x
Etiyopya

Vize İşlemleri

Etiyopya

Etiyopya Vize Başvurusu 2021

C.M 12/05/21, 13:42
Etiyopya vize başvurusu 2021 yılında nasıl yapılır? Kapanma durumunda olduğumuz için online başvuru yapabilir miyim? Etiyopya vizesi almak için seyahat belgesine ihtiyacım var mı? Vize için bir yaş sınırı var mı? Nişanlım ile birlikte gitmek istiyoruz. Bizim adımıza bu işlemleri tamamlayabilir misiniz? Davetiye ya da davetiyesiz Etiyopya vizesini nasıl alabiliriz?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhabalar,

Etiyopya’ya seyahat etmek isteyen Umuma Mahsus (Bordo), Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) pasaport sahibi tüm yolcularımızın gitmeden önce elektronik vize almaları gereklidir. Bu vize için kişilerin şahsen gelmesi gerekmediği için online başvuru yapabilirsiniz. Etiyopya vizesine başvurmak için evrakları EAGVS uzmanlarımızı aradığınızda veya diğer platformlarımızda iletişime geçtiğinizde tarafınıza detaylı olarak iletilir dilerseniz Whatsapp üzerinden dilerseniz mail ortamından evraklarınızı hazırladıktan sonra iletebilirsiniz. Evrakların asılları zorunlu olmadığı için yüksek çözünürlüklü renkli scan olarak iletmeniz yeterlidir. Vize için bir yaş sınırlaması yoktur ancak kapılarda sadece 18 yaş altı çocuklar anne baba ile seyahatleri dışında üçüncü bir kişi veya yalnızca anne veya baba ile seyahat etmesi durumu için muvvafakatname zorunludur diğer durumlar için bir kısıtlama söz konusu değildir.

Etiyopya Vizesi Başvuru

Etiyopya vizesi başvuru evraklarınızı ilgili temsilciniz sizlere ilettikten sonra başvurunuz için faturanız kesilir ve ödemeniz gelince işlemlerinizi başlatılır. Harçlar kurumumuz tarafından ödenir. Ödediğiniz ücretler dışında bu vizeniz için ekstra bir masrafınız olmayacaktır ücretler içerisinde konsolosluk harcı, hizmet bedeli ve KDV dahildir. Ödemelerinizi havale olarak geçtiğinizde temsilcinize dekont iletmeniz yeterlidir. Evraklarınız kontrol edilir, pasaport süreniz, tarama çözünürlüğü ve fotoğrafınız güncel ve yüksek çözünürlüklü ise başvuru işleme alınır. Ortalama iş gününde sonucu gelen vizenizin başlangıcı siz belirleyebiliyorsunuz. Etiyopya vizesinin başlangıç tarihi tarafınızdan temsilcinize mutlaka iletilmelidir eğer ileri tarihli bir vize alıyorsanız mutlaka belirtmeniz gerekir çünkü vize başladıktan sonra 30 gün geçerli olacağı için siz seyahati gerçekleştirmeden vizeniz bitebilir. Bu vize tek girişlidir ülkeye giriş yaptıktan sonra ayrılmanız durumunda aynı vizeyi kullanamıyorsunuz mutlaka ikinci bir vize alınması gerekmektedir.

Etiyopya vize başvurusu 2021 için hazırlanması gereken evraklar ve süreçler hakkında güncel bilgi için bizlere ulaşabilirsiniz

Saygılarımızla

Serpil

etiyopya vize başvurusu

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';