x
İtalya

Vize İşlemleri

İtalya

İtalya Vizesi Kaç Para 2021

İ.E. 26/01/21, 12:18
Merhaba. Ben İtalya'ya gezi amaçlı gitmeyi planlıyorum. Şirket sahibiyim, orada kız arkadaşım ile görüşeceğim. İtalya vizesi kaç para 2021 için? Vize masraflarım ne kadar olacak? Her şey dahil mi çalışıyorsunuz? Hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Daha önce hiç yurtdışına çıkmadım, sadece Ukrayna'ya gidip geldim, o da vizesizdi zaten. Sigorta masraflarımı da siz mi karşılıyorsunuz? Hizmet ücretiniz nedir? Otel ve uçak rezervasyonlarını satın almak zorunda mıyım? Ayrıca seyahatimi Haziran ayında düşündüğümden acaba şimdiden başvuru yapabilir miyim? Vereceğiniz detaylı yanıtlardan ötürü teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Pandemi döneminden dolayı İtalya turistik vize başvuruları bir süredir kapalıdır. Seyahat etmek istediğiniz tarihler başvuruların açık olup olmayacağından emin değiliz. Ayrıca normalde 6 ay daha ileri tarihin seyahat planını yapabilirken şu anda bu mümkün olmadığından başvurunuz alınamamaktadır.

İtalya Vizesine Ne Zaman Başvurulmalı

İşlemlerin açılacağı tarih garanti edildikten sonra hızlıca randevunuz alınmalı ve vize işleminiz için sizlere iletilen maildeki evrak listesi toparlanmalıdır. Tüm detaylı evrak ve ücret bilgileri mail ve sms olarak ülke uzmanlarımızca sizlere iletilmiştir.

İtalya vize harcı 80€'dur. Euroasia Global Visa Services ücreti ise 30€'dur. Başvuru merkezi ve seyahat sağlık sigortası ücretleri de değişkenlik gösterebilmektedir. Seyahat sağlık sigortanızı anlaşmalı olduğumuz acentalar aracılığı ile bizler de yapabiliyoruz. Yaşa ve seyahat süresine göre fiyatları değişkendir.

İtalya'ya vize kaç para ? Yukarıda bahsettiğim ücretler ile ortalama 140€ masrafınız oluşmaktadır.

Geçmiş dönemlere ait schengen vizeniz bulunmadığından başvuru sırasında şahsen bulunarak parmak izi vermek zorundasınız. Sizi başvuru merkezi önünde karşılayacak operasyon temsilcimiz ile başvurunuzu yönetebilirsiniz. Otel ve uçak rezervasyonlarınızı satın almak zorunda değilsiniz ama yine de başvuruya sunarken geçerliliklerinin devam ettiklerinden emin olmalısınız.

Bizlere ulaştırdığınız evraklar detaylı incelenir ve son durum hakkında size dönüş sağlanır. Dosyanızın duruma dair bilgileri ise vize sorgula kısmından takip edebilirsiniz.

İtalya vize başvuruları ortalama 3 ile 15 iş günü arasında sonuçlanmaktadır.

İtalya'ya vize almak kaç para ve daha çoğu sorunuz için ülke uzmanlarımzdan birebir destek alabilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

İtalya Vizesi Kaç Para 2021

 

 

 

 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';