x
İtalya

Vize İşlemleri

İtalya

İtalya Hakkında Sorular & Yorumlar

İtalya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

İtalya Vizesi Bodrum
S.M. 20/04/20, 10:35 Cevabı Görüntüle
Selamlar ben öğrenci olarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde eğitim görmekteyim. Buradaki okul arkadaşlarımla beraber önümüzdeki yaz için Floransa’ya gitmeyi planlıyoruz. Oradaki köyleri gezeceğiz. Ben Bodrum’da ikamet etmekteyim ve bu schengen vizem olacak. Floransa’da kalacak yer olarak airbnb’den yer bulduk. Yine de otel sunmak zorunda mıyız? İtalya vizesi Bodrum için başvurumu nereden yapmalıyım? Bana şirket sahibi teyzem sponsor olacak. Hazırlamam gereken evraklar ve ödemem gereken ücret hakkında bilgi verir misiniz? Teşekkür ederim.
İtalya Vizesi Trabzon
K.E. 20/04/20, 09:44 Cevabı Görüntüle
Eşimle beraber Temmuz ayı için bir haftalık İtalya seyahati düşünmekteyiz. Başvurumuzu Trabzon’dan yapabilir miyiz? İkimizin de dört sene önce almış olduğu schengen vizeleri mevcut. Sanırım yeniden başvuru merkezine gelmemize gerek kalmıyor. Ordu’da ikamet etmekteyiz, ikimizde devlet memuru öğretmeniz. Benim banka hesabım da birikimim var, yani ikimizde benim hesabıma paramızı yatırıyoruz. Eşimin bakiyesi yok, bu bir problem yaratır mı? İtalya vizesi Trabzon için gerek evrak listesi, ücret bilgisi ve yapılacaklar hakkında bilgilendirme yaparsanız seviniriz. Teşekkür ederim.
İtalya Vizesi Kayseri
S.E. 17/04/20, 15:21 Cevabı Görüntüle
İtalya Vizesi Kayseri ikametgahım varsa nereden alacağım? Antalya’mı İzmir mi? Ben çiftçiyim, belgelerim de var. İtalyadan yeğenim beni davet edecek, onunla schengen ülkelerini gezeceğiz. Bana ne hazırlamam gerekiyor atar mısın? Malım mülküm var ama daha önce red aldım otel rezervasyonumdan sorun çıkmış başvurduğum acenta iyi değildi İzmir’e gitmiştik. Yardımcı olun lütfen.
İtalya Vizesi Konya
H.L. 17/04/20, 12:36 Cevabı Görüntüle
Eşimle ayrıyız, 10 yaşında kızım var benimle yaşıyor, öğrenci ve Konya’da ikamet ediyoruz. Ben İtalya vizesi Konya üzerinden başvuru yapacağım. Antalya’dan mı İzmir’den mi başvuru sağlanıyor. Antalya bana yakın olduğu için orada ofisiniz varsa çok güzel olur. Sağlık çalışanıyım, Temmuz ayında izne ayrılarak sadece 4 günlük Venedik’e gitmek istiyorum. Bana gereken ücret, evrak listesini belirtmenizi rica edeceğim. Banka hesabımda cüzzi bir miktar var, aşama aşama ekleme yapacağım, ortalama ne kadar para olsa olumlu olur. Cevaplarınız için teşekkürler.
İtalya Vizesi Gaziantep
N.K. 17/04/20, 11:43 Cevabı Görüntüle
Gaziantep Şehitkamil’de ikamet ediyorum. Bir arkadaşım vizesini sizin üzerinizden aldı. Bende İtalya vizesi Gaziantep için başvuru yapmak istiyorum. Ben kuyumcuyum iş yeri sahibiyim. Hangi evrakları hazırlayacağım? Benden ne kadar ödeme alacaksınız? Vizemin çıkmama durumunda para iadesi yapılabilir mi veya yeniden başvuru yapmak istersem destek olacak mısınız? İyi günler.
İtalya Vizesi Edirne
N. H 16/04/20, 16:28 Cevabı Görüntüle
Patronuma vize alacağız. Edirne’de ikamet ediyor. İtalya vizesi Edirne işlemleri için İstanbul’a gelmesi gerekir mi? 2014 yılında almış olduğu schengen vizesi var. İsterseniz fotoğrafını size mail atabilirim. Hazırlanması gereken evraklar hakkında ve ücret bilgisi içinde açıklama yaparsanız sevinirim. Bu evrakları size nasıl ulaştırmalıyım? Ağustos içerisinde seyahat edecek ama covid-19 salgını nedeniyle seyahat tarihlerini netleştiremedi. Haziran ayı gibi başvuru yapabilir miyiz? İtalya’da bir şirket ile görüşmelerde bulunacak. Davetiye alınması da gerekiyor diye biliyorum. Detayları yazarsanız memnun olurum.
İtalya Vizesi Tekirdağ
K.N. 16/04/20, 16:10 Cevabı Görüntüle
Ben Tekirdağ’da oturuyorum. İtalya vizesi Tekirdağ içinden alınabiliyor mu yoksa İstanbul’a mı gelmem gerekecek? Ben sigortalı çalışanım, hazırlamam gereken evraklar nelerdir, ne kadar ödeme yapacağım? Evraklarımı nereye teslim edeceğim? İstediğim şehirden başvuru yapabiliyor muyum? Banka hesabımda 5 bin tl olması yeterli midir? Vize mi çıkartabilir misiniz? Detaylar hakkında bilgilendirme yapar mısınız?
İtalya Vizesi İstanbul
S.B. 16/04/20, 14:27 Cevabı Görüntüle
