x
Rusya

Vize İşlemleri

Rusya

Rusya Hakkında Sorular & Yorumlar

Rusya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Rusya Uzun Süreli Vize
D. Zengin 18/10/19, 11:02 Cevabı Görüntüle
Merhabalar ben Rusya’ya gitmek istiyorum ve orada en az 1 yıl kalabileceğim, Rusya uzun süreli vize almak istiyorum. Rusya'da kız arkadaşım var. Kendisi şu an Türkiye'de. Rusya'da endüstri mühendisliği alanında belki staj gibi bir iş ayarlayıp Rusya’da kendimi geliştirmek istiyorum. Rusya uzun süreli vize almak için başvuru mu hangi vize türü üzerine yapmalıyım ne kadar süre geçerliliği olur ve orada kalacağım süre zarfında bu süreyi uzatabilme gibi bir olanağım olur mu ?
Rusya Vize Başvurusu Randevu
A. Demir 18/10/19, 10:40 Cevabı Görüntüle
Selam, Rusya vize başvurusu randevu sistemi tam olarak ne açıklarmısınız? Bu işlem alacağım vize için gerekli mi randevu yapmazsam başvuru gerçekleştiremez miyim? Ben gezmek amaçlı gitmek istiyorum alacağım Turistik vize için geçerli mi randevu sistemi? Her kaynakta farklı bir bilgi var bu konuda daha önce de sayfanızdan bazı sorularıma cevap bulduğum için tekrar size sormak istedim gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz tekrar soru mu cevaplarsanız mutlu olurum.
Rusya Vize Randevu Alma
M. Koç 17/10/19, 14:34 Cevabı Görüntüle
Merhabalar birkaç ay sonra Rusya’ya gitmek oraları gezmek istiyorum ve daha önce gitmediğim için açıkçası işleyişi pek bilmiyorum. Rusya vize randevu alma işlemi varmış sanırım bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim, randevu almam şart mı ? Bana neler yapmam gerektiğini açıklarsanız bilgiler doğrultusunda ilerlemeyi düşünüyorum dediğim gibi yurtdışı deneyimim pek yok cevap verirseniz sevinirim.
Rusya Ticari Vizesi Nasıl Alınır
A. Turfan 17/10/19, 14:14 Cevabı Görüntüle
İyi günler diliyorum sayfanızı yapmak istediğin Rusya seyahati için bilgi edinmeye çalışırken buldum. Arkadaşlar Rusya ticari vizesi nasıl alınır bir bilgi verir misiniz ? Yazılım mühendisliği mezunuyum ve şuan çalışmakta olduğum şirket Rusya’daki şirketlerine beni transfer etmek istiyor benim için çok iyi bir fırsat Rusya’ya ticari vize almam için neler yapmam gerek açıklar mısınız ? Cevaplarsanız mutlu olurum.
Rusya Turist Vizesi Nasıl Alınır
ZehraYapıcı 17/10/19, 13:36 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben bu kış Rusya’ya bir tur şirketi ile anlaşıp gitmek istiyorum galiba bunun için almam gereken vize türü turist vizesi. Rusya Turist Vizesi nasıl alınır, şartları nelerdir? Turist olarak gitmek istediğim için daha kolay çıkar diye düşünüyorum pasaport türüm vize almam konusunda olumlu bir etki yaratır mı acaba çok gitmek istiyorum cevaplarsanız daha sağlıklı başvuru yaparım diye düşünüyorum şimdiden teşekkürler.
Rusya Vize Başvuru Formu Nasıl Doldurulur
F. Arıgül 17/10/19, 11:33 Cevabı Görüntüle
Merhaba arkadaşlar Rusya vize başvuru formu nasıl doldurulur, vize almam için form dışında hazırlamam gereken evraklar nelerdir bir de ben gezmek için gideceğim başvuracağım turistik vize için hazırlamam gereken belgeleri ve başvuru sürecinin nasıl olduğunu açıklarsanız sevinirim.
Vize Başvuru Formu Rusya
D. Yiğit 17/10/19, 11:18 Cevabı Görüntüle
