x
İspanya

Vize İşlemleri

İspanya

İspanya Hakkında Sorular & Yorumlar

İspanya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

İspanya Vizesi Antalya
V. Karataş 17/04/20, 13:18 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Antalya’da İspanyol bir otel zinciri işletiyoruz, haliyle sık sık İspanya'ya gitmemiz gerekiyor. Daha önce birçok kez yurtdışına çıktım, pasaportumda ABD ve Kanada vizeleri de var, İspanya vizesi Antalya merkezden başvuru yaparak uzun süreli bir İspanya Schengen vizesi alabilir miyim? Her seferinde vize işlemi ile uğraşmak istemiyoruz bize uzun süreli bir vize alabilir misiniz?
İspanya Vizesi Gaziantep
K. Öktem 17/04/20, 12:06 Cevabı Görüntüle
Gaziantep’te tekstil makinaları üretimi yapıyoruz. Makine ihracatı için İspanya’daki müşterimizle toplantıya gitmemiz gerekiyor. İspanya vizesi Gaziantep merkezden yapılabiliyor mu? Satış müdürümüz ve bir mühendisimiz gidecek. Hangi evrakları hazırlamamız nasıl bir vize başvurusu yapmamız gerekiyor?
İspanya Vizesi Edirne
Ö. Çalışlar 16/04/20, 17:34 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Edirne ofisinizden İspanya turistik vize almak istiyorum. Pasaportumda geçerli bir Bulgaristan vizesi var. İspanya'ya arabayla birkaç ülke daha görerek gitmek istiyorum. İspanya vizesi Edirne merkezden başvuru yapılabilir mi? Arabayla İspanya'ya varınca 10 gün kadar orada kalmak istiyorum. Benim hangi ülkeden başvuru yapmam gerekir?
İspanya Vizesi Tekirdağ
M. Haktan 16/04/20, 16:51 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Tekirdağ’da yaşıyorum, 6 aydır buradayım. Memur olarak atanıp geldim bu yaz tatilinde de nişanlımla birlikte İspanya'ya gitmek istiyoruz. Nişanlım İstanbul’da öğretmen memur. İlk kez yurt dışına çıkacağız İspanya vizesi Tekirdağ merkezden başvuru yapabiliyor muyuz? Buradan hangi hizmetleri alabiliriz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İspanya Vizesi İzmir
H. Güntekin 16/04/20, 15:39 Cevabı Görüntüle
Merhaba İzmir’den İspanya vizesi başvurusu yapmak istiyorum, İspanya’da üniversitede hoca olan kızımın yanına gitmek istiyorum. İspanya vizesi İzmir işlemlerinde yardımcı olabilir misiniz? Hangi evrakları vermem gerekir? Buradaki ofisinizi ziyaret edip evrak mı götürmem gerekiyor?
İspanya Vizesi İstanbul
H. Sütçüoğlu 16/04/20, 14:18 Cevabı Görüntüle
Merhaba, İstanbul Üniversitesinde öğrenciyim, bu yaz İspanya'ya tatile gitmek istiyorum. Fakat ikametgahım İzmir’de. Vize başvurusu yapacağım dönemde İstanbul’da olacağım. Benim İspanya vizesi İstanbul başvuru merkezinde mi yoksa İzmir’deki başvuru merkezinde mi başvuru yapmalıyım? Başvuru için randevu işleminde yardımcı olabilir misiniz?
İspanya Vizesi Bursa
İ. Güleç 15/04/20, 16:17 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Bursa’da yaşıyorum, İspanya'daki bir şirketle tekstil ihracatı için anlaşma yapmak üzere toplantı yapacağız. Ben ve ortağımla birlikte bir de çalışanımız katılacak toplantıya. İspanya vizesi Bursa işlemlerini nasıl yapmamız gerekiyor? Hangi evrakları hazırlamamız gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
İspanya Vizesi Balıkesir
H. Ergin 15/04/20, 15:09 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Balıkesir’de yaşıyorum, yaz sonunda İspanya’ya turistik bir tatil planlıyorum. Kendim de butik otel işletiyorum. İspanya’nın Malaga kentine giderek otel mimarisi fotoğrafları çekmek istiyorum kendimi geliştirmek için. Benim İspanya vizesi Balıkesir işlemlerimi nereden yapmam gerekiyor? Bir de hangi tür vizeye başvurmalıyım ticari mi turistik mi?
İspanya Vizesi Ankara
