x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere Vize Reddi 2020

C. Erdem 21/11/18, 20:50
merhaba 2018 yılında İngiltere vizesine başvurdum ret aldım ret mektubunda bankamdaki yüksek miktarda parayı söylemişler kredi çekmiştim benim olduğuna inanmamışlar isterseniz mektubu da ulaştırırım şimdi tekrar başvuru yapmak istiyorum tekrar ret almak istemiyorum. İngiltere vize reddi 2020 yılında almamak için nelere dikkat edilmelidir?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Sayın ziyaretçimiz,
Euroasia'ya hoşgeldiniz.

İngiltere vize başvurularında bankadaki kaynağı belli olmayan yüksek miktarlardaki tutarlar vize başvurusunun olumsuz sonuçlanmasına sebep olabilmektedir. Öncelikle ret mektubunuzu incelememiz için tarafımıza mail üzerinden ulaştırın. Mektuptaki olumsuzlukları gidererek tekrar başvuru yapmak ve vize almak mümkündür. Durumunuzla ilgili detaylı bilgileri (yaşadığınız şehir, medeni durum ve aile bilgileri, seyahat geçmişi, iş ve maaş bilgileri) uzmanlarımızla paylaştığınızda size bir yol haritası çıkaracaklar. İngiltere vize reddi 2020 yılında da almamanız için İngiltere Konsolosluğu'nun beklediği standartları ve prosedürleri uygulayarak vizenizi almaya yardımcı olabiliriz. Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.


Saygılarımla,
Yusuf Üzümcü
Euroasia GVS İstanbul/ +90 (212) 963 02 10

G. Veli 20/01/20, 12:25

Merhaba İngiltere vize reddi 2020 itirazları konusunda bilgi almak istiyorum. Geçtiğimiz ay turizm amacıyla başvuru yaptım ve dün gelen mektupla başvurumun reddedildiğini öğrendim. Mektubun son sayfasında bu başvuru türünde itiraz ve yeniden değerlendirme hakkımın olmadığı yazıyor. Vize alamayacak bir durumum olmadığını düşünüyorum ama nasıl bir yol izlemeliyim? Yeni başvuru mu yapılacak? 8 günlük İngiltere seyahati için 1000 Pound ayırdığımı belirtmiştim, ret mektubumda otel ve uçağımın 700 pound tuttuğunu ve geri kalan parayla İngiltere’de layığıyla yaşayamayacağımı belirtmişler. Ayrıca birikim hesaplarımı göstermiştim ve maaşımın bankama yattığını göremediklerini söylemişler. Daha önce 1 defa İngiltere’ye gitmiştim, bununla ilgili de geçmişteki vizemi sorunsuz bir şekilde kullandığımı gördüklerini, ancak her başvurunun kendi şartları içerisinde değerlendirilmek zorunda olduğunu söylemişler. İngiltere vizesi neden reddedilir yardımlarınızı rica ediyorum.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 20/01/20, 12:26

Merhaba, İngiltere vizesi birçok sebepten ötürü reddedilebilir. Sizin durumunuzda anladığım kadarıyla evrak eksikliği ve yanlış form doldurma sorunları yaşanmış. Konsolosluğun belirtmiş olduğu gibi daha önce İngiltere’ye girip çıkmış olmanız bir artı puan olsa da, her başvuru kişinin o andaki durumu ve başvurusunda sunduğu evraklarla değerlendirildiğinden ötürü bu tür sorunlar yaşanabilir. Genel ziyaretçi vize türünde İngiltere vize reddi 2020 yılı için itiraz hakkı bulunmamaktadır. Konsolosluğun göstermiş olduğu sorunları çözerek yeniden başvuru yapmanız, detaylı bir dilekçeyle de durumunuzu açıklamalısınız. İlk başvurunuzda ödemiş olduğunuz tutar da yanmıştır ve yeni ödeme yapılacaktır. Hesaplamalarınız İngiltere’de 1 günde harcanacak ortalama tutar baz alınarak yazılmalı, tüm banka hesaplarınız sunulmalıdır. Sunmadığınız banka hesabınızdaki olası yüksek tutarlı para giriş çıkışları da mutlaka açıklanmalıdır. İngiltere vizesi neden reddedilir sorusunun cevabı, sizin içinde bulunduğunuz durum çapında bu şekildedir diyebiliriz. Yeni başvurunuzda mutlaka Euroasia İngiltere vize danışmanlık uzmanlarından yardım alarak ilerlemenizi öneririm. İlk etapta İngiltere vize ret mektubunuzu tarafımıza ulaştırınız, inceleyerek söylediğiniz sorunlar dışında farklı bir sorun olup olmadığını görecek, sonrasında ise size özel evrak listesini ulaştıracağız. İtiraz dilekçeniz de uzmanlarımız tarafından yazılacaktır.

