x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere Hakkında Sorular & Yorumlar

İngiltere ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

İngiltere Vizesi Muğla
Y.N. 11/05/20, 16:05 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, İngiltere vizesi Muğla dan nasıl alınır? Ben Bodrum’da bir butik otel işletiyorum. İngiltere vatandaşı bir arkadaşım var beni İngiltere’ye davet ediyor davetiyemi de aldım. Vize işlemlerimi sizlere yaptırmak istiyorum sizin yapmanız durumunda nasıl işlemler yapıyorsunuz ben hiç gelmeden işlem yapabilir misiniz? beni bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.
İngiltere Vizesi Trabzon
O.M. 11/05/20, 15:24 Cevabı Görüntüle
İyi günler, İngiltere vizesi Trabzon dan başvuru yapmak istiyorum buradan başvuru olur mu? Ben şirket sahibiyim bir iş ortağımı iş görüşmesi için ziyarete gideceğim davetiye göndermesi gerekiyor mu? Sorunsuz bir şekilde vize almam için nelere dikkat etmeliyim? Teşekkürler.
İngiltere Vizesi Adana
C.N. 11/05/20, 15:07 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Adana’da ikamet ediyoruz İngiltere vizesi Adana üzerinden başvuru yapabilir miyiz? Eşim ve oğlum Ağustos ayında İngiltere’ye gidecekler. 6 aylık ve 2 yıllık İngiltere vize fiyatlarını öğrenebilir miyim? Eşim çalışıyor oğlum da öğrenci ben sponsor olsam olur mu? bir de şimdiden vize başvurusu yapabilir miyiz? Son olarak vize başvurusu kaç gün içinde sonuçlanıyor. Teşekkürler.
İngiltere Vizesi Edirne
Y.G. 11/05/20, 14:54 Cevabı Görüntüle
Selam, İngiltere turist vizesi yeşil pasaportlular için gerekli evrakları mail olarak atabilir misiniz? Edirne’deyim İngiltere vizesi Edirne den hazırlayacağım evraklarımı size kargolamak istiyorum tüm işlemlerimi yapmanız için sizlere teslim edeceğim. Değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar dilerim.
İngiltere Vizesi Çanakkale
M.K. 11/05/20, 13:54 Cevabı Görüntüle
iyi günler, ben SGK emeklisiyim. 10 günlük bir İngiltere seyahati planlamaktayım. Bu seyahatindeki tüm masraflarımı kendim karşılayacağım. İngiltere vizesi Çanakkale den alınır mı? Yoksa başka bir yerden mi başvuru yapmalıyım? Bir de hazırlamam gereken evraklar nerelerdir belirtirseniz sevinirim. Saygılar.
İngiltere Vizesi Bursa
B.M. 11/05/20, 13:37 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Bursa’da ikamet eden Özbek uyruklu arkadaşımı İngiltere’ye davet etmek istiyorum. İngiltere vizesi Bursa şehrinden alınabilir mi? Vize başvurusu için randevu almak zorunlu mudur? Vize alabilmesi için ben ona garantör olacağım bu yeterli olur mu? Yoksa onun da Türkiye’den çalışır olması mı gerek? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.
İngiltere Vizesi Gaziantep
U.B. 11/05/20, 12:31 Cevabı Görüntüle
Selamlar, Ben Antep’te ikamet ediyorum İngiltere vizesi Gaziantep üzerinden başvurumu yapabiliyor muyum? En kolay nasıl vize alabilirim? Maliyeti ve Garantisi nedir?
İngiltere Vizesi İzmir
L.V. 08/05/20, 13:04 Cevabı Görüntüle
Merhaba, bir konferansa katılmak üzere İngiltere vizesi almak istiyorum. İngiltere vizesi İzmir den başvuru yapabilir miyim? Yurtdışına çok sık çıkıyorum daha önce aldığım Schengen, Amerika ve İngiltere vizem de var. Ben geçen ay İstanbul’dan başvuru yaptım bir aracı kurum aracılığıyla başvuru yaptım fakat yanlış bilgiler verildiği için ve evraklarım eksik yüklendiği için vize başvurumda red verdiler. Yeniden başvuru yapmak istiyorum ve bu konferansa vaktinde yetişmem lazım bir arkadaşım sizleri tavsiye etti yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum.
