x
Pakistan

Vize İşlemleri

Pakistan

Pakistan Vize Fiyatları 2021

T.N 06/01/21, 09:28
Pakistan vize fiyatları 2021 yılında zamlanacak mı? Her yıl zam oluyor bazı ülkelerde Pakistan için bu geçerli mi? yani bu zamlar düzenli olarak mı oluyor? Olursa ne kadar olur? Biz ticari gideceğiz mart ayında gideceğiz ne zaman başvuru yapalım ödemeleri vize çıktıktan sonra mı yapıyoruz size? Ne zaman istiyorsunuz ücretleri? Bizim sürekli çalıştığımız bir acente vardı vize çıkınca ödüyorduk ancak orayla çalışmıyoruz artık sizinle sürekli çalışmak için fiyat teklifi verebilir misiniz?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhabalar,

Pakistan’a seyahat etmek isteyen Umuma Mahsus(Bordo) pasaport sahibi kişilerin seyahat dönüş tarihlerinden itibaren en az altı ay geçerli ve karşılıklı iki boş sayfasının olması gereklidir. Pakistan vizesi için belirlenen seyahat tarihinden en geç iki hafta önce başvurunuzu işleme aldırmanız gerekmektedir. Pakistan vizeleri çıktığı günden itibaren geçerlilik tarihi başladığı için şuan başvuru için yeterli zamanınız var. Çok erken başvuru yapılması durumunda seyahatiniz gelmeden vizeniz bitebileceği için çok erken başvuru Pakistan vizesi için geçerli değildir. Seyahat tarihi değil vizenizin basıldığı günden başlatılmaktadır. Pakistan vize fiyatları gelecek olan davetiyeye göre belirlendiği için davetiyenizi mail olarak EAGVS uzmanlarımıza iletmeniz durumunda gerekli bilgilendirme tarafınıza yapılacaktır. Evrak bilgisi ve hazırlanması gereken vize talep dilekçeler ide aynı şekilde gelecek olan davetiyeye göre belirlenmektedir.

Pakistan Vize Fiyatı

Pakistan vize fiyatı alınmak istenen vize türü ve süresine göre değişmektedir. Konsolosluk henüz vize harçlarına güncelleme gelmediği için aynı fiyatlar üzerinden işleme alınmaktadır. EAGVS Pakistan vizeleri için tüm işlemleri sizin adınıza başvur yapma ve sonuçlandığında teslim alma yetkisine sahiptir. Tüm bu işlemler için danışmanlık ücreti 30$ + KDV olarak belirlenmiştir. Konsolosluğa ödenmesi gereken harçlar davetiyeye göre belirlenmektedir. Ticari davetiyeler tek giriş veya çok giriş olarak fiyatlandırılır. Pakistan’da yakını olan kişilerin, gelen davetiyedeki kişilerle yakınlık derecesine göre de harçlar değişiklik gösterebilmektedir. Harçlar tamamen konsoloslukların inisiyatifindedir. Ödenmesi gerekenler ücretlendirmeler davetiyeniz incelendikten sonra tarafınıza iletilebilir.  EAGVS olarak Pakistan vizeleri için tüm ödemeleri evraklarınızı teslim alıp inceledikten sonra evraklarda bir eksiğiniz veya güncellenmesi gereken belgeler için tarafınıza bilgi verilir. Tüm evraklar başvuruya hazır hale getirildikten sonra ödemeniz yapmanız gerekmektedir. Ödemeler ve evraklar tamamlandığında ilk iş günü başvuru işleme alınır ve ortalama bir hafta içerisinde teslim alınır.   

Pakistan vize fiyatları 2021 güncel harç ve kurumsalar firmalarımız için anlaşmalı fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla

Serpil

pakistan vize fiyatları 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';