x
Etiyopya

Vize İşlemleri

Etiyopya

Etiyopya E-Vize 2021

A.C 12/05/21, 14:09
Etiyopya e-vize 2021 için hangi belgeler gerekiyor? Etiyopya E-Vize’ye nereden ve nasıl başvurabilirim? Etiyopya E-Vize için belgeleri nereden bir araya getirebilirim? Belgeleri size nasıl ulaştırabilirim? Belgeleri topladıktan sonra eksiklik çıkarsa bir sıkıntı çıkarır mı? Grup halinde başvuru yapsak indirim alabilir miyiz?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhabalar,

Etiyopya’ya seyahat edecek yolcularımızın seyahatlerini planladıktan sonra gitmeden ortalama iki hafta öncesinde vize başvurularını işleme aldırılmasını tavsiye etmekteyiz. Öncelikle vizeler ortalama üç iş gününde sonuçlanır ancak garantili olması için öncesinden alınması önemlidir. Etiyopya online vize olduğu için şahsen gelmeniz veya evrakların asıllarına ihtiyacımız yoktur.  Tüm belgeleri mail atmanız yeterli olacaktır. Bu süreçte hangi belgeleri hazırlamanız gerektiği EAGVS uzmanlarımız tarafından sizlere detaylı olarak iletilecektir. Tüm evraklarınızı scan olarak mail ortamında veya Whatsapp üzerinden iletmeniz vize başvurunuzu işleme aldırmak için ilk adımınızdır.

Etiyopya Elektronik Vize

Etiyopya elektronik vize başvuruları için ilgili temsilciniz ile görüştüğünüzde hazırlamanız gereken evraklar ve ücretler hakkında detaylı bilgi tarafınıza verilir. Ödeme için harç ve hizmet bedeli olarak tarafınıza teklif sunulur ve onay verirseniz ödeme ve evrakları ulaştırdıktan sonra işleme alınır dosyalarınız. Grup indirimlerimiz mevcuttur detayları ve kişi sayısına göre değişiklik gösterebilir. Belgeleriniz ve ödemeleriniz yaptıktan sonra evraklarınız incelenir varsa otel ve uçak rezervasyonlarınızı iletebilirsiniz ancak vizeniz sonuçlanmadan uçak bileti satın almanız gerekmiyor ve tarafımızca tavsiye edilmemektedir. Evraklarınız incelenir fotoğrafınız ve pasaport taramalarınız geçerli ve uygun ise işlemle alınmaktadır.  Pasaport süreleri planladığınız seyahat dönüş tarihinizden itibaren en az altı ay olması gerekmektedir. Süresi yetersiz pasaportlar işleme alınmamaktadır. Ayrıca fotoğraf biometrik arkası beyaz olmalıdır. Temsilcinize belirli ise seyahat tarihi ancak belirli değilse tahmini seyahat tarihi belirtmeniz yeterlidir. Vizeniz sizin belirlemiş olduğunuz tarihten başlatılır ve öne çekilmesi mümkün değildir dolayısıyla belirlemiş olduğunuz tarih çok önemlidir. Vize başladığı günden itibaren 30 gün kalış hakkı verir ve tek girişli bir vizedir. Bu vize ile daha fazla kalmanız mümkün değildir.

Etiyopya e-vize 2021 için hazırlamanız gereken evraklar, grup indirim paketlerimiz hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için bizlere ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla

Serpil

etiyopya e-vize

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';