x
Almanya

Vize İşlemleri

Almanya

Almanya Vizesi 2021

Y.T. 12/01/21, 14:25
Merhaba, Almanya vizesi 2021 Haziran ayına alınabilir mi? Çok sevdiğim bir arkadaşım kız arkadaşına evlenme teklif edecek ve yanında olmamızı istiyor. Burada 2 kişi gitmeyi planlıyoruz. Diğer arkadaşımın yeşil pasaportu var, ben eczacıyım ve bordo pasaportum var. Hangi vize türüne başvuru yapmamız ve ne gibi evraklar hazırlamamız gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba, Almanya'ya vize başvurusu yaparken öncelikle seyahat amacına uygun vize kategorisini belirlemek gerekir. Siz bir arkadaşınızı ziyaret edeceğiniz için Almanya ziyaret vizesi kategorisinden başvurunuzu yapmamız gerekecektir. Ziyaret vize başvurusunda evraklar belirlenirken kişinin mesleki durumu, finansal gelir kanıtları ve vize bitiminden önce ülkesine döneceğine dair kanıtlar sunulmalıdır.

Birlikte seyahat edeceğiniz arkadaşınız yeşil pasaport sahibi olduğu için Schengen bölgesinde 90 güne kadar vizesiz seyahat hakkına sahiptir. Ancak sizin yani bordo pasaport sahibi Türk vatandaşlarının Schengen ülkelerine giriş öncesinde Konsolosluklardan vize alması gerekir. Bu durumda Almanya'ya gitmek için vize başvurunuzu yaparken, birlikte seyahat edeceğiniz arkadaşınızın uçak rezervasyonu, pasaport fotokopisini de dosyaya eklemeniz gerekir. Bu evrakların amacı, seyahatin iki kişilik yapılacağının ispat edilmesidir. Dosyanızda seyahat amacınızı belirten en önemli belgelerden biri ise vize talep dilekçeniz olacaktır. Vize talep dilekçenizi EAGVS müşteri temsilcinizden isteyebilirsiniz. Dilekçe, vize değerlendirmeniz sırasında Konsolosluğun göz önünde bulundurduğu en önemli belgelerden biridir. 

Almanya'ya vize başvurularınızda EAGVS'nin deneyimli vize danışmanlık hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Müşteri danışmanınız sizin adınıza evrak kontrolü yapacak, dosyanızı eksiksiz hazırlayacak, başvuru formlarınızı dolduracak ve Konsolosluk randevunuzu alacaktır. Son 5 yıl içinde herhangi bir Schengen ülkesinden vize almış kişilerin parmak izi kaydı Schengen güvenlik sisteminde kayıtlı olduğundan Almanya vize başvurusu sırasında şahsen başvuru zorunluluğu olmayacaktır. Bu durumda işlemler EAGVS danışmanınız tarafından tamamlanacaktır. Ancak son 5 yıl içinde Schengen vizesi almamış kişiler Almanya vize randevusunda hazır bulunmalıdır. EAGVS danışmanınız size randevu gününde eşlik edecektir.

Almanya vizesi 2021 yılı başvuruları planlanan seyahatten en fazla 6 ay öncesinde yapılabilir. Başvuru yapmak için 02129633801 numaralı telefondan EAGVS müşteri temsilcileri ile iletişime geçebilirsiniz.

Nazlı Daştan

Almanya vizesi 2021

Y.K. 04/02/21, 12:17

Almanya vizesi 2021 yılı başvuruları için randevular nereden alınmaktadır. Konsolosluğu arıyorum fakat ulaşamıyorum. Başvuru işlemleri oldukça karışık sanırım. Ben ilk kez vize başvurusu yapacağım. Seyahatimi mayıs ayı için planlıyorum. Özel bir şirkette genel müdür olarak çalışıyorum, seyahat amacım ticari fakat seyahatte eşim ve 5 yaşındaki kızımın da benimle gelmesini istiyorum Bu durumda nasıl bir vize başvuru süreci izlememiz gerekecek? Tek başıma yürütebileceğim bir süreç değil gibi, sizin aracılığınız ile başvurumu yapmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 04/02/21, 12:19

Merhaba, öncelikle Almanya'ya vize başvurularında randevular Konsolosluktan telefon yolu ile alınmamaktadır. Almanya vize randevusu için Konsolosluğun yönlendirdiği sistem üzerinden işlem yapılmalıdır. Ancak EAGVS vize danışmanınız sizin için uygun vize kategorisinden vize randevunuzu oluşturacaktır. Randevu işlemleri, EAGVS vize danışmanınız tarafından seyahatinizde bir gecikme yaşanmayacak şekilde oluşturulacaktır. Mayıs ayında planlanan bir seyahat için en fazla altı ay öncesine kadar vize başvurusu yapılabilir. Dolayısıyla bu ay itibariyle başvuru yapmanız uygundur.

Almanya ticari vize başvurunuz için öncelikle Almanya'daki şirketten ticari davetiye almanız gerekir. Almanya'ya gitmek için vize başvurunuz sırasında sizin ve aile üyelerinizin dosyası ayrı ayrı hazırlanmalıdır. Aileniz için ticari davetiyeye gerek yoktur. Sizin başvuru evraklarınız içine çalışma ve şirket evraklarınız eklenecektir. Aileniz için ise turistik vize başvuru dosyası hazırlanacaktır. Ailenizin seyahat masraflarını kim üstlenecekse o kişiye ait sponsorluk evrakları da sunulmalıdır. Üç kişi için hazırlanacak vize dosyalarında vize talep dilekçeleriniz EAGVS müşteri danışmanınız tarafından dikkatlice yazılır. Dilekçe, vize değerlendirmesi için en önemli belgelerden biridir. Dolayısıyla seyahatin amacı, birlikte seyahat edileceği, seyahat tarihleri gibi konular dikkatlice belirtilmelidir. Almanya'ya vize başvurusu yalnız evrak sunmaktan ibaret bir süreç değildir. Özellikle birden fazla kişinin aynı seyahat için aynı anda vize başvurusu yaptığı hallerde dosyalar, profesyonel vize danışmanları tarafından hazırlanmalıdır. EAGVS vize danışmanınız sizin için dosyalarınızı eksiksiz ve hatasız hazırlayacak ve sizin sadece randevuya gelip parmak izi kaydı yaptırmanız yeterli olacaktır.

