x
Almanya

Vize İşlemleri

Almanya

Almanya Hakkında Sorular & Yorumlar

Almanya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Kira Geliri İle Almanya Vizesi
M. Deniz 26/03/20, 17:18 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben inşaat mühendisiyim ama sağlık problemlerim nedeniyle 1 yıldır çalışmıyorum. Evliyim, eşim emekli, kirada evimiz var. Emekli maaşı ve kira geliri ile Almanya vizesi için başvuru yapma şansımız var mı? Kiracımız aynı zamanda akrabamız, kirayı elden alıyoruz. Bu şartlarda başvuru yapabilir miyim?
Almanya Sanatçı Vizesi
Ş. Tekin 26/03/20, 17:06 Cevabı Görüntüle
Ben moda tasarımcısıyım. 2 yıldır el yapımı ayakkabılar tasarlıyorum. Bunun dışında da asıl para kazandığım ürünler ev eşyaları oluyor. Instagram temelli olarak butik ahşap ürünleri pazarlıyorum. Erkek kardeşimle birlikte Almanya’ya gitmek istiyoruz. O öğretmen olduğu için yeşil pasaportu var, ben Almanya sanatçı vizesi kategorisinden mi başvuru yapmalıyım?
Almanya Vizesi İle Yunanistan
Y. Kor 25/03/20, 19:44 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Ben akraba ziyareti için Almanya vizesi almak istiyorum. Tek girişli Almanya vizesi ile Yunanistan seyahati de yapabilir miyim gezi amaçlı?
İran Vatandaşlarına Almanya Vizesi
G. Şirin 25/03/20, 19:37 Cevabı Görüntüle
Merhaba, 5 yıldır Türkiye’de ikamet ediyorum, İran vatandaşıyım, burada kendi üzerime olan bir şirketim var. Almanya ticari vize başvurusu yapmak istiyorum. İran vatandaşlarına Almanya vizesi veriliyor mu Türkiye’den?
Irak Vatandaşlarına Almanya Vizesi
H. Husein 25/03/20, 19:29 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Irak vatandaşıyım, 3 yıldır Türkiye’deyim yüksek lisans öğrencisiyim aynı zamanda okuduğum üniversitede tam zamanlı çalışıyorum. Irak vatandaşlarına Almanya vizesi işlemleri Türkiye’den yapılabiliyor mu? 10 günlüğüne Almanya’daki arkadaşımın yanına gitmek istiyorum. Hangi evrakları sunmam gerekir?
Suriye Vatandaşlarına Almanya Vizesi
H. Vardar 25/03/20, 19:18 Cevabı Görüntüle
Merhaba, eşim Suriye vatandaşı, ben Türk vatandaşıyım. 9 aylık evliyiz. Almanya’ya 1 haftalık bir tatil planı yapıyoruz. Türkiye ve Suriye vatandaşlarına Almanya vizesi başvuru evraklarını ayrı ayrı gönderebilir misiniz?
Suudi Arabistan Vatandaşlarına Almanya Vizesi
H. Ziyaoğlu 25/03/20, 19:08 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Türkiye'de 6 yıldır yaşıyorum. Bir Türk firmasında çalışıyorum. Suudi Arabistan vatandaşlarına Almanya vizesi işlemleri ve toplam maliyeti hakkında bilgi almak istiyorum. Teşekkürler.
Özbek Vatandaşları İçin Almanya Vizesi
G. Mamadova 25/03/20, 18:53 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben Özbekistan vatandaşıyım, Türkiye'de özel bir hastanede hemşire olarak çalışıyorum. Bu yaz tatilinde yıllık iznimin 1 haftasını Almanya'da geçirmek istiyorum. Hiç tanıdığım kimse yok, tatilde Fransa ve Hollanda’yı da gezmek istiyorum ama otel ve uçak rezervasyonlarım Almanya’dan olacak. Özbek vatandaşları için Almanya vizesi işlemlerini nasıl yapmalıyım?
Katar Vatandaşları İçin Almanya Vizesi
İ. Sıra 25/03/20, 18:48 Cevabı Görüntüle
Paslanmaz çelik korkuluk işleri yapmaktayız. Almanya’dan malzeme getirtmeyi düşünüyoruz. Ön araştırma için Katar vatandaşı olan bir çalışanımızı Almanya’ya göndermek istiyoruz. Katar vatandaşları için Almanya vizesi nasıl alınır?
Almanya Çiftçi Vizesi
H. Kahraman 25/03/20, 18:39 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Balıkesir’de çiftçilik yapıyorum. Almanya’da akrabalarım var. 47 yaşındayım. Almanya çiftçi vizesi mi almam gerekir, hangi belgeleri hazırlamalıyım?
Almanya Vizesi Antalya
Ş. Zengin 24/03/20, 18:29 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Antalya’da butik otel işletiyorum, Eylül ayında sezon bitimiyle birlikte Almanya’ya turistik gezi planlıyorum. Daha önce bir Almanya vize başvurum retle sonuçlanmıştı. Yeniden vize başvurusu yaparken nelere dikkat etmeliyim? Almanya vizesi Antalya başvuru merkezinden mi başvuru yapmalıyım yoksa garanti olsun diye Almanya Konsolosluğu’ndan mı başvuru yapmalıyım?
Almanya Vizesi Emekliler İçin Gerekli Evraklar
E. Şenyapar 24/03/20, 18:22 Cevabı Görüntüle
Emekli öğretim görevlisiyim, ayrıca özel bir üniversitede akademik dersler veriyorum. Bir grup arkadaş Almanya’ya turistik seyahat yapmayı planlamaktayız. Almanya vizesi emekliler için gerekli evraklar nedir?
Almanya Vizesi İle Fransa
M. Çelikler 24/03/20, 18:09 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Almanya’da üniversite okuyan arkadaşımın yanına ziyarete gitmek istiyorum bu yaz. Kendisi tek başına bir evde kalıyor bana davetiye gönderebilir mi? Bir de birlikte Almanya vizesi ile Fransa ziyareti yapabilir miyiz? Ayrıca Fransa vizesi de almam gerekir mi?
Almanya Vizesi Altunizade
G. İleri 24/03/20, 18:00 Cevabı Görüntüle
Merhaba resmi ikametim İstanbul Avrupa yakasında fakat iş yerim Anadolu yakasında. Almanya vizesi Altunizade başvuru merkezinde vize başvurusu yapabilir miyim? Bunun için ekstra bir ücret ödemem gerekir mi?
Almanya Büyükelçiliği Vize
K. Kükrer 24/03/20, 17:31 Cevabı Görüntüle
Almanya Büyükelçiliği vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Almanya’dan iş ortaklığı içinde bulunduğum firmadan gelecek davetiyede özellikle Almanya Ankara Büyükelçiliği diye belirtilmeli midir, davetiye belediye onaylı elektronik davetiye olması zorunlu mu?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';