İngiltere Vizesi Ankara
U.M. 08/05/20, 12:50 Cevabı Görüntüle
İyi günler, kısa süreli bir tatilim var bu sürede İngiltere’ye gitmek istiyorum. Daha önce Fransa ve İtalya’ya da gittim. Bu ülkeler için vize başvurusunda bulunurken vizelerimi rahatlıkla aldım, bu başvurumda da aynı şekilde kolaylıkla alabilir miyim? İngiltere vizesi Ankara dan nasıl başvuru yapabilirim? Ben kamu çalışanıyım vize başvuru için hazırlamam gereken evraklar Schengen ülkeleri için hazırladığım evraklarla aynı mıdır? Eğer farklıysa bu evraklar nelerdir? Yardımlarınız için teşekkürler. İyi çalışmalar dilerim.
İngiltere Vizesi İstanbul
T.R. 08/05/20, 12:32 Cevabı Görüntüle
Merhaba, daha önce Amerika’ya ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerine ve şehirlerine ziyarette bulundum ancak İngiltere’ye hiç giriş yapmadım. İngiltere vizesi İstanbul dan başvuruda bulunmak istiyoruz. Eşimle birlikte bu sene yeni yıl tatiline Londra’ya gitmek istiyoruz. Başvuru yaparken 2 yıllık başvuru yapabilir miyiz? Yoksa 6 aylık bir vize ile mi başlamamız gerekiyor? Ayrıca vize başvuru maliyetleriniz ile ilgili de beni bilgilendirmenizi rica ediyorum. Teşekkürler.
Galler Vizesi
E.V. 07/05/20, 15:16 Cevabı Görüntüle
İyi günler Galler vizesi nasıl alınır, İngiltere vizesinin Galler’de geçerliliği var mı? Ayrıca ben yeşil pasaport sahibiyim benim de vize almam gerekiyor mu? Değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
İngiltere Staj Vizesi
U.M. 07/05/20, 15:08 Cevabı Görüntüle
İyi günler ben bu dönem İngiltere’de staj yapmak istiyorum. İngiltere staj vizesi için hangi kategoriden başvuru yapmalıyım? Dikkat etmem gereken konular nelerdir siz benim adıma bütün işlemleri yapabiliyor musunuz vize başvurusu kaç günde sonuçlanıyor? Bir de siz staj yeri de ayarlıyor musunuz? Teşekkür ederim.
İngiltere Express Vize Ücreti 2020
L.V. 07/05/20, 14:58 Cevabı Görüntüle
İyi günler, ben bir şirkette sigortalı olarak çalışıyorum internetten araştırmalar yaparak hazırlamam gereken gerekli evrakları hazırladım sizinle görüşmemiz durumunda kontrol edersiniz eksik bir evrak olursa onu da tamamlarım. Önümüzdeki hafta İngiltere’ye bir iş görüşmesi için gitmem lazım 6 aylık İngiltere Express vize ücreti 2020 yılı güncel fiyatları hakkında bilgi verir misiniz? Teşekkürler. İyi çalışmalar.
İngiltere’ye Davetiyeli Gitmek
N.M. 07/05/20, 14:44 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben İngiltere’ye davetiyeli gitmek istiyorum benim halam İngiltere’de yaşıyor ve oranın vatandaşı kuzenlerim de orada ben de onları ziyaret etmek için oraya gitmek istiyorum hem de kuzenlerimle birlikte turistik yerleri ziyaret etmek amacıyla gitmek istiyorum orada halamın evinde kalacağım. Ben şu an çalışmıyorum ve yeni mezun oldum halam bana sponsor olacak ama benim de hesabımda para bulundurmam gerekiyor mu gerekiyorsa ne kadar? Hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Kaç günlük vize çıkar ve ben ne kadar sürede orda kalabilirim? Nereden başvuru yapılıyor ? Teşekkürler.
İngiltere Tier 5 Vizesi
F.A. 07/05/20, 14:34 Cevabı Görüntüle
Merhaba, İngiltere’de bir üniversitede staj yapacağım vize başvurusu yapacağım bu staj için İngiltere Tier 5 Vizesi mi almam gerekiyor? Ben orada staj yaparken aynı zaman da part-time çalışmak da istiyorum bu mümkün mü acaba? Vize ücretleri ile ilgili de bilgi almak istiyorum bilgilendirirseniz memnun olurum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';