x
Rusya

Vize İşlemleri

Rusya

Rusya Hakkında Sorular & Yorumlar

Rusya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Rusya Vizesi Davetiye
S. Öztürk 14/10/19, 15:14 Cevabı Görüntüle
Öncelikle merhabalar sizlere bir soru sormak istiyorum Rusya vizesi davetiye konusu ile ilgili. Benim babam Rusya vatandaşı ben daha önce hiç Rusya’ya gitmedim babamın yanına gitmek istiyorum, gidebilmem için Rusya vizesi davetiyesine ihtiyacım var mı ?
Rusya Vizesi İtiraz Dilekçesi
S. Kavuk 14/10/19, 14:28 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben bu sene içerisinde Rusya’ ya gitme planı yaptım tüm evrakları, belgeleri gerekli olan her şey eksiksiz tamamladım garanti olarak alırım diye düşünüyordum fakat olumsuz sonuçlandı. Rusya vize itiraz dilekçesi oluşturmak istiyorum. Böyle bir hakkım var mı hangi şartlarda itiraz edebilirim bana yardımcı olur musunuz ?
Rusya Vize Başvuru Merkezi
O. Aslan 11/10/19, 14:06 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben uzun süredir Rusya’ya uzun süreli bir seyahat planı düzenlemek istiyorum. Üniversiteden 3 arkadaşım ile beraber gitmek istiyoruz fakat hepimiz farklı şehirlerde yaşıyoruz Türkiye’de hangi şehirlerde Rusya vize başvuru merkezi bulunmakta.Her şehirde başvuru için acenteniz yardımcı oluyor mu hangi şartlar altında vize işlemlerine yardımcı oluyorsunuz?
Rusya Vize Acenteleri
B. Can 10/10/19, 10:55 Cevabı Görüntüle
İyi günler, İzmir'de giyim mağazası sahibiyim. Gezmek için ve mağazama farklı ürünler araştırmak için Rusya'ya gitmek istiyorum. Bordo pasaportum var ve vize almak istiyorum. Bu yıl birkaç kez Rusya'ya çıkış yaptım ancak vize sürem bitti. Tekrar vize almak istiyorum ve işim nedeniyle vize başvuru süreci ile uğraşacak hiç vaktim yok. İnternete çıkan Rusya vize acentelerinin hangisinin yetkili olduğunu bilemiyorum. Sizin firmanızın Rusya vize ücreti nedir
Rusya Vize Randevusu Nasıl Alınır
İ. Toprak 09/10/19, 16:30 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben 36 yaşındayım ve kamu görevlisiyim, henüz yeşil pasaport alamadım. Daha önce sadece Almanyaya gittim şimdi ise Rusyaya gidip güzel bir tatili yapmak istiyorum ancak Rusya seyahatim için tekrar vize almam gerekiyor çünkü Almanyaya giderken aldığım vizemin süresi bitti. Rusya'da kardeşim çalışıyor. Vize başvurum daha kolay olacaksa davetiye isteyebilirim. Rusya vize başvurumu nasıl yapabilirim ve Rusya Vize başvurum için Edirne'den nasıl Rusya vizesi Randevusu alabilirim?
Moskova Vizesi
C. Aksu 09/10/19, 16:05 Cevabı Görüntüle
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 4 senedir devlet memuruyum. Yeşil pasaport sahibiyim. Karım ve çocuğum ile beraber sömestr tatilinde Moskova’ya kardeşimin yanına gitmek istiyorum benim pasaportumdan karım ve çocuğumda yararlanabilir mi? Yararlanamıyor ise onlar için Moskova vizesi nasıl alabilirim? Moskova vizesinin şartları nelerdir? Acenteniz ile bu konu ile ilgili nasıl iletişime geçebilirim?
Rusya Vize Başvuru Ücreti
B. Eser 09/10/19, 14:58 Cevabı Görüntüle
Merhaba arkadaşlar sizlere danışmak istediğim birkaç husus var. Kuzenimin düğünü için 4 günlüğüne turistik vize ile Rusya’ya kısa dönemlik bir seyahat de bulunmak istiyorum ve bunun için vize başvurusu yapmak istiyorum. Turistik vize şartları nelerdir, hangi evraklar gerekmektedir ve Rusya vize başvuru ücreti ne kadardır? Sorularımı cevaplarsanız çok memnun kalırım iyi günler diliyorum.
Yeşil Pasaport İle Rusya Vizesi
o. bektas 28/02/19, 11:32 Cevabı Görüntüle
Merhabalar benim sorum yeşil pasaport ile Rusya vizesi için olacak. Rusya'da çalışıyorum, annemi Rusya'ya getirmek istiyorum kendisinin yeşil pasaportu var gecen ay karar alındığını transit geçiş yapanlara iş adamlarına ve yeşil pasaportlara vizelerin kaldırıldığını gazeteler yazdı. sorum Annemi vize almadan yeşil pasaportu ile getirebilir miyim? getirebiliyorsam kalma suresi max ne kadar, şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim
Rusya Vizesi İçin Otel Voucher Belgesi Zorunlu Mu
M. Yıldız 18/12/18, 08:22 Cevabı Görüntüle
Merhaba Rusya vize başvuruları için zorunlu olarak istenen otel voucher belgesini nerden almamız gerekiyor? Rusya konsolosluğu bu konuda yardımcı oluyor mu? Vizem çıkmadan otel satın alamam siz bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Rusya Vizesi Kayseri
s. macitoğlu 18/12/18, 08:18 Cevabı Görüntüle
Hayırlı sabahlar,
Kayseri’de yaşıyorum. Rusya vizesi aşmak istiyoruz. 2 kişiyiz. Rusya vizelerimizi sağa sola gitmeden Kayseri’den alabilirmiyiz? Kayseri de bir Rus konsolosluğu var mı? Şimdiden sağolun.
Rusya Çalışma Vizesi
R. Osmanlı 18/11/18, 18:32 Cevabı Görüntüle
Rusya da çalışmak için Türkiye den eleman götürecem bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';