x
Pakistan

Vize İşlemleri

Pakistan

Pakistan Hakkında Sorular & Yorumlar

Pakistan ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Pakistan Vize Başvuru Formu
E.B 30/08/20, 20:58 Cevabı Görüntüle
Pakistan vize başvuru formu doldurmak istiyorum. Bu formu elle doldurabilir miyiz? Elimde bir tane pdf var ama güncel midir bilemiyorum nasıl dolduracağım çok detaylı 8 sayfa nereleri doldurmak zorundayım? Siz form için yardımcı oluyor musunuz? Bunu online doldurmamız gerekmiyor değil mi herhangi bir sisteme yükleme vs. ilk defa Pakistan’a vize alacağım o yüzden bilgi almam gerekiyor. Dönüşlerinizi bekliyorum.
Pakistan Vize Başvuru Merkezi
D. Güner 14/08/20, 22:36 Cevabı Görüntüle
Pakistan vize başvuru merkezi bu vfs’lerden yapılır mı? Ben schengen vizelerimi oradan aldım daha önce gitmedim konsolosluklara gerek kalmamıştı hiç ama Pakistan’a gitmek için hangi kuruma evrakları teslim etmemiz gerekiyor? Parmak izi vermemiz gerekli midir? Ben ticari gideceğim hangi evrakları hazırlamam lazım siz bu kurumalardan mısınız çok anlamadım ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Pakistan Turist Vizesi
P.O 14/08/20, 14:08 Cevabı Görüntüle
Pakistan turistik vizesi almak için neler yapmam lazım? Biz üç kişi pakistanı ziyaret etmek istiyoruz. Şalemar bahçelerini, Badshai camii gezmek istiyoruz yani bir seyahat planı yaptık ama aradığımız bazı yerler turistik vizesi olmadığını söylüyor. Siz alabiliyor musunuz? Hangi evraklar gerekiyor?
Pakistan Ticari Vizesi
S.G 11/07/20, 20:37 Cevabı Görüntüle
Pakistan ticari vizesi alabilmemiz için davetiye talep ettik karşı firmadan. Davetiyeyi mail olarak attılar bunun bir resmi prosedürü olacak mı? direkt mail atmaları yeterli midir? Herhangi bir kurumdan onay almaları zorunlu mudur? Ben hangi evrakları hazırlayacağım siz bilgi veriyor musunuz? Evrakları size ilettiğimizde başvuru yapmanızı rica edeceğim
Pakistan Vize Danışmanlık
E.S 06/07/20, 12:29 Cevabı Görüntüle
Pakistan vize danışmanlık ücretiniz ne kadardır? Konsolosluk harçlarını ve ücretlerinizi detaylı olarak iletebilir misiniz? Ben uzun süreli bir vize almak istiyorum neler yapmam lazım nasıl bir davetiye almam lazım? Sürekli vize almakla uğraşmak istemiyorum yeni bir anlaşmamız var pakistan’ da bir firmayla sık sık gitmem gerekecek nasıl davetiye istememiz gerekiyorsa isteyebiliriz. Sizin danışmanlığınıza neler dair?
Pakistan Vizesi Ankara
M.T 02/07/20, 15:09 Cevabı Görüntüle
Pakistan vizesi Ankara’dan alınıyor mu şuan? Davet mektubu olmadan Pakistan'a gidebilir miyim? Vizeyi aldıktan sonra kaç gün içerisinde çıkış yapmam gerekir? Vizeyi aldıktan sonra uçak biletini alsam olur mu? Hangi evraklar gerekiyor? Ben ticari gideceğim ama giderken eşimide götürebilirim gezmek için oda benimle gelebilir mi? ben sponsor olabilirim ona
Pakistan Vizesi İstanbul
M.T 30/06/20, 21:43 Cevabı Görüntüle
Pakistan vizesi İstanbul için Davet mektubu nasıl olmalı? ve ayrıca önce vize başvurusu mu yoksa önce uçak biletimi almalıyım? Vize aldıktan kaç gün içerisinde çıkış yapmalıyım? Başvuru için evrakları size ulaştırmam yeterli midir ben Çorlu’da ikamet ediyorum ticari olarak gideceğim Mühendisim hangi evrakları hazırlamam gerekiyor?