Ben eczacıyım, eczane sahibiyim. İtalya vizesi İstanbul için başvuru yapmak istiyorum. Turistik amaçlı gideceğim. İtalya’da 5, Fransa’da 5 gün kalacağım. Başvuru mu İtalya’dan mı yapmam gerekir ya da bu fark eder mi sonuçta ikisi de schengen vizesi? Geçtiğimiz yaz ayında Almanya seyahatim olmuştu, ilk vizemi o zaman almıştım. Gerekli evraklar nelerdir? Vize ücreti ne kadar ödeyeceğim? Banka hesabımda ne kadar para bulundurmalıyım? Danışmanlığınızın kapsamı hakkında da bilgi rica ediyorum. Teşekkürler.
İtalya Vizesi Bursa
Z.K. 16/04/20, 13:56 Cevabı Görüntüle
Bursa Nilüfer’de ikametim bulunmaktadır. İtalya vizesi almak istiyorum. Ben geçtiğimiz yaz ayında Yunanistan vizesi almıştım. Parmak izimi bu sırada vermiştim ve yeniden gelmeme gerek olmadığını söylediler. Bu durum hala geçerli mi bilemedim. Evraklarımı ofisinize yollasam başvurumu yapabilir misiniz? İtalya vizesi Bursa üzerinden başvuru yapılamıyor sanırım. Ben çalışanım, İstanbul'a da aslında işim dolayısıyla sık gelip gidiyorum. Bursa şubenize mi İstanbul şubenize mi evrakları mı teslim etmeliyim? Vize ücretleri hakkında da paylaşım yapar mısınız?
İtalya Vizesi Balıkesir
Y.M. 16/04/20, 11:40 Cevabı Görüntüle
İtalya vizesi Balıkesir üzerinden alabiliyor muyum? Yoksa Ankara, İstanbul gibi bir merkez üzerinden mi işlem sağlıyoruz? Ben şirket sahibiyim biraz meşgulüm. Bu anlamda evraklarımı hazırlayıp size yollasam sizler başvurumu yapıyorsunuz heralde. İtalya vizesi için gerekli evrak ve ücret bilgisi için de destek olursanız süper olur. Teşekkürler.
İtalya Vizesi Ankara
D.Ö. 16/04/20, 11:01 Cevabı Görüntüle
Ben Ankara’da ikamet etmekteyim. İtalya vizesi Ankara üzerinden almamda yardımcı olur musunuz? Emekliyim, tapularım mevcut maddi imkanlarım yeterli. Hazırlamam gereken evraklara dair bilgi verir misiniz? İlk vize başvurum olacak daha önce hiç vize almadım. Yeşil pasaportu olan arkadaşım ile birlikte seyahat edeceğim, kendisi vize almak zorunda değilmiş, pasaportumu yeni çıkarttım. Haziran ayı için seyahat planlıyoruz. Teşekkür ederim.
İtalya Aile Ziyareti Vizesi
B.M. 16/04/20, 09:54 Cevabı Görüntüle
İtalya aile ziyareti vizesi almak istiyorum. Oradan emekli abim bana davetiye yollayacak. Masraflarımı ben kendim karşılayacağım. Ortalama 8-10 günlüğüne gideceğim, Banka hesabımda ne kadar olması gerekir? Dışarıdan kurumsal şirketlere danışmanlık sağlayarak kazancımı elden ediyorum. Hazırlamam gereken evrak ve ücret hakkında da bilgi verirseniz sevinirim. Birde evraklarımı size teslim ettikten sonraki aşamaları merak ediyorum.
İtalya Ziyaret Vizesi
M.A. 15/04/20, 18:03 Cevabı Görüntüle
İtalya’da oturan erkek arkadaşımın daveti üzeri Roma’ya seyahat edeceğim. Birkaç arkadaşım vize almada çok sorun yaşadı. İtalya Ziyaret vizesi almak istiyorum. İlk vize başvurum olacak ve detaylara hakim değilim. Ben üniversite öğrencisiyim ve bana emekli annem sponsor olacak. Öncelikle gereken evrakları nereden öğreneceğim? Erkek arkadaşım davetiyeyi nasıl hazırlamalı? Randevu alımını siz mi yapıyorsunuz? Danışmanlığınız nasıl ilerliyor?
Bana İtalya vizemde sorunsuz yardımcı olursanız vize yollarında perişan olmuş tüm arkadaşlarımı size yönlendireceğim..
İtalya Ticari Vize Gerekli Evraklar
S.D. 15/04/20, 17:28 Cevabı Görüntüle
Merhabalar. Ben şirket sahibiyim. Çiçek işiyle uğraşıyorum. İtalya’dan yaz sezonu için fuar davetiyesi alacağız. Fuarı organize eden ekip tarafından ticari davetiyemiz hazırlanacak. Bu ticari davet örneği ve italya ticari vize gerekli evraklar hakkında nasıl bir iletişim sağlamalıyım. Bizler orada fuar yerinin süslemelerini yapacağız. Başvuruya ben de geliyor muyum yoksa siz hallediyor musunuz? Randevu, ücret vs konular hakkında pek bir bilgim yok. Formda doldurduğum telefon numaramdan bana ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
İtalya Turist Vizesi
E.V. 15/04/20, 16:38 Cevabı Görüntüle
Yaz sezonunda arkadaşım ile planlamasını yaptığım Roma seyahatim olacak. İtalya Turist vizesi almak istiyorum. Benim altı ay öncesinden 8 günlük schengen vizem mevcut. Arkadaşımın ilk başvurusu olacak. Gerekli evrak ve ücret bilgisi için tarafıma mail atma şansınız var mı? Ben sigortalı çalışanım. Arkadaşım ise sözleşmeli olarak freelance çalışmaktadır. Teşekkür ederim.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';