x
Rusya

Vize İşlemleri

Rusya

Rusya Hakkında Sorular & Yorumlar

Rusya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Rusya Vize Fiyatları
M. Koz 15/11/19, 13:09 Cevabı Görüntüle
Selam, Rusya vizesi nasıl alınıyor? Rusya davetiye belgesi olmadan vize alabilir miyim, Bursa'da yaşıyorum. Rusya vize fiyatları nedir? Cevabınızı bekliyorum
Rusya Vizesi İle Yunanistan
B. Yıldırım 11/11/19, 13:39 Cevabı Görüntüle
Merhaba Rusya vizesi almak, Rusya vizesi ile Moskova’ya tatile gitmek istiyorum ardından Rusya vizesi ile Yunanistan a gitmek istiyorum. Açık öğretim ögrencisiyim vize icin sponsor olarak babam tüm masraflarımi karsiliyacak emeklide kendisi ne gibi bir yol izlemeliyim yardimci olmanizi rica ediyorum. Teşekkürler
Rusya Vizesi İle Fransa
G. Arıkan 11/11/19, 11:05 Cevabı Görüntüle
Booking otel rezervasyonuyla Rusya vize alamaz mıyım? Rus tur şirketinden Rusya Hotel Voucher almama gerek var mı? Rusya vizesi çıktığı gibi mi Rusya’ya gitmem lazım örnek 10 Ocakta vizem çıktı ben 20 Ocakta rusyaya gidebilir miyim uçak bileti vize başvurusunda şart mı, bir hafta sonra aldığım Rusya vizesi ile Fransa’ya gidebilir miyim? Teşekkürler...
Rusya Vizesi ile Avrupa
E. Sarıhan 11/11/19, 10:22 Cevabı Görüntüle
Merhaba , Rusya'ya bağlantılı olduğumuz firma ile iş görüşmesine gitmek istiyorum. Turistik vize mi yoksa ticari vize mi almalıyım ? Ticari vize başvurusu yaparsam formu doldurma konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Rusya ticari vize için yalnızca şirket davetiyesi yeterli midir? Alacağım Rusya vizesi ile Avrupa’ya seyahat imkanım olur mu? Acil bilgi ricam bulunmaktadır
Rusya Online Vize Başvuru Formu
S. Karagöl 07/11/19, 15:52 Cevabı Görüntüle
İyi günler, ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Turistik amaçla Rusya’ya gitmeyi planlıyorum. Bordo pasaporta sahibim bu sebeple vize almam gerekli. Rusya online vize başvuru formu nasıl doldurabilirim? Konsolosluğun online başvuru sistemi mi var?
Rusya Vizesi Kolay Alınır Mı
N. Kavuk 05/11/19, 14:23 Cevabı Görüntüle
İyi günler, benim bordo pasaportum var ve bir arkadaşımın da yeşil pasaportu var. İkimizde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız. Rusya seyahati yapmayı düşünüyoruz. Rusya vizesi kolay alınır mı? Bana bu konu hakkında bilgi verebilmeniz mümkün mü?
Rusya Konsolosluğu Evlilik İşlemleri
B. Topçu 04/11/19, 15:44 Cevabı Görüntüle
İyi Günler, Nişanlım Rusya vatandaşı ben ise Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Nikahımız Rusya da olsun istiyoruz ve evlendikten sonra bende Rusya'da yaşamak istiyorum bunun için ne yapmalıyız ve bu işlemlerin masrafları nedir?
İzmir Rusya Vize İşlemleri
H. Erdoğan 04/11/19, 14:27 Cevabı Görüntüle
Merhaba, şirketimizin belirli projeleri eşliğinde Rusyaya gitmek istiyorum ancak vizeyi bizim almamız gerekiyor alacağımız vize insani vize kapsamına da giriyor. Bordo pasaportum var süresinin dolmasına da bir sene var. İzmir Rusya vize işlemleri için en yakın nereden başvuru yapabilirim?
Rusya Vize Randevu İstanbul
Y. Yıldız 04/11/19, 13:55 Cevabı Görüntüle
Merhaba, kısa süreli Rusça dil eğitimi için Rusya'ya gitmek istiyorum Bordo pasaportum var. İstanbul'da üniversite okuyorum daha önce kısa süreli bir Rusya vizesi aldım ama süresi doldu. Rusya vize randevu İstanbul'dan nasıl alınıyor?
Rusya Ticari Vize Dilekçe Örneği
S. Kurtyemez 04/11/19, 12:17 Cevabı Görüntüle
İyi günler. Bir kamu kurumunda işçiyim ve Bordo pasaportum var. Şu anda geçerli bir vizem yok en son iki yıl önce vize almıştım. Vize başvuru aşamalarım neler ? Rusya vize başvurum için yazacağım dilekçe de neler belirtmeliyim?
Ankara Rusya Konsolosluğu Vize Randevu
A. Yandaş 04/11/19, 11:56 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Ankara da bir kamu kurumunda çalışıyorum, Ankara Rusya Konsolosluğu vize randevu nasıl alınıyor? Yeşil pasaport sahibiyim eşim ile birlikte Rusya'ya gitmek kültürel bir gezi yapmak istiyoruz. Vize başvurumuz için Ankara'da konsoloslukta bulunmamız gerekli mi?
Öğrenci Vizesi Rusya
A. Ayaz 31/10/19, 11:11 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben Rusya’da eğitim almaya gideceğim. Öğrenci Vizesi Rusya hakkında bilgi almak istiyorum. Öğrenci vizesi için kaç günlük vize alabilirim?
Rusya Vizesi Almak Zor Mu
N. Şafak 31/10/19, 10:53 Cevabı Görüntüle
Merhabalar ben Rusya’ya çok gitmek istiyorum. Daha önce birçok kez araştırdım bununla ilgili vize nasıl alabilirim falan ama yinede birinci ağızdan bir bilgi almak istedim. Rusya vizesi almak zor mu? Ben bir lokantada işletmeci olarak çalışıyorum ve bir iki haftalığına gitmek istiyorum yani bunun için seçmem gereken vizenin türü ne olmalıdır?
Rusya Vize Reddi
H. Coşkun 31/10/19, 10:18 Cevabı Görüntüle
İyi günler öncelikle iyi çalışmalar size bu konuda danışmak istedim. Durum şöyle ki daha önce birçok kez Rusya vize başvurusunda bulundum ve vize aldım. Bu ay tekrar gidebilmek için başvuruda bulundum ve bu sefer Rusya vize reddi aldım. Rusya vize itiraz dilekçesi doldurmak istiyorum. Böyle bi hakkım var mı hangi sorunlarda dilekçe doldura biliriz?
Rusya Vize Formu Nasıl Doldurulur
İ. Doğan 31/10/19, 09:56 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Rusya’ya yapacağım seyahat için vize başvurusunda bulunacağım. Rusya vize formu nasıl doldurulur? Vize almak için nelere dikkat etmeliyim formu doldururken ve başvuru yaparken önemli noktalardan bahsederseniz sevinirim birde başvurumu sizin vize acenteniz ile yaparsan ofisinize gelmem gerekli mi nasıl iletişim kuruyorsunuz danışmanlık yaparken?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';