Pakistan Vizesi Edirne
İ.K 30/05/20, 18:53 Cevabı Görüntüle
Pakistan Vizesi Edirne ilinden başvuru yapmak için buradaki vfs gitsek başvurumuzu kabul ederler mi? başvuru için konsolosluklara gelmemiz şart mıdır? Ticari olarak firmamızdan 5 kişi gidecek vize tek davetiye geldi ama hepsinin adı yazıyor. İşlemleri ile ben ilgileneceğim firma sahipleri ve çalışanlar var aralarında ancak hepsinin boş vaktini yakalamamız zor olabilir o yüzden bana vekâlet verilse ben yapabilir miyim? Parmak izi gerekli mi? değilse ben yapsam daha iyi olacak eğer mümkünse tabi. Siz hangi aşama için danışmanlık veriyorsunuz? Ücretleriniz ne kadardır? Grup indirimi yapabiliyor musunuz?
Pakistan Vizesi Bursa
M.G 08/05/20, 10:19 Cevabı Görüntüle
Pakistan vizesi Bursa ilinden alınabilir mi? Firmamız Bursa’da otomotiv yan sanayi alanında faaliyet yürütmektedir. Ürünlerimizde yıllık 200.000 adet’ten fazla otomotiv rölesi kullanmaktayız. Pakistanlı üretici firma ile görüşme için gitmemiz gerekli. Vize için Bursa’dan nasıl işlem yapabiliriz, hangi evrakları hazırlamamız gerekiyor. Konu hakkında desteklerinizi rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Pakistan Aile Ziyareti Vizesi
H.H 30/03/20, 21:36 Cevabı Görüntüle
Pakistan aile ziyareti vizesi almak istiyoruz. Abim orada yaşıyor oturumu var annem ve ben gitmek istiyoruz nasıl vize alabiliriz? Hangi evrakları hazırlamamız gerekiyor siz yardımcı oluyor musunuz başvuru için ben evrakları hazırlarım annem için benim getirmem sorun olur mu? Babam sponsor olabilir ikimize de bu sorun olur mu bizim banka dökümümüz gerekli midir?
Pakistan Ziyaret Vizesi
S.K 30/03/20, 00:18 Cevabı Görüntüle
Pakistan ziyaret vizesi alabilmemiz için nasıl bir davetiye temin etmemiz gerekiyor? Benim orada arkadaşım var kendisi Türkiye’ye geldi şimdi beni davet ediyor ben nasıl gidebilirim gezmek için? Turistik vizede alabilirim ama davetiye zorunluysa çıkartabiliriz. Bu vize ile ne kadar kalabilirim orda? Tek girişli mi alabilirim daha önce hiç gitmediğim için pek bilgim yok schengenlerim var ama Pakistan’a hiç gitmedim başvuruyu nereden yapacağız?
Pakistan Evrak Tasdik İşlemi
H.K 04/02/20, 16:40 Cevabı Görüntüle
Pakistan evrak tasdik işlemi yapmamız gerekiyor konsolosluktan bir faturamız olacak bunun tasdik işlemlerini nasıl yaptırabiliriz. Gebze’de bir fabrikayız yurtdışı işlerimiz oluyor ithalat-ihracat yapan bir firmayız hem vize hem evrak işlerimiz oluyor. Ben evrakları size göndersem siz yapabiliyor musunuz? Neler gerekiyor hangi işlemler uygulanıyor yardımlarınızı rica ediyorum
Pakistan Vizesi Davetiye
E.K 16/01/20, 18:49 Cevabı Görüntüle
Pakistan vizesi davetiye işlemi nereden alınıyor? Ben Pakistan vatandaşı bir bayan ile evliyim. Ben ve 4,5 yaşındaki kızım Türk vatandaşıyız. Bu Nisan ayı içinde Pakistan’a eşimin annesine ziyarete gitmek istiyoruz. Eşimin annesinin evinde kalacağız. Ayrıca Pakistan'da 2 ay kalmayı planlıyoruz. Ne tür bir vizeye başvurmamız gerekiyor. Teşekkürler
Pakistan Vize Talep Dilekçesi
i. ünal 28/02/19, 11:23 Cevabı Görüntüle
Pakistan ticari vize başvurusunda,dilekçe ingilizce mi? türkçe mi yazılacak
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';