x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere Hakkında Sorular & Yorumlar

İngiltere ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Freelance Çalışanlar İçin İngiltere Vizesi
C.N. 29/05/20, 12:10 Cevabı Görüntüle
Selamlar ben freelance çalışıyorum, 3 dil biliyorum ve evimde İngilizce özel dersler veriyorum, ayrıca bir kursta saat başı ücretle çalışıyorum. Sözleşmem var ama sigortalı değilim. Bu durumda Freelance çalışanlar için İngiltere vizesi alınabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
İngiltere Sanatçı Vizesi
O.M. 29/05/20, 11:54 Cevabı Görüntüle
İyi günler ben yönetmen asistanıyım, freelance çalışıyorum. Gelirimi dizi ve film setlerinde çalışarak kazanıyorum. Gelirim, kendimi rahatlıkla idame ettirebilecek düzeyde. İngiltere’te bir proje amaçlı seyahat etmek istiyorum İngiltere sanatçı vizesi kategorisinden mi başvuru yapmalıyım? Teşekkürler.
Kira Geliri İle İngiltere Vizesi
U.B. 14/05/20, 14:54 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben ve bir arkadaşım turistik bir gezi için İngiltere’ye gitmek istiyoruz. İç mimarım, kirada evlerim var. Web sitem üzerinden müşterilerle iletişim kuruyorum ve bu şekilde iş yapıyorum düzenli gelirim yalnızca kira gelirlerimdir SGK’lı değilim. Ara ara çalıştığım işlerden kazandığım gelirim ve kira gelirim var. kira geliri ile İngiltere vizesi alabilir miyim? Sigortalı olarak çalışmadığım için bir sorun olur mu vize başvurumun red olmasını istemiyorum. Hazırlayacağım evraklar nelerdir? Teşekkürler.
İngiltere Vizesi İçin Muvafakatname
F.A. 14/05/20, 14:42 Cevabı Görüntüle
İyi günler. 9 yaşındaki kızım ile birlikte turistik amaçlı Londra’ya seyahat etmek istiyoruz. Fakat eşim bizimle gelmeyecek. Böyle bir durumda İngiltere vizesi için muvafakatname belgesi gerekir mi? Muvafakatname vermememiz durumunda vize başvurusu red edilir mi? Bir de ikimiz birlikte başvuru yapacağımız ikimizden birisine red verilme durumunda bir diğer vize de etkilenir mi? Değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar dilerim.
İngiltere Seyahat Sağlık Sigortası
Y.N. 14/05/20, 14:27 Cevabı Görüntüle
14.10.2020 tarihine kadar geçerli pasaportum ile en uzun ne kadar bir vize alabilirim? Pasaportumun geçerlilik süresi kadar bir vize talep etsem problem olur mu? Ayrıca işlemlerimi sizden destek alarak yapsam İngiltere seyahat sağlık sigortası poliçesini siz mi temin ediyorsunuz? İngiltere vizesi için nasıl bir sigorta almam gerekiyor bilmiyorum ayrıca araştırdım çok yüksek fiyatlar söyleniliyor siz yaparsanız size ödeyeceğim vize ücretine dahil midir bu ücrette? Bir de vize başvurusu için hazırlamam gereken evraklar hangileridir. Teşekkürler.
İngiltere VIP Vize Ücreti
G.H. 14/05/20, 14:13 Cevabı Görüntüle
Merhaba, İngiltere Vip vize ücreti ne kadar? Ben çok yoğunum pek vaktim olmuyor başvurusu için gidip saatlerce beklemek istemiyorum. Ayrıca vize başvurusu yapılınca daha sonra vize sonucu olumsuz olması durumunda ödediğim ücreti geri alabilir miyim? Bir de başvuru yaptıktan sonra vize kaç günde çıkar? Teşekkürler.
