x
İtalya

Vize İşlemleri

İtalya

İtalya Hakkında Sorular & Yorumlar

İtalya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

İtalya Turistik Vize
İ.A. 03/04/20, 15:54 Cevabı Görüntüle
İyi günler, İran vatandaşıyım, İstanbul’da doktora yapıyorum. İtalya turistik vize almak istiyorum. Vizeye başvururken, banka hesabımda ne kadar miktar bulundurmamı önerirsiniz.
İtalya Vize Başvuru Formu
K.U. 03/04/20, 15:33 Cevabı Görüntüle
Seyahat sağlık sigortamı 1 haftalık seyahatim için 1 hafta yaptım ama arkadaşlarım bunun doğru olmadığını söyledi, tam olarak anlamadım. Bir de İtalya vize başvuru formu belgesine nasıl ulaşabilirim? İtalya Schengen vize başvuru formunu doldururken nelere dikkat etmem gerekir?
İtalya Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020
C.B. 03/04/20, 14:59 Cevabı Görüntüle
Merhaba, kendim ve iki oğlum için İtalya vize başvurusu yapmak istiyorum. Oğullarımın ikisi de 14 yaşından küçük. Ben de bir şirkette yazılımcıyım. Çocuklar için ve kendim için hazırlamam gereken İtalya vizesi için gerekli evraklar 2020 yılı listesini iletir misiniz? Babam emekli belki o da yanımızda gelebilir, açıklayıcı bir metin yazarsanız sevinirim.
İtalya Vize Ücreti 2020
P.G 03/04/20, 14:18 Cevabı Görüntüle
İyi günler. İtalya vize ücreti 2020 yılı güncel tutarı nedir? Koronavirüsünden dolayı İtalya Vizesi alamıyor muyuz? Ben hep italya vizesi almış olduğum için diğer ülkelerin prosedürlerini fazla bilmiyorum. İtalya’ya uçuşlar yasaklandı ancak ben İsviçre üzerinden İtalya’ya geçmek istiyorum. Son başvurum 6 aylık çok girişli vize vermişlerdi, diğer ülkeleri de gezme fırsatım oldu. Şuan İtalya vizesi alsam İtalya’ya uçuşlar olmadığı için yine de problem yaşar mıyım? Ben emekliyim aynı zamanda danışmanlık kapsamında bir firma ile iş sözleşmem var, bana güncel evrak listesi atar mısınız?
Çalışmayanlar İçin İtalya Vizesi
K. Özer 21/12/19, 15:36 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Bursa'da yasiyorum İtalya'ya gezmek icin gitmek istiyorum. İlk defa vize başvurusunda bulunacağım neler gerekli bilmiyorum ve bilgiye ihtiyacim var. Çalışmıyorum. Çalışmayanlar için İtalya vize evrakları nelerdir? Açık öğretimden liseye devam ediyorum esim sponsor olacak. esim de universite ogrencisi ve kendisi Belcika vatandaşı neler gerekli ve kolay olur mu bilgilendirirseniz sevinirim tesekkur ederim simdiden
İtalya Vize Randevu 2020
S. Çilek 21/12/19, 15:17 Cevabı Görüntüle
Hazırladığımız evrakları İtalya Konsolosluğu'na teslim etmek için randevu mu almamız gerekiyor.nereden alabiliriz. 1 Ocak çıkışlı İtalya seyahatimiz var teşekkürler.
İtalya Vizesi Bartın
S. Kocael 14/12/19, 13:32 Cevabı Görüntüle
Merhaba ikamet ettiğim şehir Bartın ve bir kaç yerde Bartın'ın Ankara Konsolosluğuna bağlı olduğunu görmüştüm. İtalya vizesi Bartın için Ankara'dan başvuru yapabilir miyim?
İtalya Vizesi Siirt
Ş. İbaer 14/12/19, 13:21 Cevabı Görüntüle
Ben size Siirt'ten yazIyorum. İtalya'ya gitmek istiyorum. İtalya vizesi Siirt'ten nasıl alınır? İtalya vizesi için hangi evraklar lazım ve İtalya vize ücreti ne kadar. En yakin ne zaman İtalya'ya gidebilirim.
Acil İtalya Vizesi
O. Mavuk 14/12/19, 13:12 Cevabı Görüntüle
Acil İtalya vizesi almak istiyorum. bu konuda bilgi almak istiyorum.
İtalya Vizesi Van
C. Sarı 14/12/19, 13:03 Cevabı Görüntüle
merhaba ben Van'da yasiyorum İtalya icin vize abasvurumu İzmirden mi yoksa Gaziantepten mi yapmaliyim. İki siteden bu iki sehire ulaştim ve kardesim benim adima basvurabilir mi? tesekkurler
İtalya Vizesi İçin Gerekli Evraklar
B. Deniz 14/12/19, 12:16 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Ben İtalya'da düzenlenen kültürel bir edebiyat programı kapsamında 23 Şubat'ta Torino'da olacağım. Fakat İtalya vizesi için gerekli evraklar konusunda kafama takılan bir soru var. Gerekli evraklar için konsolosluğun kendi sitesinde maaş bordroları ve hesap hareketliliğine dair belge istiyor, ama vfs nin sitesinde kalacağı gün sayısı×28 euro gibi bir hesap var ve buna ilaveten benim kendi hesabımda da kalacağı gün sayısı×25 euro-hibe hesaplaması var. Sizden aldığım maillerde ise ortalama beş bin lira olması gerekir deniyor, bu durumda biraz kafam karıştı. Birincisi Vize başvurumu hangisini baz alarak yapmalıyım? Oradaki organizasyondan bilet tarzı bir belge mail atıldı. Bunu da sunacak mıyım? İlk Schengen vize başvurum olduğu için her detaya hakim değilim, sizler de yardımcı olursanız çok sevinirim. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ekspres İtalya Vizesi
H. Karaca 13/12/19, 11:52 Cevabı Görüntüle
Ekspres İtalya vizesi (Vip vize) bilgi almak istiyorum.
İtalya Vize Randevu
Y. Boztaş 13/12/19, 11:37 Cevabı Görüntüle
İtalya vize randevu alacaktım
İtalya Ekspres Vize
H. Karaca 05/12/19, 15:06 Cevabı Görüntüle
Seyahat tarihim çok yakın , italya vip başvurusunun hızlı çıktığını duydum.italya vip başvurusu yapabilir miyim.Ekspres İtalya ekspres vize hakkında bilgi verir misiniz?
İtalya Vizesi Antalya
E. Ceylan 30/11/19, 13:03 Cevabı Görüntüle
Merhabalar,
Antalya'da eşimle ve bir kızımla birlikte yasiyoruz. İtalya vizesi Antalya başvurusu yapmak istiyoruz. Aralık ayinda İtalya'ya kisa sureli seyahat etmek istemekteyiz. İstenilen belgeler Ankara'ya mi yoksa İzmir'e gore mi toparlayacağız acaba? Detaylar hakkında da bilgilendirme yaparsanız çok memnun kalırım.
Şimdiden Tesekkürler
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';