x
Mısır

Vize İşlemleri

Mısır

Mısır Hakkında Sorular & Yorumlar

Mısır ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Mısır Vizesi Gaziantep
B.E 26/09/19, 12:44 Cevabı Görüntüle
Merhaba Mısır vizesi Gaziantep ili başvuru merkezi neresidir? Firmamız İstanbul merkezli olup, Gaziantep’te ki i ocaklarında çıkarttığı Olivin mineralini ihraç etmektedir. Mısır'daki müşterilerimiz Olivin Minerali ithal etmek için bizden fiyat teklifi istiyorlar. Operasyon ve maliyet çalışması yapmak adına seyahat etmemiz gerekiyor. Vize işlemleri, fatura ve menşe belgesi tasdik işlemlerinin süresi ve fiyatlandırılması konusunda bilgi vermenizi rica ederiz.
Mısır Vizesi Bodrum
E.B 16/09/19, 12:05 Cevabı Görüntüle
Merhaba Mısır vizesi Bodrum başvuru merkezinden alınır mı? Bazı vizelerimizi buradan alabiliyoruz ama Mısır’a ilk defa gideceğiz nasıl olur neler yapılır bilmiyoruz tur satın aldık. Biz emekli bir grubuz her yıl böyle gezilerimiz oluyor bu yıl mısıra gideceğiz. Mısır turistik güncel vize evrakları nelerdir acaba ve hizmet ücretiniz ne kadar?
Mısır Vizesi Edirne
S.N 17/08/19, 12:57 Cevabı Görüntüle
Mısır vize Edirne şehrinden alınıyor mu? Biz buradan Yunanistan vizemizi alıyoruz. Bulgaristan alıyoruz ama bu baharda tatil için Mısır’a gitmek istiyorum. çok girişli turistik vize başvurusu yapmak istiyorum.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';