x
İsrail

Vize İşlemleri

İsrail

İsrail Vize Ücreti 2020

K.M 02/09/19, 01:58
İsrail Vize Ücreti 2020 yılında başladı diye duydum. Harç alınıyor mu? Normalde alınmıyor diye biliyorum ama ben başvuru için gelemiyorum Yalova’dayım yani bunun için yakın bile olsa tüm gün izin almam gerekiyor. Siz bu işlemleri biz gelmeden yapabilir misiniz? Vekâlet vs. verirsek evrakları nelerdir? Gerekli koşullar veyahut yönlendirme yapabilirseniz sevinirim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhabalar Koray Bey,

İsrail vizeleriniz için öncelikle seyahat amacınıza uygun olarak vize türünüz belirlenmektedir. İsrail vizeleri aracı kurum olmadan direkt olarak konsolosluk veya büyükelçiliklerden işleme alınmaktadır. Euroasia Visa Global Services İsrail konsolosluğunda akredite olan bir kurumdur. Tüm işlemleriniz sizin şahsen gelmenize gerek kalmadan tarafımızdan yapılmaktadır. İsrail vize fiyatları olarak harç uygulaması Türk vatandaşları için geçerli değildir sadece Türkiye’de yabancı uyruklu ikamet izni olan kişilerden harç alınmaktadır. Bu ücretler kişinin vatandaşlığı, vize türü, giriş sayısına göre değişiklik gösterebilir. Türk vatandaşları başvuru için gelmesi gerekmiyorken Türkiye’de ki yabancı uyruklu kişiler İsrail vizesi için alınan randevuya şahsen gelmeleri gerekmektedir.

israil vize ücreti

İsrail Vize Ücretleri

İsrail vize ücretleri konsolosluğun harç ödemesi olmadığı için kurumumuz sadece danışmanlık ücreti almaktadır. Bu danışmanlık ücreti 200 TL’dir. Danışmanlık ücretinizin içerisinde İsrail konsolosluğunun yeni talep etmiş olduğu 30.000 Euro teminatlı Seyahat sağlık sigortası danışmanlık ücretimiz dâhilindedir. İsrail seyahatinizde 1 haftalık sigortanız tarafımızdan karşılanmaktadır ancak daha uzun süreli kalışlarda sistem üzerinden kontrol edildikten sonra sizden teyit alınarak uzun süreli seyahat sağlık sigortanız kesilir ve uzun süreli sigortaların ek ücreti faturanıza yansıtılır.

İsrail vizesi ücreti içinde dahil olan hizmetlerimiz:

  • Seyahat sağlık sigortanız (1 Hafta kalışlı seyahatleriniz için)
  • Tüm evraklarınızın kontrolü ve başvuruya iletilir
  • Eksik veya hatalı evrak varsa güncellemeniz için bilgi verilir
  • Pasaport teslim alınır ve verilen adrese gönderilir (Kargo-Kurye)

Vize başvurunuz için hazırladığınız evraklarınızı tarafımıza ilettiğinizde sizin adınıza randevu alınır ve ilk iş günü başvurunuz işleme alınır. Vize sonuçlanma süresi 5 iş günüdür. Bu süreler konsolosluğun inisiyatifine göre değişiklik göstermektedir. Yalova ikametli kişilerin başvuruları için İstanbul İsrail Başkosolosluğu’ndan işleme alınmaktadır. Bölge ayrımı kuralı yoktur size en yakın temsilcilikten işleme aldırmaktayız. Bu işlemler için noter onaylı vekalet vermeniz zorunlu değildir Euroasia vize başvurunuzu işleme almada yetkili kurumdur.

İsrail Vize Ücreti 2020 yılı güncel evrak ve ücret bilgi işlemleri için bizlere ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla

Serpil Kasap

+90 (212) 963 50 07 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';