x
Etiyopya

Vize İşlemleri

Etiyopya

Etiyopya Vize Ücreti 2020

Y. Aktar 10/08/20, 13:25
Selamlar, üç hafta sonra Angola’ya seyahat edeceğim. Uçuşum Etiyopya Addis Ababa Uluslararası Havaalanından aktarmalı olarak gerçekleşecek. Angola’ya Etiyopya üzerinden aktarma yaparak uçacağım. Etiyopya’ya iniş saatim sonrasında yaklaşık 13 14 saat sonra Angola için uçağım kalkacak. Biletlerim hazır, dolayısıyla uçuşumu iptal etmem gibi bir durum söz konusu değil. Seyahatim için hazırlamış olduğum bir bütçe var. Şimdi, Etiyopya için de vize almam gerektiğini söyleyen birkaç arkadaşım oldu. Fakat transit geçiş yapacağım için gerçekten böyle bir durum söz konusu olacak mı merak ediyorum. Ayrıca vize almam gerekiyorsa tekrar bir bütçe planlaması yapmam gerekiyor. Etiyopya vize ücreti 2020 yılında ne kadarlık bir tutar olarak belirlendi? Transit vize almam gerekiyorsa normal bir başvuru mu yapmam gerek yoksa şartlar değişiyor mu? Bu konu ve ek olarak vize ücreti konusunda bilgi verebilir misiniz? İyi günler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba Yücel Bey,

Vize ücretleri konusuna geçmeden önce, Etiyopya transit vizesi hakkında bilgi vermek isteriz. Etiyopya’da bulunan Addis Ababa Uluslararası Havaalanından yapacağınız aktarmalı uçuşlarda, çoğunlukla vize almadan, transit geçiş bölgesinden ayrılmadan diğer uçağınızı bekleyebilirsiniz. Fakat bu durum, 12 saat sürecek bekleyişler için geçerlidir. Sizin durumunuzda bu süre, belirtilen süreden daha uzun olduğundan, bir vize almanız gerekecektir. Vize almak zorunda kalmanız sizi korkutmasın, yalnızca pasaport görüntünüzü ve bir fotoğrafınızı evize@eagvs.com adresine göndererek, kolayca bir Etiyopya transit vizesi edinmeniz mümkün olacaktır. Transit vize almak için 0 (212) 963 28 10 numaramızı arayarak konuyla ilgili detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. E-vize başvurusu yaparak edineceğiniz Etiyopya transit vizesinin başvurusu, işlemler tamamlandıktan sonra 3 iş günü içerisinde sonuçlanacaktır. Vize başvurusu için hazırlık işlemlerinin oldukça kısa sürmesi ve başvuruların çabuk sonuçlanması sebebiyle, seyahatinizde aksaklık yaşanması gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.

Etiyopya 2020 vize ücreti konusuna değinecek olursak, evet, vize başvurusu için bir ücret ödemeniz gerekecektir. Transit vize almak istiyorsanız, vize başvuru işlemlerinize başlamadan önce, danışmanımıza 0 (212) 963 28 10 ulaşarak vize ücretini ve bu ücreti ödeyeceğiniz hesap numarasının bilgisine ulaşabilirsiniz. Etiyopya vize ücreti 2020 yılı fiyatları hakkında detaylı bilgi almak isterseniz, sayfamızın sol kısmında bulunan “Vize Ücretleri” sekmesinden güncel bilgiye ulaşabilirsiniz. Etiyopya vizesinin ücreti, tek girişli 30 günlük vizelerde 100 $ ve tek girişli 90 günlük vizelerde 120 $ olarak belirlenmiştir. Belirtilen bu tutarlara, alacağınız tüm danışmanlık hizmetlerine ek olarak vize harcı ücreti de dahildir. Size en uygun fiyat bilgisini alabilmek adına evize@eagvs.com e-posta gönderebilir ya da 0 (212) 963 28 10 numaramızı arayarak İstanbul EAGVS merkez ofisinden bilgi alabilirsiniz.

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';