x
Fransa

Vize İşlemleri

Fransa

2020 Fransa Vizesi Ücretleri

M. EREN 03/01/19, 08:54
Merhaba Fransaya turistik bir seyahat gerçekleştireceğiz kız kardeşimle birlikte . Gerçekleştireceğimiz turistik seyahatten önce vize masraflarımızın ne kadar mal olacağını soracaktım ben . Konu hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba 

Öncelikle EuroAsia GVS'ye ulaştığınız için çok teşekkür ederiz. Aşağıda sorularınızı en detaylı şekilde yanıtlamaya çalışacağız. Sorularınıza yanıt bulamadığınız veya cevaplayamadığımızı düşündüğünüz bir kısım olursa lütfen bizi bilgilendirmeyi unutmayınız.

Sayın ilgili,  Fransa  için vize başvurusu yaparken Fransa Konsolosluğu Vize Merkezi Bölümünün belirlediği vize harçlarını ödemekle yükümlüsünüzdür.  Yetişkinler için ödenmesi gereken toplam tutar konsolosluk tarafından belirlenen ücretlere göre 85 €'dur. Bu ücretin sadece vize harcınız olduğunu unutmayınız. Vize başvurusu için yatırılan bu harç bedeli vize başvurusunun olumsuz sonuçlanması durumunda başvuru sahibine geri ödenmez. Vize harcı için ödediğiniz 85 € dışında danışmanlık ücreti, biyometri işlemi, aracı kurum hizmet bedelleri, kargo masrafları, seyahat sağlık sigortası gibi ücretler yatırılacak olan vize harcının dışındaki ödemelere girmektedir. Harç dışında yapacağınız ödemelerle birlikte toplam vize masrafınız kişi başı   125 € gibi bir rakamı bulacaktır.  EuroAsia GVS web sayfamızdan gerekli tüm bilgileri bulabileceğinizi unutmayınız. Ayrıca dilediğiniz zaman müşteri temsilcilerimizi arayarak en detaylı ve en güncel fiyatlandırma bilgilerini de bulabileceğinizi unutmayınız. Portekiz vize ücreti vize kategorisine ve ülkede kalış süresine göre de farklılık gösterebilir. Bu yüzden fiyatlandır ma da da farklılıklar olabilecektir. Dilediğiniz zaman EuroAsia GVS'ye ulaşabilir en detaylı ve en güncel bilgileri edinebilirsiniz.

Abdullah Tunç

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';