Acil İngiltere Vizesi
U.Ö. 13/05/20, 15:44 Cevabı Görüntüle
İyi günler, ben emekli öğrenim oğlum İngiltere’de üniversite okudu ve mezuniyet töreni var katılmak istiyorum oğlum mezuniyetine katılacağıma dair bana bir davet yazısı gönderdi en fazla 1 hafta kalacağım konaklama için bir hotel rezervasyonu da yaptım şimdiden. Farklı bir vize şirketi aracılığıyla başvuru yaptım fakat yanlış başvuru yapıldığından dolayı vize başvurum red edildi. Yeniden vize başvurusu yapmalıyım. Çok zamanım yok bu yüzden acil İngiltere vizesi başvurusu yapmam gerekiyor. Bu vize süreci ve ücretleri hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
İngiltere Tatil Vizesi
O.M. 13/05/20, 15:35 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben ve 3 arkadaşım 6 aylık çok girişli çıkışlı İngiltere tatil vizesi başvurusu yapmak istiyoruz. 6 aydan daha kısa süre çıkması gibi bir olasılık söz konusu mu? Biz üçümüzde sigortalı çalışanız ama farklı iş yerlerinde çalışıyoruz kendi birikimlerimiz var tüm masraflarımızı kendimiz karşılayacağız. Sadece kısa süreli bir tatil yaparak turistik yerleri gezmeyi düşünüyoruz birlikte başvuru yaparsak bir sorun yaşar mıyız? Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
İngiltere Girişimci Vizesi
T.N. 13/05/20, 15:26 Cevabı Görüntüle
İngiltere girişimci vizesi Tier 1 başvuru için ne gibi şartları sağlamam gerekiyor? Teşekkürler.
Online İngiltere Vize Başvurusu
Y.N. 13/05/20, 15:16 Cevabı Görüntüle
Online İngiltere vize başvurusu formuna nasıl erişebilirim? 6 aylık turist vizesi için hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? İngiltere vizesi sanırım biraz zor alınıyor bu yüzden riske atmadan sizden destek almak istiyorum. Vereceğiniz bilgiler ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar dilerim.
İngiltere Vize Başvuru Merkezi Mecidiyeköy
P.B. 13/05/20, 15:01 Cevabı Görüntüle
İngiltere turist vizesi alabilmek için en az ne kadar süre belirli bir yerde çalışmış olmam gerekiyor? Bir de İngiltere vize başvuru merkezi Mecidiyeköy den mi başvuru yapmam gerekiyor? Teşekkürler.
İngiltere Transit Vize
O.N. 12/05/20, 10:53 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Türk vatandaşıyım. Temmuz ayında Londra aktarmalı olarak Amerika’ya gideceğim. 2025 yılına kadar geçerli Amerika vizem var. Londra’da aktarma için hem gidişte hem dönüşte sadece 4 saat kalacağım. İngiltere transit vize almam gerekli mi? Eğer transit vize almam gerekmiyorsa kaç saat İngilterede kalabilirim? Dikkat etmem gereken konular nelerdir? Değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar dilerim.
İngiltere Vizesi Tekirdağ
U.B. 12/05/20, 10:45 Cevabı Görüntüle
İyi günler, Ben İngiltere vatandaşıyım uzun yıllardır İngiltere’de yaşıyorum Tekirdağ’da yaşayan annem ve babam beni ziyarete gelmek istiyorlar ben davetiye göndereceğim ve tüm masrafları içi onlara ben sponsor olacağım düzenli olarak onlara para gönderiyorum fakat vize başvuru için de ayrıca göndereceğim. Ayrıca babam emekli annem de ev hanımı. Başvuru yapmadan önce bi ön araştırma yapmak istiyorum çünkü annem ve babam vize işlemlerini kendileri yapamazlar. İngiltere vizesi Tekirdağ dan nasıl alınır? Vize işlemleri konusunda sizler yapıyorsunuz annem ve babam gelemden tüm işlemleri siz yapabilir misiniz? Beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
İngiltere Vizesi Konya
O.M. 12/05/20, 10:38 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, Ben Selçuk Üniversitesi son sınıf öğrencisiyim İngiltere vizesi Konya dan alabilir miyim? Turistik bir seyahat planlamaktayım düzenli bir gelirim olmadığından annem ve babam bana sponsor olacaklar. Annem de babam da emekli memurlar. Bunun için benim de hesabımda para olması gerekiyor mu? Daha önce bir kez İtalya’ya Erasmus yaptım. Ve turistik bir gezi içinde bir kez İspanya’ya gittim ama daha önce hiç İngiltere’ye gitmedim. Bana vize çıkar mı? Yardımlarınız için teşekkürler.
İngiltere Vizesi Antalya
V.A. 12/05/20, 10:26 Cevabı Görüntüle
İyi günler, ben Antalya’da oturuyorum İngiltere vizesi Antalya dan nasıl alınır? İki arkadaşımla birlikte başvuru yapmayı düşünüyoruz neler yapmalıyız? turistik bir seyahat planımız var sadece 10 gün kalacağız hangi vizeye başvuru yapmalıyız bir de ne kadar süreli vize verilir. Teşekkürler.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';