x
İspanya

Vize İşlemleri

İspanya

İspanya Vizesi 2020

B. Aslan 09/04/20, 14:20
Merhaba, bu yaz İspanya'daki kuzenimin yanına ziyarete gitmek istiyorum, ilk kez yurtdışına çıkacağım için süreç hakkında sizden yardım almak istiyorum. Öncelikle kuzenimin bana göndermesi gereken davetiyeyi nereden almalıyız diye sormak istiyorum, KPSS’ye hazırlanıyorum herhangi bir gelirim yok bana vize verilir mi? İspanya vizesi 2020 şartları ve gerekli evraklar hakkında bilgilendirir misiniz beni?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba, başvuru yapmanız gereken vize türü İspanya aile arkadaş ziyareti vizesidir. İspanya ziyaret vizesi Schengen vizesi türüdür. Başvurunuzda İspanya'daki kuzeninizden İspanya polisi onaylı orijinal bir davetiye almanız gerekecektir. Davetiyenin aslını kargo yoluyla almanız gerekir. İspanya vize başvurusu sırasında davetiyenin orijinaliyle birlikte, pasaport, fotoğraf gibi standart evraklarınıza ek olarak seyahatinizi finanse edecek bir sponsor göstermeli ve sponsor evraklarını da sunmalısınız. Sponsor, çalışmayanların, ev hanımlarının veya öğrencilerin İspanya seyahatlerinde tüm masrafları karşılayacak olan kişiyi ifade eder. Çalışmayan kişilerin sponsorsuz vize başvurusu yapması mümkün değildir. Herhangi birinin sponsor gösterilmesi de mümkün değildir, sponsor anne, baba, kardeş, eş veya çocuk gibi birinci derece yakın olmalıdır. İstisnai durumlarda geçerli nedenlerin ispatlanması halinde İspanya vizesi için birinci derece yakın olmayan kişiler de sponsor gösterilebilir. Sponsorlu kişilerin güçlü bir dosyayla başvuru yapması halinde vize almamaları için bir neden yoktur.

İspanya vize işlemleri sırasında sunmanız gereken evrakların belirlenebilmesi için EAGVS müşteri temsilcinize seyahatinizin amacı, meslek durumunuz, sponsorunuz ve sponsorunuzun mesleği gibi ayrıntılı bilgiler vermeniz gerekir. Müşteri temsilciniz sizin ve sponsorunuzun hazırlaması gereken evrakları size bildirir ve sizden gelen evraklarla vize başvuru sürecinizi başlatır. Bu aşamada her evrakın uygunluğu danışmanınız tarafından yapılır ve vize randevunuz da yine müşteri temsilciniz tarafından alınarak size sadece randevu gününde parmak izi vermek için başvuru merkezine gelmek kalır.

İspanya vizesi 2020 güncel şartlarına uygun olarak vize başvurusu talep etmek için sadece 02129632297 numaralı telefonu arayabilir veya size en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz. Vize işlemlerinizde vaktinizi ve nakdinizi boşa harcamamak için deneyimi ve bilgisinden emin olduğunuz akredite kurumlarla çalışmanız tavsiye edilir.

Nazlı Daştan  

İspanya Vizesi 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';