özvarlı 20/03/20, 18:14 Cevabı Görüntüle
Merhaba Almanya’da Münih Teknik Üniversitesi’nden yüksek lisans kabulü aldım fakat vize işlemleri hakkında hiçbir bilgim yok. Kayıt kabulü almış olmak vize için yeterli midir yoksa bir Almanya eğitim vizesi başvuru prosedürü mü var? Bana oturum vizesi mi verilecek başvurum sonucunda? Vize alabilmek için benim ne yapmam gerekiyor?
Almanya Yoğunlaştırılmış Dil Kursu Vizesi
K. Gündoğar 20/03/20, 18:04 Cevabı Görüntüle
Önümüzdeki yıl master için Almanya’ya gitmek istiyorum. Ancak başvuracağım üniversiteler belli bir seviyede Almanca dil bilgisi istiyor. Almanya yoğunlaştırılmış dil kursu vizesi almak istiyorum. Vize başvurusundan önce mutlaka bir dil kursuna kayıt yaptırmalı mıyım yoksa vizeyi aldıktan sonra Almanya’ya gidip dil kursu araştırması yapabilir miyim?
Almanya Evlilik Vizesi
K. Suyabatmaz 19/03/20, 21:41 Cevabı Görüntüle
Ben Türkiye’de yaşıyorum 3 yıllık evliyiz, eşim ve çocuğum Almanya’da ve Alman vatandaşı Aile birleşimi yapmak istiyorum artık. Almanya evlilik vizesi mi almam gerekiyor? Ne yapmam gerekiyor hangi evrakları hazırlamam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. Dil belgesi sunmam gerekir mi Almancam yok çünkü hiç sınava da girmedim?
Almanya Staj Vizesi
E. Melek 19/03/20, 21:33 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Makine mühendisliği 3. Sınıf öğrencisiyim. Bu yaz bir şirketle anlaşarak 4 aylık bir staj yapacağım. Stajım 15 Haziran’da başlayıp 20 Eylül’de sona erecek. Bu süreçte iş verenimle yapacağımız anlaşma kapsamında aylık 900 Euro maaş alacağım. Bu durumda Almanya staj vizesi işlemlerinde istenen bloke hesabı açmam gerekecek mi? Bir de hangi evrakları sunmam gerekecek? Genel vize prosedüründen bahseder misiniz?
Almanya İş Vizesi
C. Durmaz 19/03/20, 21:23 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben Ankara’da belediyede mühendis olarak çalışıyorum. Almanya’da çalışmak istiyorum, özel bir şirketten de iş teklifi almam mümkün. Almanya iş vizesi için başvuru yaparken eşim ve çocuğumu da yanımda götürebilir miyim? Eşim ve çocuğumun başvurması gereken vize var mıdır? Yoksa ben oturum vizesi alınca onlar da otomatik olarak oturum kazanırlar mı?
Almanya Şoför Vizesi
C. Ağar 19/03/20, 20:56 Cevabı Görüntüle
Merhaba Türkiye’de nakliye firması sahibiyim. Şirketime bağlı 5 tır şoförü çalışmaktadır. Almanya’dan bir şirketle ihracat yapmak için anlaştık ilk kez yurtdışına mal göndereceğimiz için bu vize işlemleri nasıl oluyor bilmiyoruz. Almanya şoför vizesi mi almamız gerekiyor?
Almanya'ya Turist Olarak Gitmek
C. Guleyova 18/03/20, 22:37 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Almanya’ya turist olarak gitmek istiyorum, İzmir’de yaşıyorum Türkmenistan vatandaşıyım Türkiye’de yasal oturum ve çalışma hakkım var. Çalışma iznim 2022 yılına kadar geçerli bu yaz için turistik vize alabilir miyim?
Almanya Doğumlular İçin Vize
K. Gürbüz 18/03/20, 22:30 Cevabı Görüntüle
Merhaba 1991 Berlin doğumluyum. Bu yaz arkadaşlarımla birlikte yaz tatili yapmayı planlıyoruz. Hangi vizeye başvuru yapmam gerekiyor? Almanya doğumlular için vize uygulamasında bir farklılık var mı? Vize harcı ödemem veya başvuruya şahsen gitmem gerekiyor mu biometrik veri için?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';