x
İtalya

Vize İşlemleri

İtalya

2020 İtalya Eğitim Vizesi Ücretleri

T. YEDİSEVEN 03/01/19, 14:22
Merhaba Iğdırda yaşıyorum. İtalya ya altı ay sürecek bir dil eğitimi için gideceğim. Vize başvurumu yaparken ne kadar masrafım olacak acaba ? Konu hakkında bilgilendirmelerinizi rica ederim
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba 

Öncelikle EuroAsia GVS'ye ulaştığınız için teşekkür ederiz. Aşağıda sorularınızı en detaylı şekilde cevaplamaya çalışacağız. Sorularınıza cevap bulamadığınız bir kısım olursa lütfen bize geri dönüş yapmayı unutmayınız. EuroAsia GVS olarak sorularınıza cevap vermekten mutluluk duyarız. 

Sayın İlgili, İtalya Başkonsolosluğu Vize Hizmetleri Depatmanının belirlediği fiyatları baz aldığımızda sadece vize harcınız için ödemeniz gereken toplam tutar 50 €'dur. Ödeyeceğiniz bu 50 €'nun içinde servis bedeli, kargo harcamalarınız , danışmanlık ücretleriniz, takip bedeliniz, çeviri ücretleri vs yoktur.Bütün bunlar için ayrı ayrı ödemeler yapmak durumunda kalabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Bu harcamlarınız da  hesaplandığında ödemeniz gereken toplam tutar 50 €'yu aşmaktadır. Tahmini ödemeniz gereken toplam tutar 100 € 'yu bulacaktır. Başvurunuzu yaptıktan sonra herangi bir olumsuzluk oluşması ve vize başvurunuzun red edilmesi durumunda vize almak için ödedeiğiniz tutarların geri ödenmeyeceğini bilmeniz gerekmektedir.

Umuyoruz ki bu yazımızda sizlere yardımcı olabilmişizdir. Diğer bütün sorularınız için web sayfamızda gerekli incelemeleri yapabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Dilediğiniz zaman web sayfamızda bulunan numaralardan müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilir en detaylı bilgileri edinebilirsin.

Abdullah Tunç

ask@eagvs.com
02122650009

S. leman alkurt 13/02/19, 23:55
Merhaba..1 yildir istanbulda yasiyorum ancak ikamet hala Ankarada gozukuyor.italya vizesi icin istanbuldan basvurabilirmiyim?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi 18/02/19, 10:42
Merhaba, S.LEMAN ALKURT. Başvurunuzu normal şartlarda Ankara'dan yapmanız gerekmektedir, eğer böyle bir şansınız yoksa İstanbul'da yaşadığınızı belgeleyerek (Kira sözleşmesi, güncel fatura vb) başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca şirketinizden de İstanbul'da çalıştığınıza dair yazı almanız gereklidir. Saygılarımla, Yusuf Üzümcü
Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';