Saygılarımla,

Yusuf Üzümcü

T.U. 27/03/20, 16:07

Merhaba, 3 ay önce İngiltere turistik vizesinden red aldım Tekrar gitmeyi planlıyorum ama tekrar vize başvurusu yapabilir miyim eğer olursa vize alabilir miyim alabilmek için nelere dikkat etmem gerekli siz bu konuda yardımcı oluyor musunuz? Çalışanım bu arada. İngiltere vize reddi konusunda yardımlarınızı rica ediyorum.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 27/03/20, 16:08

Merhabalar, elbette tekrar başvuru yapabilirsiniz, daha önce ret almış olmanız yeni bir başvuru yapmanıza engel değil. Fakat bu konuyla ilgili en net bilgilendirmeyi red mektubunuzu inceleyerek verebiliriz. Ret almanızdaki sebeb veya sebepleri inceleyerek bunları düzeltmeye yönelik çalışma yürütebiliriz. Örneğin formunuzda belirtmiş olduğunuz bilgilerin evraklarınızla tutarsızlığı, finansal yetersizlik, finansal belirsizlikler ya da seyahat amacınızın açık bir şekilde anlaşılamaması durumunda ret almış olabilirsiniz. Vize uzmanlarımız İngiltere turistik vize başvuru esnasında sunmanız gereken evrakları eksiksiz bir şekilde sizden talep ederek ve başvurunuzda tüm detaylarınızı göz önünde bulundurarak, evraklarınızın tamamını detaylı bir şekilde inceleyerek durumunuza en uygun şekilde başvuru yapmaktadırlar. İngiltere vize reddi 2020 sebepleri hakkında detaylı bilgi almak ve yeni seyahatinizi planlamak için iletişim bilgilerimizden uzmanlarımızla görüşebilirsiniz. Ayrıca İngiltere vize reddi sayfamızı da mutlaka incelemenizi öneririz. İyi günler dileriz.

Saygılarımla,

Şehriban Güner

F.A. 30/05/20, 16:18

Merhaba İngiltere vize başvurusunda bulunacağım ama öncelikli olarak İngiltere vize reddi 2020 yılındaki nedenleri öğrenmek istiyorum. Red almamak için nelere dikkat etmeliyim? Başvurumu sizler aracılığıyla yaparsam kesin bir şekilde vize alabilir miyim? Sizin bir etkiniz oluyor mu ? Teşekkür ederim.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 30/05/20, 16:30

Merhaba değerli ziyaretçimiz Euroasia Global Visa Services sayfasını ziyaret ettiğiniz ve bizlere danıştığınız için teşekkür ederiz. İngiltere vize başvurularında başvuru sahiplerinin en çok merak ettiği ve sordukları soruların başında gelen bir soru da şudur: İngiltere vizesi neden reddedilir. İngiltere vizesi başvuruları birbirinden çok farklı nedenlerden dolayı reddedilmektedir. Bunlardan bazıları başvuru işlemleri ile ilgili yapılan yanlışlıklar veya eksikliklerden kaynaklanmaktadır. Bazıları ise eksik evrak sunulmasından kaynaklanır. Seyahat amacınızın inandırıcı görülmemesi, geri dönüşünüze inanılmaması gibi sebepler de bulunur. Bazıları finansal kaynakların yetersizliği veya banka hesabınızdaki paraların belirsizliğinden kaynaklı olarak reddedilir. Bu nedenler yalnızca birkaçıdır. İngiltere vizesi neden reddedilir sorusunu detaylı bir şekilde açıklayabilmemiz için başvuru sahibinin seyahat amacı da çok öenmlidir. Vize reddinin sebepleri farklıdır, aynı zamanda bu farklılıklar bazı durumlarda vize kategorisine göre de değişebilmektedir.

İngiltere Vizesi Neden Reddedilir

Doğru bir vize başvurusu yaparak, eksiksiz evrak sunarak, finansal durumunuz da yeterli miktarda ve kanıtlanabilir ise vize başvurunuz için daha olumlu etki yaratabilirsiniz. Bizler uygun bir başvuru yapmanız için vize başvuru sürecinde sizlere destek olmaktayız. Tüm başvuru işlemleriniz talep edildiği gibi yapılır. Sunmanız gereken evraklar eksiksiz ve başvuruya uygun olarak hazırlanır. Zor ve oldukça karmaşık olan vize başvuru sürecinde tüm işlemlerinizi kolaylıkla yapmanız için sizlere hizmet sunmaktayız. İngiltere vize reddi almamanız durumunda ne yazık ki bizim bir etkimiz yoktur. Bizler en uygun başvuruyu yapmada etki yaratmaktayız. Unutmayınız ki tüm vize başvurularında son kararı daima konsolosluklar vermektedir. Sizlere başvuru yaparken İngiltere vize reddi 2020 yılındaki güncel bilgiler doğrultusunda başvuru yapmanızı tavsiye etmekteyiz. Vize işlemlerinizle ilgili tüm güncel bilgileri bizlerden öğrenebilirsiniz. Eksiksiz ve uygun bir başvuru gerçekleştirebilmek için uzmanlarımızdan İngiltere vize danışmanlık alabilirsiniz.

Yapacağınız tüm vize işlemleriniz ve İngiltere vize reddi 2020 güncel nedenlerini de detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Vize işlemlerinizle ilgili hizmet almak ve daha fazla bilgi için iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşarak vize uzmanlarımızdan gerekli desteği alabilirsiniz.

Saygılarımızla.

ingiltere vize reddi 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';