x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere Vizesi 2020

B. Dereli 18/01/20, 14:21
İyi günler dilerim, annem ve babam için İngiltere vizesi almak istiyorum. Ben kendim İngiltere’de yaşıyorum buraya 2 yıl önce geldim. Eşim Bulgaristan vatandaşı, burada çalışıyor, ben Türk vatandaşıyım aile birleşimi ile buraya geldim. Önümüzdeki Nisan başında doğum yapacağım bu sürecin 1 ay öncesi ve 1 ay sonrasında ailemin burada olması gerekli. Onlar daha önce yurt dışına çıkmadı şimdi daha yeni pasaport çıkarma işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Babam emekli annem ev hanımı, vize konusunda sıkıntı yaşar mıyız? Ne tür evraklar gerekir? Birikimleri olması şart mı? Biz buradan masraflarına sponsor olabiliyor muyuz? Yardımlarınızı rica ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhabalar, aile ziyareti amacıyla yapılacak İngiltere vizesi 2020 yılı başvurularında dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili kısaca bilgi aktarayım. Anneniz ve babanızın daha önce yurtdışına çıkmamış olması aslında dezavantaj ama aile ziyareti ve özellikle doğum sebebiyle seyahat edecek olmaları bunu ortadan kaldırıyor. Uzun süre kalacakları için sizin ya da onların tarafından masrafların rahatlıkla karşılanabileceğine dair kanıtlayıcı evraklar gösterilmeli. Babanız emekli maaşının yattığı banka dökümü ile birlikte varsa birikim hesaplarını göstermeli. Varsa kira sözleşmesi, tapu fotokopileri vb. destekleyici evraklar sunulmalı. Siz İngiltere’den sponsorluk sağlayacaksanız bunu davetiyenizde belirtmelisiniz, ayrıca eşiniz son 3 aya ait maaş bordroları, son 3 aylık banka hesap dökümü gibi finansal durum kanıtlayıcı evraklar sunmalı. Kendilerini evinizde ağırlayacağınız için kira sözleşmesi, fatura gibi evraklar da eklenmeli. Doğum yapacağınıza dair hastane raporu da tabi ki sunulmalı. Genel anlamda bakarsak vize başvurusunda sorun yaşanmaması için 3 konu önemli: Kişilerin seyahat amacının gerçek olması, göç şüphesinin bulunmaması ve finansal şeffaflık/yeterlilik. 

Nisan başında doğum yapacak ve ailenizin Mart başında gelmesini istiyorsanız İngiltere vize işlemleri için standart başvuru dönemine girmiş bulunuyoruz diyebiliriz. Gerçek risk oranınızı evraklarınızı gördükten sonra belirleyebilirim. İngiltere Vizesi başvurunuz için detaylı evrak listesi gönderebilmemiz adına bizimle iletişime geçiniz. Hazırlamanız gereken evrakları tarafımıza ulaştırmanız sonrası 24 saat içerisinde başvuru işlemlerinizi gerçekleştirecek randevu bilginizi ileteceğiz, anneniz ve babanızın randevuya girdiği günü takip eden 10-15 gün içinde de başvuruları sonuçlanmış olacak. İngiltere vizesi 2020 yılı başvurularınızda detaylı bilgi için bizlere +90 (212) 963 02 10 numaralı hattımızdan ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla.

ingiltere vizesi 2020

U.M. 29/05/20, 16:23

İyi günler, İngiltere vizesi 2020 yılı için güncellen bilgileri öğrenmek istiyorum. Ben daha önce de İngiltere’ye gittim ama uzun zaman oldu o zaman babam bana sponsor olmuştu şimdi ise sigortalı olarak çalışıyorum. Ama vize nasıl alınır pek bilgim yok. Ayrıca İngiltere vizesi başvurusu yapabilmem için hesabımda en az ne kadar para olması lazım? Turistik olarak gitmek istiyorum ama orda akrabalarım da var onları da ziyaret edebilirim davetiye almam gerekiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 29/05/20, 16:28

Merhaba değerli ziyaretçimiz, Euroasia Global Visa Services sayfasını ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tüm vize işlemlerinizi kolaylıkla yapabilmeniz için sizlere hizmet sunmaktan mutluluk duyarız. Vize başvurularında tüm bilgiler sık sık güncellenmektedir. Bizler sizlere en güncel bilgiler doğrultusunda hizmet vermekteyiz. İngiltere vizesi 2020 yılında gerekli evraklar ve vize ücretlerinde güncellemeler olmuştur. Ayrıca başvuru yaptığınız süre tam olarak ne zaman bilmiyoruz fakat artık bütün işlemler online sistem üzerinden yapılmaktadır. İngiltere vizesi 2020 yılında güncellenen tüm bilgileri detaylı bir şekilde sisteminden görebilirsiniz.

İngiltere Vize İşlemleri

İngiltere vizesi başvurusunda bulunmak isteyen başvuru sahiplerinin en sık sorduğu sorulardan birisi de İngiltere vizesi nasıl alınır dır. Bunun için başvuru sahiplerinin öncelikli olarak seyahat amacına doğru vize başvurusu yapmaları gerekmektedir. Başvuru sahibi seyahat amacına yönelik olarak gerekli evrakları sunmalıdır. Ve bu başvuru için yeterli finansal kaynaklara veya güçlü bir sponsoru olmalıdır. İngiltere vize başvurusunda bulunurken kısa süreli (1 hafta) seyahat için banka hesabınızda en az 7000 TL bakiye olması gerekmektedir. Hesabınızdaki bu para da son anda yüklenilmemeli bankamızdaki bütün paralarında nerden geldiği belli olmalıdır. Belirsiz paraların olması vize başvurunuzu riske atmaktadır. Vize başvurusunda bulunurken seyahat amacınıza yönelik bir başvuru yapılmalıdır. Akraba ziyareti düşünüyorsanız davetiye almanızda fayda vardır.  Şayet turistik amaçlı gidip akrabalarınızı da ziyaret etmek istiyorsanız da davetiye almak zorunda değilsiniz.

İngiltere vize işlemleri yapılırken oldukça dikkatli olmalısınız. Tüm işlemleriniz eksiksiz ve doğru bir şekilde yapılmalıdır. Vize başvurusu sürecini kolaylıkla atlatmanız için bizlerden danışmanlık hizmeti almanızı tavsiye etmekteyiz. İngiltere vizesi ile ilgili detaylı bilgi almak için iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşarak vize uzmanlarımızdan gerekli desteği alabilirsiniz.

Saygılarımızla.

ingiltere vizesi 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';