x
İspanya

Vize İşlemleri

İspanya

İspanya Vize Randevu 2020

Ş. Altıntaş 10/04/20, 14:13
Merhaba, tarım makineleri üretimi yapan bir firmayız. İspanya'ya sattığımız makinelerin kurulumu için 3 mühendis arkadaşımıza İspanya vizesi almak istiyoruz. Masraflar şirketimiz tarafından karşılanacak 3 kişinin de 2018 ve 2019’da başka Schengen ülkelerinden bitmiş vizeleri var. İspanya vize randevu 2020 yılında yine de gerekli mi? Kişilerin parmak izi olduğu için randevuya gitmelerine gerek yok diye şeyler duyduk. Bu durumda nasıl vize alabiliriz?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba, üç şirket çalışanınız için İspanya ticari vize başvurusu yapılmalıdır. Son 5 yıl içinde herhangi bir Schengen ülkesinden vize almış kişilerin İspanya Schengen vizesi başvurusunda randevuda şahsen bulunmaları gerekmediği doğrudur. Ancak bu başvuruya şahsen katılma zorunluluğunu esnetir vize başvurusu yapılmak zorundadır. Bu durumda İspanya ve tüm dünya ülkelerine vize başvurusu yapmaya ve İspanya vize randevusu almaya yetkili akredite kuruluş olan EAGVS başvurunuzu yürütmektedir. Müşteri temsilcilerimizle yapacağınız görüşmenin ardından başvuru sahiplerinin mesleki bilgileri ve seyahat amacına uygun evrak listesi hazırlanır tarafınıza gönderilir. Sizden istenen evrakları kargoya verdikten sonra randevu alımı, dosyanın başvuruya sunulması ve değerlendirme sonunda pasaportun başvuru merkezinden alınarak adresinize teslim edilmesi işlemi EAGVS tarafından yapılır. Randevuda parmak izi vermek zorunda olmayan kişiler İspanya vizesi işlemi boyunca herhangi bir zahmete girmezler.

EAGVS aracılığıyla yapacağınız başvurularda İspanya vize randevusu nasıl alınır gibi konuları düşünmeniz gerekmez. İspanya ticari vize başvurusu sırasında İspanya'daki şirketten alınan ticari davetiye sunulmalıdır. Davetiye e-mail ortamından alınmış olabilir, orijinali şart değildir. Ayrıca seyahat masraflarını şirketiniz karşılayacağı için şirketinizin banka hesap dökümü de sunulmalıdır. EAGVS müşteri temsilciniz seyahat amacına uygun evrak listesini tarafınıza gönderir, sizden gelen evrakların uygunluğunu kontrol eder ve başvuru için randevunuzu alır. Randevu gününde başvuru dosyanız EAGVS müşteri temsilciniz tarafından başvuru merkezine sunulur, ödemeleri yapılır ve değerlendirme sonunda pasaportunuzu Schengen vizesi ile birlikte belirttiğiniz adrese teslim eder.

İspanya vize randevu 2020 işlemleriyle sizin uğraşmanıza gerek kalmadan EAGVS aracılığıyla vize işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. İletişim numaralarımızdan müşteri temsilcilerimize hemen ulaşmak ve vize işlemlerinizi başlatmak için tıklayın.

Nazlı Daştan

İspanya vize randevu 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';