İyi günler Rusya’ya gitmek için başvuru yapacağım vize başvuru Rusya için gerekli aşamaları dikkate alınması gerekenleri paylaşır mısınız? Vize başvuru formu Rusya için nasıl dolduruluyor, Türkçe doldurabilir miyiz?
Rusya Vize Fotoğraf Ölçüsü
O. Köksal 17/10/19, 11:03 Cevabı Görüntüle
Merhaba Rusya vize fotoğraf ölçüsü hakkında bilgi edinmek istiyorum. Başvuruda fotoğraf ölçüsü gibi başka detay bilgi varsa paylaşır mısınız? 3 ay içerisinde başvuruyu yapmam gerekiyor ve başvurumun olumlu olması için her şeye dikkat etmeye çalışıyorum dediğim gibi başka detay varsa açıklarsanız sevinirim.
Rusya Vizesi İzmir
M. Kaya 16/10/19, 14:44 Cevabı Görüntüle
İyi günler, Ben İzmirde oturuyorum ve çalışıyorum. Arkadaşım Rusya’da çalışıyor ve bende onun yanına gitmek istiyorum. Bende Rusya’da onunla birlikte çalışmak istiyorum. Ama öncelikle ziyaret amacıyla gitmeyi düşünüyorum. Şimdi turistik vize hakkında bilgi almak istiyorum ama çalışmayı da düşündüğüm için oturma izni hakkında ve çalışma vizesi hakkında da bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Rusya vize işlemler İzmir ilinden nasıl yapılır? Şimdiden sizlere teşekkür ederim.
Rusya Vizesi Bursa
C. Karaca 16/10/19, 13:56 Cevabı Görüntüle
İyi günler, sayfanıza Türk vatandaşıyım ve Bursada ikamet ediyorum. Daha önce hiç yurt dışına çıkmadım ama bu aralar Rusya’ya gitmeyi düşünüyorum. Bir arkadaşımdan Rusya vizesinin internetten alınabileceğini duydum. Bu doğru mu? Nasıl alabilirim ve vize için şartlar nelerdir? Bana bu konu hakkında bilgi vermenizi bekliyorum.
Rusya Vizesi Edirne
N. Taşkın 15/10/19, 14:25 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben Edirne’de yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Rusya vize ücretini öğrenmek istiyorum. Bir de bana yeni çıkan Rusya elektronik vizesi hakkında bilgi verebilir misiniz? Elektronik vizeyle Moskova'ya gidebilir miyim?
Rusya Vizesi İstanbul
N. Karagöl 15/10/19, 13:55 Cevabı Görüntüle
Emekliyim. Eşim ve çocuklarımla birlikte Rusya’ya tatil için gitmeyi planlıyoruz. Rusya vizesi İstanbul başvuru merkezi nerede? Rusya vizesi için hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? Bize yardımcı olabilir misiniz? Cevabınızı bekliyor olacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
Rusya Vizesi Ankara
A. Topuz 15/10/19, 13:38 Cevabı Görüntüle
Annemle Moskova'ya gitmek istiyoruz, 8 gün kadar kalmayı düşünüyoruz. Ankara Batıkent'te oturuyoruz. Sitenizde evrakları kargo ile göndererek işlemin gerçekleştirilebileceği yazıyor. Rusya vizesi almak için nereye başvurmalıyız?
Vize Başvuru Rusya
B. Tunç 15/10/19, 11:28 Cevabı Görüntüle
Merhabalar öncelikle daha önce sorduğum sorulara açıklıkla cevap verdiğiniz için teşekkürler sizlere bu sefer Vize başvurusu Rusya için birkaç soru soracağım. Rusya için yapacağım vize başvurusu için detayları benimle paylaşır mısınız ne kadar sürede başvuruma geri dönüş alabilirim?
Rusya Vize Evrak Listesi
S. Kavuk 15/10/19, 10:35 Cevabı Görüntüle
İyi günler arkadaşlar yaklaşık 3 aydır rusya vizesi almaya çalışıyorum ve bir türlü olumlu yönde cevaplanmadı vize başvurum.Rusya vize evrak listesi ve neler yapmam lazım olumlu yönde sonuçlanması için lütfen bir bilgi verin bu sefer acenteniz ile başvuruyu yapmayı istiyorum iletişim bilgilerinizide verirseniz çok sevinirim ?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';