x
İtalya

Vize İşlemleri

İtalya

İtalya Vize Başvurusu 2023

M.G 28/10/23, 12:00
Merhaba İtalya’ya Ocak ayında turistik olarak seyahat planım var. İtalya vize başvurusunda bulunmak istiyorum. İstanbul’da Freelancer çalışıyorum. Kripto uzmanıyım. SGK yok, ancak banka yüksek miktar bakiyem ve kendime ait arabam ve evim mevcuttur. Yaptığım işle ilgili doküman sunamıyorum bir problem olur mu? İtalya vize başvurusu için gerekli evraklar nelerdir? Ben turistik vize başvurusu yaparken ne gibi belgeler sunabilirim ve nasıl bir başvuru yapabilirim? Bana destek ve danışmanlık verirseniz çok sevinir. İyi çalışmalar.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhabalar; Sgk’lı ödemesi olmayan İtalya vize başvuru sahibinin bir yere bağlı sigortalı çalışmama durumunda mutlaka ne iş yaptığını ve Freelencer olarak çalıştığını kanıtlayan belgeler ile başvuru yapılması önerilmektedir. İtalya vize başvurusunda gerekli olan evrak listesi tarafınıza iletilmiş bulunmaktadır. İtalya Konsolosluğu’na hitaben yazılacak olan iyi niyet mektubunda Freelancer olduğunuzu anlatan bir dilekçe yazmanız gerekmektedir. Tüm seyahati ayrıntılı açıklayan dilekçe içerisinde aylık ortalama gelirinizi de beyan etmeniz gerekmektedir. İtalya vizesi başvurusu için gerekli evraklar ise; Talep edilen seyahat tarihinin bitiminden sonra en az 90 gün geçerliliği ve en az 2 boş sayfası olan pasaportunuz, 2 adet biometrik fotoğraf, kimlik fotokopisi. E devletten alınması gereken belgeler ise; Tarihçeli yerleşim yeri belgesi, Tam vukuatlı Nüfus kayıt örneğidir. Seyahat rezervasyonlarınızı, Konaklama ile ilgili belgeleri ibraz etmeniz gerekmektedir. Kendinize ait son 3 aylık olarak alınan banka hesap dökümleri, araç ruhsatı ve tapularınızı dosyanıza ekleyebilirsiniz. Bu evraklar sigortasız çalışanlar için ek ve dosyanızı güçlendiren belgeler olacaktır. Vizenizin olumlu sonuçlanmasını garanti etmese bile dosyanızın sağlam ve inandırıcı olması yönünde destek sağlamaktadır. Nihai kararın İtalya konsolosluğunda olduğunu belirtmek isteriz.

İtalya vize başvurusu 2023 harici vize isteyen ülkelere de vize başvurusunda yardımcı olduğumuzu hatırlat ister, 0212 963 03 43 telefon numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla.

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';