x
Fransa

Vize İşlemleri

Fransa

2023 Ekim Fransa Fuarlarında Yerinizi Alın

15 - 19 Ekimde EQUIP AUTO Paris'te ziyaretçilerine fuar kapılarını aralıyor. 1975 yılında kurulan ve iki senede bir gerçekleşen EQUIP AUTO, otomobil üreticileri, parça üreticileri, distribütörler ve onarım endüstrisi arasında yeni ürünler, hizmetler veya ortaklar bulmak için başlıca Avrupa temas noktalarından biridir. 

24-  26 Ekim arası VAPEXPO fuarı Paris'te ziyaretçilerini kabul ediyor. 2014 yılında kurulan ve her sene gerçekleşen VAPEXPO, elektronik sigaralar, e-sıvılar, aksesuarlar gibi ürünleri sergilemektedir. 

30 Ekim - 3 Kasım tarihleri arasında Paris fuarında SALON DU CHOCOLAT PARİS  yerini alıyor. 1995 yılında kurulmuş olup her sene halka açık olarak gerçekleşmektedir. Salon du Chocolat, uluslararası bir çikolata fuarıdır. Dünyaca ünlü çikolatacılar ve pasta şefleri enfes tasarımlarını sunarlar.

Fuar davetlisi olarak yerinizi şimdiden alın Fransa vizenizi deneyimli ekibimize bırakın. 0212 963 03 43 telefon numarasından bize ulaşabilir tecrübeli müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz. 

Sinem Cesur

EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';