Almanya vizesi 2021 başvuruları hakkında detaylı bilgi için 02129630138'i arayabilirsiniz.

Nazlı Daştan

Almanya vizesi 2021

R. N. 04/02/21, 13:04

Tüm EAGVS ailesine iyi çalışmalar dilerim öncelikle, Almanya vizesi 2021 başvurusu için size yazıyorum. Daha önce sizden yine Almanya ziyaret vizesi almıştım. Daha doğrusu dosyamı siz hazırlamıştınız 2019 yılında, bu yıl yine Almanya'daki kızımın yanına gitmek istiyorum. Kızım davetiye gönderecek. Biz emekliyiz amcanla biliyorsunuz. Bu yıl yazlıktan İstanbul'a da dönmedik, o nedenle size evraklarımızı kargoyla göndersek olur mu? Bir de bizim randevuya gitmemize gerek olmadığını okudum sitenizde fakat yine de emin olmak istiyorum. Bu sefer nasıl bir başvuru yapacağız, yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin, iyi çalışmalar.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 04/02/21, 13:14

EAGVS ailesine olan güveniniz için teşekkür ederiz. Yeniden yapmak istediğiniz Almanya'ya vize başvurunuzda sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız. Bu sefer yapacağımız başvuru süreciniz önceki başvurunuzdan daha kolay olacak çünkü bu sefer sizin randevuya gelmenize de gerek kalmayacak. Nitekim, son 5 yıl içinde herhangi bir Schengen ülkesinden vize almış olan kişiler, parmak izi verileri güncel olduğu için randevuya şahsen katılmak zorunda değildir. Başvuruları için yetkilendirdikleri kişilerle tamamlayabilirler. Dolayısıyla siz 2019 yılında parmak izi verinizi sisteme verdiğiniz için bu yıl yapacağımız başvuruda randevuya gelmenize gerek kalmayacak. EAGVS vize danışmanınız size Almanya ziyaret vizesi başvurunuz için emeklilerin hazırlaması gereken evrakları size iletecektir. Almanya'ya gitmek için vize başvurusunda kullanılacak evrakları kargo ile danışmanınıza göndermeniz yeterli olacaktır. EAGVS danışmanınız sizin için randevunuzu oluşturacak, başvuru formlarınızı hazırlayacak, evraklarınızı düzenleyecek ve başvurunuzu koordinasyon merkezinde tamamlayacaktır. İşlem sonunda pasaportunuz başvuru merkezinden alınarak dilediğiniz adrese kargo yolu ile ulaştırılacaktır.

Emekli kişilerin Almanya'ya vize başvurularında diğer meslek gruplarına nispeten daha az evrak sunulmaktadır. Ziyaret vizesinde en önemli evrak ise Almanya'daki ziyaret edilecek kişiden alınacak belediye onaylı davetiyedir. Davetiyede seyahat edecek kişilerin pasaport bilgileri belirtilmelidir. Davetiye seyahat tarihlerini de kapsamalıdır. Tüm evrakların uygunluğu EAGVS danışmanınız tarafından kontrol edilir.

Almanya vizesi 2021 başvuruları hakkında detaylı bilgi ve başvuru başlatmak için 02129630138 numaralı telefon üzerinden EAGVS vize danışmanlarına ulaşabilirsiniz. Vize danışmanınız sizin avantajınız olduğu unutulmamalıdır.

Nazlı Daştan 

Almanya vizesi 2021

J.B 18/03/21, 12:43

Almanya vizesi 2021 başvuruları ne zaman başlayacak? Oğlum Almanya'da yaşıyor ve ameliyat olacak yanına gitmek istiyorum. Daha önce de gitmiş 90 gün kalmıştım yanında. Vizem bitti geçen yıl gidemedim de zaten. Yeniden vize başvurusu yapmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 18/03/21, 12:45

Merhaba, Almanya'ya gitmek için vize başvurularında yaşanan olağanüstü Covid-19 süreci nedeniyle prosedürler değişmiştir. Hastalık, doğum, ölüm, düğün vb. gibi acil durumlar haricinde Almanya Schengen vize başvuruları askıya alınmıştır. Ancak Almanya'ya gitmesi gereken acil durumu kanıtlayan kişiler Konsolosluğun onayı ile vize başvurusunda bulunabilirler. Bunu için oğlunuzun ameliyat olacağını ve refakatçiye ihtiyacı olduğunu belirten bir doktor raporunu Konsolosluğa sunmamız gerekir. Konsolosluk aciliyeti olduğunu düşünürse vize başvurusu yapmanıza onay verir. Onay almış kişilerin Almanya'ya vize başvurularında EAGVS vize danışmanları, evrak listesinin hazırlanmasından Almanya vize randevusunun alınmasına ve dosyanın eksiksiz olarak hazırlanmasına kadar tüm işlemleri sizin için yürütür.

Almanya vizesi 2021 başvurunuz için 02129630138 numaralı telefonu arayabilir ve başvuru süreciniz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Nazlı Kübra

Almanya vizesi 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';