H. Akkoyun 15/04/20, 13:55 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Ankara Polatlı’da yaşıyorum. İspanya’daki halamın yanına gitmek istiyorum 1 aylığına. Daha önce hiç vize başvurusu yapmadığım için sizden yardım istiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Başvuruyu nereden yapmalıyım? Önce size evrak vermem gerekiyormuş sanırım İspanya vizesi Ankara işlemlerinde yardımcı oluyor musunuz?
İspanya Aile Ziyareti Vizesi
B. Rüzgarlı 11/04/20, 19:55 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben İspanya'da doğdum büyüdüm, annem ve babam hala orada yaşıyorlar. Maalesef İspanya vatandaşlığımız yok, ben üniversite eğitimi için Türkiye'ye geldim ve burada kaldım. Şimdiye kadar hep ailem Türkiye'ye geldiğinde görüştük bu sene ben gitmek istiyorum. Bunun için İspanya aile ziyareti vizesi mi almam gerekiyor yoksa vizeden muaf olabiliyor muyum? Vize prosedürüne yabancıyım, işlemlerimde bana yardımcı olabilir misiniz?
İspanya Ziyaret Vizesi
S. Kadıoğlu 11/04/20, 19:43 Cevabı Görüntüle
Bu yıl okul tatilinde ailecek İspanya'da yaşayan kardeşimin yanına gitmek istiyoruz. Kardeşim bize davetiyeyi nereden alıp göndermesi gerekiyor? İspanya ziyaret vizesi başvurusunda bizim hazırlamamız gereken evraklar nelerdir? Bir de kardeşim davetiyeyi bize whatsaptan gönderse yeterli olur mu? Vize başvuru işlemlerini hiç bilmediğimiz için sizin yardımınızla vize almak istiyoruz. Vize sürecinde neler yapmamız gerektiğini söyler misiniz?
İspanya Ticari Vize Gerekli Evraklar
E. Koyuncu 11/04/20, 18:23 Cevabı Görüntüle
Merhaba, İspanya’da kurulu bir şirketle 2 yıllık ticari ilişkilerimizin güçlendirilmesi için şirket ortaklarımız bir İspanya ziyareti yapmak istiyorlar. Bu ziyarette 2 şirket ortağımızla birlikte bir de tercümanlık ofisinden hizmet aldığımız İspanyol tercüman eşlik edecek seyahate. Bu durumda İspanya ticari vize gerekli evraklar konusu bizde biraz karıştı tabi. Ne yapmamız gerekiyor? Başvuru için hangi evrakları size göndermemiz yeterli olur?
İspanya Ticari Vize
M. Vurmaz 11/04/20, 17:48 Cevabı Görüntüle
Merhaba iş makineleri ithalatı yapan bir firmayız. İspanya'daki bir şirketten makine alımı yapmak istiyoruz ama öncesinde şirketi ziyaret etmemiz ve toplantı yapmamız gerekiyor. Ticari davetiyemiz geldi, bir şirket ortağı ve 2 çalışanımızla İspanya ticari vize başvurusu yapmak istiyoruz. Çalışanlarımızdan birinin maaş haczi var banka borcu nedeniyle bu durum vize almasına engel olur mu? Bir de genel başvuru süreci hakkında bilgi verir misiniz? Teşekkür ederim.
İspanya Turistik Vize Ücreti
A. Harman 11/04/20, 17:16 Cevabı Görüntüle
Bu sene 68 yaşındaki annem ve 16 yaşındaki kızımla birlikte İspanya tatili yapmak istiyoruz. Ben kamuda çalışıyorum 12 yıldır. Her ikisinin seyahat masraflarını da ben karşılayacağım annem emekli ama yine de tatilli ona hediye etmek istiyorum. Vize başvurusu sırasında yaşları nedeniyle annem ve kızımın İspanya turistik vize ücreti için bir indirim veya muafiyet olacak mı? Bizim için toplam vize maliyeti ne olur acaba?
İspanya Turist Vizesi
E. Bağlar 11/04/20, 16:40 Cevabı Görüntüle
Merhaba bu yıl 5 kişilik bir grup arkadaş İspanya, Fransa ve İtalya gezisi yapmayı planlıyoruz. Tur satın alırsak vize alma ihtimalimiz daha mı yüksek olur? Aslında kendi kafamıza göre plan yapmak istiyoruz. İlk giriş yapacağımız ülke İspanya olduğu için İspanya turist vizesi mi almamız gerekir? Eski Schengen vizeleri olan arkadaşlarımızın vize başvurusunu da siz yapabiliyor musunuz?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';