x
İsrail

Vize İşlemleri

İsrail

İsrail Vizesi 2020

O. uslu 18/08/19, 01:17
Merhaba, İsrail vizesi 2020 yılı için turistik vize talebim vardır. Antalya’dan başvurmak istiyorum. Vize başvuru ücreti hakkında bilgi verir misiniz? Hangi evrakları hazırlamam lazım buradan başvuru yapılıyor mu? Ben çalışıyorum 5 yıldır aynı oteldeyim yaz bitimi sezon bittiği için bende tatile gitmek istiyorum uçak biletimi aldım ne zaman başvuru yapıyım? Bilgi vermenizi rica ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhabalar Osman Bey,

İsrail’e turistik amaçlı seyahat etmek isteyen kişilerin seyahatlerinden en az 1 ay önce başvuru yapmaları tavsiye etmekteyiz. İsrail konsolosluğu vizelerin sonuçlanması durumlarında çok zorlayıcı ülkelerden değildir ancak garantili olması için son dakikaya bırakılmamasını tavsiye ediyoruz.  İsrail vize başvurusu konsolosluğun direkt olarak aracı kurum, toplama merkezleri olmadan Ankara İsrail Büyükelçiliği veya İstanbul İsrail Başkonsolosluğundan başvurular işleme alınmaktadır. Başvuru için öncelikle çalışma durumunuza uygun evrakları hazırlamanız için tarafınıza mail olarak iletmekteyiz bu evrakları hazırladığınızda bizlere kargo yapabilirsiniz. Antalya’da İsrail hükümetinin vize işlemleri yapabileceğiniz temsilciği bulunmamaktadır. İsrail Hükümeti vize başvuruları için bölge ayrımı kuralı kaldırmıştır dolasıyla istediğiniz temsilcilikten başvuru yapabilirsiniz.

israil vizesi 2020

İsrail Vize İşlemleri

İsrail vize işlemleri aracı kurumlar üzerinden tamamlatabilmeniz için öncelikle hazırladığınız evrakları tarafımıza göndermeniz gerekmektedir. Tüm evraklarınız bize iletildiğinde dosyanız başvuruya hazır hale getirilir ve ilk iş gününde randevu alınır. İsrail konsolosluğu yoğunluktan dolayı 2020 yılı itibariyle randevu sistemine geçiş yapmıştır. Randevu pasaport bilgilerinizle sistem üzerinden form doldurularak alınmaktadır. Randevuda seyahat amacı, seyahat tarihi ve kişisel bilgilerinizin eksiksiz olarak doldurulması gereklidir. Randevu günü sizin şahsen gelmenize gerek kalmadan Euroasia vize temsilcilerimiz sizin adınıza başvurunuzu tamamlamada yetkilidir. Vizeler ortalama 5 iş gününde sonuçlanır ancak bu süre konsolosluğa bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Turistik seyahat etmek isteyen kişilerin otel rezervasyonlarına göre verilen standart 3 aylık tek girişli vizelerde kalabileceğiniz gün sayısı belirlenmektedir. Genellikle 10-15 gün kalma hakkın tanımaktadır ancak bu ülkeye girerken kapıdaki görevlinin inisiytatifine göre değişiklik gösterebilir. Eğer planladığınız bir seyahat varsa vize başvurusu için zorunlu değildir ancak güven oluşturmak ve kapılarda sorun yaşamamak için gidiş- dönüş uçak biletlerinizi ve kalacağınızı yeri görevlilere bildirmenizde fayda vardır.

İsrail vizesi 2020 güncel evrak, danışmanlık ücretleri ve hazırlanması gereken evraklar hakkında bilgi sahibi olmak için bizlere +90 (212) 963 50 07 numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla

Serpil Kasap

H.T 28/09/20, 15:32

İsrail vizesi 2020 yılında almak için güncellenen prosedürler nelerdir? harçlara zam yapıldı mı? biz Gebze'de bir fabrikayız birçok ülkeye seyahatlerimiz oluyor ama İsrail ilk defa alacağız biraz bilgilendirebilir misiniz? ticari işbirliklerimiz olacak İsrail'le sık sık gitmemiz gerekecek. çok girişli vize almak isteriz mümkünse yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 28/09/20, 16:24

Merhabalar,
İsrail’e vize başvurusunda bulunmak isteyen yolcularımız öncelikle seyahat amacına uygun olarak vize türünün belirlenmesi gereklidir. İsrail’e iş görüşmeleri, toplantı gibi seyahatlerde ticari vize statüsünde başvuru yapılmaktadır.2020 İsrail vizesi başvurularında Konsolosluklar evraklarda birtakım güncellemeler getirmiştir. Başvurular için gelen davetiyenizi kontrol etmemiz için EAGVS temsilcilerimize iletebilirsiniz. Davetiyeniz kontrol edildikten sonra kişilerin çalışma durumlarına göre hazırlanması gereken evrakları tarafınıza mail olarak iletebiliriz.

Ticari seyahatlerde Türkiye’den başvurularda başvuran kişiler Türkiye’de yabancı uyruklu çalışma izni ile ikamet eden kişiler ise kişilerin vatandaşlıklarına göre harçlar belirlenmektedir. Türk vatandaşlarının başvuru için harç ödemeleri yoktur. EAGVS danışmanlık ve seyahat sağlık sigortasını ödemeniz yeterli olacaktır. İsrail vize 2020 yılı itibariyle vize başvurularınla çok girişli alınabilir ancak kişilerin mutlaka çok girişli uzun süreli davetiye temin etmesi gerekiyor ayrıca davetiye bu şekilde gelse dahi İsrail vizeleri alıp kullanmış olmanız gerekir bunun yanında çok girişli verilebilmesi yine son karar konsolosluğundur.

İsrail vizeleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için bizlere ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla

Serpil

israil vizesi 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';