x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Hakkında Sorular & Yorumlar

Yunanistan ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Yunanistan’a araba ile seyahat
C. Gökalp 03/10/22, 10:30 Cevabı Görüntüle
Yunanistan’a araba ile seyahat etmek istiyorum. Vize başvurum turistik olacak hangi evrakları hazırlamam gerekiyor. Araba ile seyahatte hazırlamam gereken başka bir evrak var mıdır? Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.
Yunanistan Vizesi İçin Başvuru Yapabilir Miyim?
s. türk 16/07/20, 11:34 Cevabı Görüntüle
9-12 agustos arasi turistik amacli atinaya gitmek istiyorum yunanistan suan vize veriyormu veriyorsa da oraya gidince karantina sureci uyguluyormu?yardimci olursaniz çok sevinirim
Yunanistan Covid-19
O. Zilkovski 30/06/20, 11:58 Cevabı Görüntüle
Yunanistan'a gidebilmem için ''PCR testi'' yaptırmam gerekiyormu?
Bilgileriniz için şimdiden teşekkürler. Saygılarımla
Başvuru Kabul Edilmeye Başladı mı?
İ. Balık 08/06/20, 08:03 Cevabı Görüntüle
26 haziranda Yunanistan konsolosluğundan almış olduğum vize sürem doluyor.
Tekrar başvurular kabul edilmeye başladımı
Yunanistan Pandemi Süreci
A. Artuker 28/05/20, 22:59 Cevabı Görüntüle
Merhaba
24 temmuz haftası için yunanistan da tatil için rezervasyonumuz var. Geçerli vizesi olanlar için giişte istenecek ekstra bir talep var mı? 24 temmuz seyahatine vize alacak kişiler en geç ne zaman başvurmalı. Ve istenecek ekstra bir belge var mı? Teşekkürler
Yunanistan Vizesi Bodrum
M.Ç 29/04/20, 09:59 Cevabı Görüntüle
İyi günler, Bodrum’da ikamet etmekteyim. Buranın yerlisiyim ve sahibi olduğum bir kafem var. Yunanistan’a turistik amaçlı gitmek istiyorum. Geçtiğimiz Eylül başvuru yapmıştım başka bir kurum ile o sıra parmak izimi vermiştim. Bu seyahatimi kendi aracımla yapmak istiyorum. Yunanistan vizesi Bodrum başvurumla siz ilgileniyor musunuz? Hazırlamam gereken evrak ve fiyat bilgisi de alabilir miyim? Teşekkür ederim.
Yunanistan Vizesi Trabzon
K.D. 28/04/20, 15:11 Cevabı Görüntüle
Trabzon’da devlet memuru olarak çalışmaktayım. Yunanistan vizesi Trabzon üzerinden burada yapabiliyor muyum? Siz hangi konularda destek oluyorsunuz çünkü bu ilk schengen vizem olacağım için dikkatli davranmak istiyorum. Yunanistan vizesi alarak önce Yunanistan’da sonra İtalya’da beşer gün kalacağım. Yunanistan’a uçak ile Yunanistan’dan İtalya’ya feribot ile gideceğim İtalya’dan Türkiye’ye ise uçak ile döneceğim. Seyahat planlamam bu şekildedir. Hazırlamam gereken evraklar ve ücret bilgileri ile dönüş yaparsanız sevinirim. Saygılarımla iyi günler.
Yunanistan Vizesi Adana
N.S. 28/04/20, 12:39 Cevabı Görüntüle
Adanada çiftçilik yapıyorum. Yunanistana gidicem. Yunanistan vizesi adana ne hazırlamam gerek? Ne kadar param olmalı bankamda. Evraklarımı size yollasam siz hallediyormusunuz, benim konsolosluğa gelmeme gerek var mı? Birde ne zaman başvuru yapmalıyım. Beni ararsanız konuşalım teşekkürler.
