x
Almanya

Vize İşlemleri

Almanya

Almanya Vize Fiyatları 2020

F. Bıyıklı 20/03/20, 18:30
Merhaba, özel bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. SGK’lıyım, 6 ay önce işe girdim. Bu yaz tatilinde Almanya’daki akrabalarımın yanına gitmek istiyorum fakat Fransa’yı da gezmek istiyoruz birlikte. Almanya’dan vize almam gerektiği söylendi. İki ülke arasında bir fiyat farkı bulunuyor mu? Almanya vize fiyatları 2020 yılında zamlandığı için başka ülkeden almam uygun olur mu?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba,
Almanya aile ziyareti vizesi bir Schengen vize kategorisi olup Schengen vize harçları ile ilgili yapılan değişikliklerden doğrudan etkilenir. Schengen vize başvurularında kural olarak seyahatin ana hedefini oluşturan ülkeden vize başvurusu yapmak mecburidir. Sizin planladığınız seyahatte de ana hedef ülke Almanya olduğu için vize başvurunuzu Almanya’dan yapmanız gerekir. Ayrıca Almanya vize fiyatları için yapılan harç zamları diğer Schengen üyesi ülkelerin vize harçları için de geçerlidir. 

Almanya aile ziyareti vize başvurusunda kişiler Almanya’daki yakınlarından belediye onaylı bir davetiye almalıdır. Pasaport numarası, isim, soyisim gibi bilgilerde pasaportla örtüşmeyen bilgilerin olması halinde davetiye başvuruda kabul edilmeyecektir. Davetiye olmayan bir aile ziyareti vize başvurusu ise kabul edilmeyecektir. Almanya’dan alınmış belediye onaylı davetiye ve davetiyeyi gönderen kişinin pasaport veya oturum kartı fotokopisi de mutlaka vize başvuru dosyanızda bulunması gereken bir evraktır. Almanya aile ziyareti vizesi gerekli evraklar ve Almanya vize fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için EAGVS müşteri temsilcilerimiz ile irtibata geçebilirsiniz. 

Ayrıca müşteri temsilcinizin sizin adınıza başvuru merkezinde alacağı randevuda pasaport, 2 biometrik fotoğraf, e-devletten alınmış vukuatlı nüfus kayıt örneği, davetiye, davetiyeyi gönderenin pasaport veya oturum kartı fotokopisi, ikametgah, son 3 aylık banka hesap dökümü, 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası, uçak rezervasyonları ve meslek evrakları bulunmalıdır. SGK’lı çalışan kişinin meslek evrakları; SGK işe giriş belgesi, SGK hizmet dökümü, son 3 aylık bordro, iş yerinden çalışma ve izin yazısı, iş yerinin vergi levhası, imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi, faaliyet belgesi hazır bulunmalıdır. Almanya vize fiyatları 2020 tüm vize ücretleri hakkında detaylı bilgi almak için müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz. 

Nazlı Daştan

Almanya 2020 vize fiyatları

B. E. 02/06/20, 12:44

Merhaba, Almanya vize fiyatları 2020 yılında güncellendiğini web siteniz üzerinde okudum. Ben 2 aylık Erasmus stajı için Almanya’ya gideceğim. AB projesi kapsamında olduğu için yine de vize harcı ödeyecek miyim? Benim için vizenin toplam maliyeti ne olacak? Aşağı yukarı bir fiyat belirtebilir misiniz?

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 02/06/20, 12:47

Merhaba, Almanya Erasmus vize işlemlerinizde de EAGVS vize danışmanlık hizmetinden faydalanabilirsiniz. Almanya vize fiyatları Almanya hükumeti tarafından belirlenen ücretlerdir. Vize harçları ile ilgili muafiyetler yine resmi makamlarca belirlenir. Buna göre vizeden muaf olanlar 0-6 yaş arası Schengen vize başvuranları, AB/AET veya İsviçre vatandaşlarının aile fertleridir. Özel durumlardaki vize harç muafiyetine Konsolosluk vize bölümü tarafından incelendikten sonra karar verilebilir.

Buna karşılık AB Erasmus projeleri kapsamında ve 90 günü aşmayan stajlar için yapılacak Almanya Schengen vize başvurularında vize harç muafiyeti söz konusu değildir. Proje kapsamında yapılacak seyahatlerde kişiler belirlenen Almanya vize fiyatları ödemesini yapmak durumundadır. Ayrıca Konsolosluk harcına ek olarak yaklaşık 30 Euro değerindeki parmak izi merkezi koordinasyon bedeli de ödenmelidir. Bu ücretler vize başvurusunun Konsolosluk tarafından değerlendirmeye alınması içindir, vize garantisi değildir. Vizenin reddi halinde iade talep edilemez. Vize için gerekli evrakların belirlenmesi, evrak uygunluk kontrolü, vize dosyasının hazırlanması, randevunun alınması ve başvuruda eşlik edilmesi gibi daha birçok hizmeti kapsayan EAGVS danışmanlık hizmeti ise 30 Euro’dur.

EAGVS müşteri temsilcileri ile 02129630138 numaralı telefondan irtibat sağlayarak Almanya vize fiyatları 2020 hakkında detaylı bilgi talep edebilir ve vize başvuru işleminizi başlatabilirsiniz.

Nazlı Daştan

Almanya vize fiyatları 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';