x
Rusya

Vize İşlemleri

Rusya

Rusya Hakkında Sorular & Yorumlar

Rusya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Rusya Vizesi Ankara Randevu
K. Arpacı 22/02/20, 17:11 Cevabı Görüntüle
Rusya’ya gitmek istiyorum ama daha önce vizesiz olarak Mostar'a ve Belgrad’a gitmiştim.Rusya vizesi Ankara randevu almadan, başvuru merkezine direkt başvuru yapabilir miyim?
Rusya Vizesi Aksaray
A. Bozdemir 11/02/20, 14:58 Cevabı Görüntüle
Oğlum ve ailesi Samara'da yaşıyor, gelinimiz Rus. Şu anda Türkiye’deler. Ben de onlarla birlikte Rusya’ya gitmeyi planlıyorum. Rusya vizesi Aksaray'dan nasıl alınır? Teşekkür ederim.
Rusya vizesi Alanya
S. Bilgen 11/02/20, 14:28 Cevabı Görüntüle
İyi günler, ben Alanya’da yaşıyorum, dalış eğitmeniyim. Rusya vizesi Alanya içerisinde alınabilir mi? Daha önce Antalya merkeze giderek Rus vize başvurusunda bulunmuştum. Rus vizesi alırken bireysel başvuru zorunluluğu olmadığını biliyorum evraklarımı Antalya'daki ofisinize kargo ile göndersem sorun yaşar mıyım?
Rusya Vizesi Trabzon
İ. Umut Aydın 11/02/20, 13:36 Cevabı Görüntüle
İyi günler, ben Rostov'a gideceğim. İş dolayısıyla Trabzon'dayım. 1 ay daha buradayım, buradan işlemleri tamamlayabilirsem çok iyi olur. Rusya vizesi Trabzon'dan nasıl alınır?
Rusya Vizesi Ankara Başvuru Merkezi Telefon
Ö. Buğra Apul 11/02/20, 11:59 Cevabı Görüntüle
Merhaba, 28/03/2020 Rusya'ya gideceğim. Rusya vizesi Ankara vize başvuru merkezinden randevu almama gerek var mı, nasıl ulaşabilirim?
Rusya Vizesi Ankara Başvuru Merkezi
E. Ayberk 08/02/20, 17:21 Cevabı Görüntüle
Eşim ile birlikte Rusya’ya seyahat etmek istiyorum. Rusya Ankara başvuru merkezinize gelerek şahsen başvuru yaparsam erken randevu alabilir miyim?
Rusya Vizesi İstanbul Telefon
L. Kızılcık 07/02/20, 16:56 Cevabı Görüntüle
Kolay gelsin. İstanbul’da bir ofiste çalışıyorum. Rusya vizesi İstanbul yapacağımız kısa süreli Moskova gezisi için toplam masraf hakkında bilgi almak istiyoruz. Mümkünse Rusya vizesi İstanbul telefon numara ve ulaşım bilgilerini de iletebilir misiniz?
Rusya Şoför Vizesi
D. Bilgeç 05/02/20, 17:48 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Lojistik bir şirkette şoförüm daha önce Rusya için vize alıyorduk ancak kaldırıldığını duyduk. Şirket olarak Rusya ile iş yapıyoruz. Rusya şoför vizesi almamıza gerek var mı?
Rusya Petersburg Vize
Ç. Atok 05/02/20, 17:27 Cevabı Görüntüle
Merhabalar. Rusya Petersburg vize ücretsiz mi, satranç turnuvasına katılacağız. Aynı çalışma grubundan 4 kişiyiz. Yardımcı olabilir misiniz
Rusya Vizesi Taksim
B. Demirpolat 05/02/20, 16:59 Cevabı Görüntüle
Merhaba. İstiklal'de restoranda çalışıyorum. Rusya vizesi Taksim yakınlarında başvuruyu gerçekleştirebilir miyim? 2020 yılında Rus vizesine zam geldi mi?
Rusya Vizesi İçin Gerekli Evraklar
S. Göreli 04/02/20, 14:25 Cevabı Görüntüle
Merhaba. İş ortağımla birlikte Rusya’ya kısa zamanda gezi amaçlı bir seyahat yapmak istiyoruz. Rusya vizesi için gerekli evraklar nelerdir? İş ortağıyız ama iş amaçlı seyahat etmeyeceğiz. Bu durumda şirket evraklarını mı sunmamız gerekir yoksa turistik vize evraklarını mı?
Rusya Vizesi Türkiye
F. Korucular 04/02/20, 13:51 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Rusya vizesi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için nasıl alınıyor?
Rusya Özel Vize
E. Okutan 04/01/20, 11:23 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Rusya doğumluyum. Ama Türkiye pasaportuna sahibim. Rusya'da akrabalarım var. Rusya Private vize almak istiyorum.
Rusya Konsolosluğu Vize Başvurusu
M. Andanlar 31/12/19, 10:41 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Yıllık iznimde Rusya’ya seyahat planı yapmak istiyorum. Rize’den vize başvurusunda bulunmak istersem Rusya konsolosluğu vize kararını hangi ilden vermektedir? Rize hangi Rusya konsolosluğuna bağlıdır?
Rusya Vizesi Euroasia Şikayet
P. Şenyüz 30/12/19, 17:56 Cevabı Görüntüle
Erkek arkadaşım ile Şubat’ta Moskova’ya gitmek istiyoruz. Orada iki tane öğrenci arkadaşımız var. Onların evinde kalacağız. Rusya vizesi için başvuru yapmak istiyoruz. Rusya vizesi randevu oluşturmak için ne yapmamız gerekiyor. Açıkcası randevu konusunda biraz endişeliyiz. Geçen yıl İtalya seyahatimiz için internet üzerinden bulduğumuz firma yetkili firma olduğunu söyleyerek bizden para talep etti. Firma hakkında küçük bir araştırma yaparak firmanın insanlardan randevu adı altında para tahsil ettiğini ama tahsil ettiği parayla konsolosluk harcını bile yatırmadığını anladık, İtalya konusunda açıkçası paçamızı iyi kurtardık. O yüzden biraz temkinli yaklaşıyoruz. İnternette “Rusya vizesi Euroasia şikayet” yazarak arattık ama açıkçası ne olumlu ne olumsuz bir bilgiye rastlamadık. Şişli’de oturuyoruz, ofisinize gelip evrakları teslim etmek ve bilgi almak istiyoruz. Vereceğiniz cevap ve anlayışınız için şimdiden teşekkürler.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';