x
Kanada

Vize İşlemleri

Kanada

Kanada Vizesi Kaç Para 2021

O.K 13/04/21, 17:38
Kanada vizesi kaç para 2021 yılı başvurusu açık mı? Gerekli evrak listesi nedir ne zaman başvurulur onay almak garanti mi? Bize yardımcı olur musunuz kız kardeşim Kanada da öğrenci onu ziyaret edeceğim davetiye mektubu da gönderecek virüs olayı bitene kadar, ofise gelmem gerekiyor mu randevuyu hemen verir mi iznimi ona göre ayarlayayım başka neler lazım birkaç ay kalacağım banka da birikimleri göstermek şart mı sponsor aranıyor mu Kanada ya vize kaç para ve konsolosluk ücretleri nelerdir her şeyi açıklayarak yazarsanız sorularıma yanıt verirseniz çok teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba öncelikle sorularınıza tek tek cevap verelim, Başvurular açık ve Kanada'ya vize kaç para diye bir soru sordunuz sabit ve net bir fiyatı vardır. 185 Kanada doları konsolosluk ücretidir. Bizim ücretlerimiz hizmet bedelimiz +KDV dahil olmak üzere size atılacak olan evrak mailinin içinde bulunuyor. Mailde evraklar sırası ile yazılmış tüm açıklamalar da mevcuttur. Size yönlendirilen formları okuyup eksiksiz doldurduğunuz sürece bizde başvuru sırasın da oradaki bilgilerden yararlanalım. Başvuru sırasında kardeşinizin okul belgeleri kaldığı evin adresi ve size gönderdiği davet mektubu sizi bir tık öne geçirebilir. İngilizce yazarsa ve detaylı bir şekilde sizi neden davet ettiğini açıklarsa güzel olur. Bizde dilekçelerimizi yazarken o hassasiyette yazıyoruz. Web sayfamızda dilekçe örnekleri bulunuyor inceleyebilirsiniz.

Kanada’ya vize almak kaç para sorunuzu yanıtladık umarım şimdi gelelim başvuru inceliklerine başvurumuz 1 ila 2 gün sürmekte olup tüm işlemleri sizlerin onayı ile yapıyoruz. Gerekli belgeleri eksiksiz gönderdiğiniz takdir de işimiz daha da hızlanıyor. Dört ana formunuzu İngilizce olarak doldurduktan sonra sisteme taranmış bir şekilde yüklüyoruz. Evraklar bizlere mail yoluyla da ulaşabilir kargo yoluyla da her iki yöntemle de taramak zorundayız. Banka hesap dokümanlarınızı göstermenin sebebi ise düzenli gelirinizin ispatını istemek ve sizin Kanada'da kaldığınız süre içinde hayatınızı idame ettirebileceğinizi görmek istemeleridir. Kalacağınız süre içinde banka da temin edilen tutar sizin kalacağınız süre ile eş değer olmalıdır. Banka da sizin düzenli gelirinizi göstermeyen bir tutar yok ise ebeveyniniz size sponsor olabilir. Yok ise aile bireyiniz. Bankanızda düzenli gelirinizi gösteren tutar var ise sponsor aranmaz. Kendi hesaplarız ve birikimlerinizle işlem yapabilirsiniz.

Kanada Vize Fiyatları 

Kanada Vizesi Kaç para 2021 soruları ve daha fazla bilgilendirme için Kanada vizesi web sitemizi ziyaret edebilir. Aşağıdaki iletişim numaralarından bize ulaşabilirsiniz. Ofislerimiz hizmet vermektedir. Telefon ile bilgi almak isterseniz evraklar on beş saniye içinde mailinize iletiliyor.  Sorularınız için tekrar teşekkür ederiz. Yardımcı olmamamızı istediğiniz başka ülkeler ve vize hakkında her şey için bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla

Mine

0212 963 23 13

Kanada vizesi kaç para 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';