Yunanistan Vizesi Kayseri
H.T. 28/04/20, 12:04 Cevabı Görüntüle
Selamlar. Ben öğrenciyim ve Yunanistan’a turistik amaçlı gitmeyi planlamaktayım. Vize prosedürlerine dair hiç bilgim yok. Yeni araştırmaya başladım. Masraflarımı emekli babam karşılayacak. Öncelikle Yunanistan vizesi Kayseri işlemleri nasıl ilerliyor? Hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Evraklarımı nereye teslim edeceğim? Son olarak seyahat sağlık sigortası biraz kafamı karıştırıyor 30.000€ teminat ne demek? Bunu da siz yapıyor musunuz? Teşekkür ederim.
Yunanistan Vizesi Konya
T.K 28/04/20, 10:12 Cevabı Görüntüle
İyi günler. Atina’da oturan kız kardeşimden Ağustos ayı için davet alacağım. Ben emekliyim ve Konya’da ikamet ediyorum. Yunanistan vizesi Konya için başvuru yapabilir miyim? Yoksa Ankara’ya mı gitmem gerekecek anlamadım. Hazırlamam gereken evraklar hakkında bilgilendirme yapar mısınız? Birde banka hesabımda ne kadar bulundurmam gerekir? Sorularıma yanı alırsam sevinirim, teşekkürler.
Yunanistan Vizesi Antalya
İ.K. 27/04/20, 14:11 Cevabı Görüntüle
Yunanistan vizesi Antalya için başvuru yapmak istiyorum. Ben eczane sahibiyim ve Eylül ayında seyahat etmeyi planlıyorum. Hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Başvurumu Antalya’dan yapabiliyor muyum? Sizlerin danışmanlığı neleri kapsamaktadır? Son sorum ise KKTC’ye gitmeyi planlıyorum temmuz ayında, Yunanistan vizesi için bu bir sorun mu? Teşekkür ederim.
Yunanistan Vizesi Gaziantep
Z.T. 27/04/20, 12:35 Cevabı Görüntüle
Benim geçmiş yıllarda Euroasia danışmanlığı ile aldığım schengen vizelerim mevcut ama o dönemde İstanbul’da ikamet ediyordum ve parmak izi mi de vermiştim. Şuan Gaziantep Şehitkamil’de ikamet ediyorum. Başvuru sırasında parmak izine tekrar geleceğim söyleniyor internette bu ne kadar doğru? Yunanistan vizesi Gaziantep için işlem süresi ne kadar ve ben şirket sahibiyim hazırlamam gereken evraklar öncekine göre farklılık gösterecek mi? Önceki başvurularımda banka hesabım biraz yüklüydü, şuan o kadar fazla yok ama bu sorun olur mu? detayları da paylaşırsanız güzel olur teşekkür ederim.
Yunanistan Vizesi Edirne
A.C. 27/04/20, 11:46 Cevabı Görüntüle
Yaz sezonunda Yunanistan’a seyahat etme planım var. Sigortalı çalışanım ve Edirne’de ikamet ediyorum. Yunanistan vizesi Edirne için benden istenen evraklar nelerdir? Vize başvurumun değerlendirme süresi nedir? Banka hesabımda ne kadar olması gerekir? Bilgilendirme sağlarsanız çok memnun olurum teşekkür ederim.
Yunanistan Vizesi Tekirdağ
M.Ş. 27/04/20, 10:11 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Tekirdağ’da oturuyorum, emekliyim. Yunanistan vizesi Tekirdağ için başvuru şartları nedir? Hangi belgeleri hazırlayacağım? Evraklar ve başvuru konusunda bana yardımcı oluyor musunuz? Ne kadar ödeme yapacağım? Gezmek amaçlı şahsi arabam ile seyahat edeceğim. Bilgilendirme yaparsanız sevinirim. İyi günler.
Yunanistan Vizesi İzmir
K.R. 26/04/20, 17:49 Cevabı Görüntüle
Eylül ayında ziyaret amaçlı eşimin abisinin yanına Yunanistan’a gitmeyi planlıyorum. Kendisi Yunanistan vatandaşı. Bergama’da oturuyorum ve kamu çalışanıyım. Yunanistan vizesi İzmir için başvuru yapmayı planlamaktayım. Yunanistan’a arkadaşımın arabası ile gideceğim. Başvuru en geç ne zamana kadar yapabilirim, ortalama kaç günde çıkar ve gerekli evraklar hakkında da bilgilendirme yapar mısınız? Teşekkür ederim.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';