x
İtalya

Vize İşlemleri

İtalya

İtalya Hakkında Sorular & Yorumlar

İtalya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

İtalya Vize Evrakları
H.B. 15/04/20, 15:26 Cevabı Görüntüle
Geçtiğimiz sene Almanya’ya seyahat ettim. Son parmak izim bu başvurumda alınmıştı. Bu sene 18 yaşındaki oğlum ile beraber gezi amaçlı seyahat edeceğim. İtalya Vize evrakları için hazırlamam gereken evrakları bana mail atar mısınız? Ben şirket sahibiyim, oğlum ise öğrenci. Muvvafakatname hakında da bilgilendirme yaparsanız sevinirim. İyi günler.
Venedik Vizesi
İ. O. 15/04/20, 10:15 Cevabı Görüntüle
İtalya’ya yaz sezonunda turistik amaçlı seyahat edeceğim. Almanya’daki arkadaşım ile İtalya’da buluşup gezme planımız var. Davetiye almayacağım bu bir sorun yaratır mı? Venedik vizesi ile hangi ülkelere gidebilirim? Son olarak randevu işlemlerini nasıl hallediyoruz. Siz bizim adımıza alıyor musunuz? Yoksa ben randevu alıp size mi geleceğim? Gerekli evraklar ve genel sorularımı yanıtlarsanız memnun olurum.
İtalya Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar
E.R. 13/04/20, 14:27 Cevabı Görüntüle
İtalya’dan kız arkadaşım davetiye gönderecek davetiye formatı ve schengen vize formuna nereden ulaşabilirim? İtalya ziyaret vizesi için gerekli evraklar nedir? Ben çalışmıyorum ancak evlerimden aldığım kiralar var, iki adet aracım var. Geçimimi kolayca sağlıyorum. Banka hesaplarımda kuvvetli. Hazırlamam gereken evraklarda bana nasıl yardımcı olacaksınız? Ne kadar ödeme yapacağım bu ilk vizem olacak yardımcı olursanız sevinirim.
İtalya Seyahat Sağlık Sigortası
K.Z. 13/04/20, 11:09 Cevabı Görüntüle
Emekli eczacıyım. Kızım İtalya’da okuyacak, birlikte nerede kalması gerekeceği ve gideceği okul ile yerlerin durumunu görmek istiyoruz. Ağustos ayında ilk olarak turistik amaçlı gideceğiz. Başvuru için gerekli evraklar ve ödeyeceğim hizmet bedeli ne kadardır? Bu bedele zorunlu İtalya seyahat sağlık sigortası dahil mi veya nasıl temin edeceğim hakkında bilgi verir misiniz? 30.000€ teminatlı deniyor ama bu çok uçuk bir para nasıl yapacağımı anlamadım.
İtalya Turistik Vize Ücreti
E.Ü. 13/04/20, 10:05 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Ben, Bursa’da ikamet ediyorum. Öğretmen emeklisiyim. Temmuz ayında, eşimle birlikte İtalya’ya gideceğiz. Daha önce almış olduğum 12 günlük Almanya vizem mevcut. İtalya turistik vize ücreti ve hazırlanması gereken evraklar hakkında bilgi almak istiyorum. Başvurumu ne zaman gerçekleştirmeliyim? Covid-19 salgını nedeniyle Temmuz ayına olan seyahatim sizce etkilenir mi?
İtalya Schengen Vizesi İçin Gerekli Evraklar
M.H. 10/04/20, 11:49 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Ben şirket çalışanıyım ve 13 yaşındaki oğlum ile birlikte seyahat edeceğim. İtalya Schengen vizesi için gerekli evraklar ve vize ücretlerini öğrenebilir miyim? İtalya’ya Temmuz ayında seyahat etmeyi planlamaktayız, ne zaman başvuru yapmalıyız?
İtalya Ticari Vize
K.Z. 08/04/20, 11:20 Cevabı Görüntüle
İtalya ticari vize başvurusunda bulunmak istiyorum. İtalya’dan iş ortaklığı içinde bulunduğum firmadan gelecek davetiyede özellikle İtalya Başkonsolosluğu diye belirtilmesi gerekir mi? Otel rezervasyonu yaptırmadım çünkü davetiyeyi alacağım yerin kendisi de bir otel zinciri şirketi olduğundan yine orada kalacağım. Bunu formda nasıl belirteceğim? Yardımcı olursanız çok mutlu olacağım. İyi çalışmalar dilerim.
İtalya Vize Fiyatları
E.C. 08/04/20, 09:56 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Roma’da okuyan arkadaşımı ziyaret etmek ve gezmek için gitmek istiyorum. Arkadaşım bana davetiye gönderdi yeni pasaport çıkarttım. Bense sigortalı çalışanım. İtalya vize fiyatları hakkında bilgi alabilir miyim? Bu fiyata nelerin dahil olup olmayacağını da belirtirseniz sevinirim.
İtalya Vize Başvuru Ücreti
M. İ. 07/04/20, 10:42 Cevabı Görüntüle
Merhaba, İtalya vizesi için İstanbul'dan başvuru yapılabiliyor mu? Ankara’da ikamet etmekteyim İstanbul’daki arkadaşımı da görmeye geleceğim o sırada başvuru yapar mıyım diye düşünüyorum. İtalya vize başvuru ücreti ile ortalama masrafım ne olur? Ve gerekli evraklar konusunda da yardımlarınızı rica ederim.
İtalya Vize Ücreti
K.M. 06/04/20, 15:53 Cevabı Görüntüle
Roma’ya kültürel gezi amaçlı seyahat planlıyorum. Öncelikle ne yapmam gerekir? Randevuyu da siz mi alıyorsunuz? İtalya vize ücreti hakkında da bilgi almak istiyorum. Teşekkürler.
İtalya Vize Belgeleri
E.A. 06/04/20, 10:19 Cevabı Görüntüle
İyi günler dilerim. İtalya vize belgeleri 2020 yılı listesi ve işlem süreleri hakkında bilgi alabilir miyim? Ne kadar süre önce başvurmalıyım? Teşekkürler.
İtalya Transit Vize İstiyor mu
G.A 06/04/20, 10:09 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben İstanbul-Roma-Madrid aktarmalı uçacağım. İtalya transit vize istiyor mu, alacağım İspanya vizesi yeterli midir? Yazın ise İtalya aktarmalı İngiltere seyahatim olabilir. İngiltere vizem mevcut, aralarında fark var mıdır varsa bu konuda da bilgi alabilir miyim?
İdata İtalya Gerekli Evraklar
M.Ü. 06/04/20, 09:56 Cevabı Görüntüle
Bir otomotiv şirketinde çalışıyorum. İtalya’da akrabalarım var, onların yanında kalmak ve aynı zamanda da gezmek istiyorum. İdata İtalya gerekli evraklar kategorilerinden turist vizesini mi ziyaret vizesini mi seçmemi önerirsiniz?
İtalya Schengen Vize Ücreti
B.D. 03/04/20, 16:32 Cevabı Görüntüle
İki devlet memuru arkadaş Nisan 2020’de İtalya’ya seyahat etmek istiyoruz. Vize için istenen belgeler nedir? İtalya Schengen vize ücreti için ne kadar ödeyeceğiz?
İtalya Vizesi İçin Gerekli Belgeler
B.A. 03/04/20, 16:18 Cevabı Görüntüle
Yüksek lisans öğrencisiyim. Aynı zamanda çalıştığım için yeterli maddi kaynaklarım var. İtalya’da bir konferansa katılıp ve makalemi sunmak istiyorum. Konferans komitesi tarafından davet belgemde mevcuttur. İtalya vizesi için gerekli belgeler neler? Standart süreçte vizenin çıkması kaç gün sürüyor? Başvuruyu benim adıma gerçekleştirebiliyor musunuz?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';