x
Dubai

Vize İşlemleri

Dubai

Dubai Hakkında Sorular & Yorumlar

Dubai ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Dubai Jet Vize
H. Ramiz 10/09/19, 10:27 Cevabı Görüntüle
Bir öğrencimizi Dubai’de workshopa göndereceğiz. Kaydı yapıldı. Biraz geç kabul aldığı için vize işlemlerini başlatmamıştık, bugün kabul maili geldi. Sitenizde Dubai vizesinin 24 saatte sonuçlandığı yazıyor, biz de en hızlı Dubai jet vize istiyoruz :) Çocuğun uçak biletini aldık, Cuma günü Dubai’de olması gerekiyor. Online formu doldurduk ve kaydettik, fakat ödeme konusunda daha fazla bilgi almak istiyoruz. Acil geri dönüşünüzü bekliyoruz.
Dubai Vizesi Thy
H. Akdumanlı 09/09/19, 14:57 Cevabı Görüntüle
Merhaba, uçak biletimi henüz almadım ama Dubai vizesini THY’den almak stiyorum. Evrak listesini THY’nin sitesinde bulamadım, sizin bu konuda bilginiz ve öneriniz var mı diye merak ettim, THY Dubai vizesi başvurusu için THY biletine sahip olmak gerekir mi? En kısa sürede dönüş yapmanızı bekliyor olacağım.
Yabancılar İçin Dubai Vize Ücreti
S. İ. 09/09/19, 11:38 Cevabı Görüntüle
Merhaba Katar vatandaşı olan çalışma arkadaşımız Perşembe günü Dubai'ye seyahat edecek. Yabancı vatandaşlar için Dubai vize ücreti ne kadar ve ne kadar sürede çıkar, fark alınıyor mu? Teşekkürler
Dubai VIP Vize Başvuru
C. Dönmez 04/09/19, 12:28 Cevabı Görüntüle
Merhaba acil dubai vip vize almak istiyorum, ücret bilgisi ve hesap numarasını iletir misiniz? Teşekkürler
Ekspres Dubai Vizesi
S. Ceren 04/09/19, 11:16 Cevabı Görüntüle
Selamlar, ben Dubai vizesi almak istiyorum, uçak biletimi önümüzdeki haftaya aldım. Dubai vizesi için gerekli evrak listesi nedir?(turistik amaçlı) , Ekspres Dubai Vizesi diye bir yöntem okudum doğruluğu nedir, standart vizeden farkı nedir, eğer öyleyse ona başvurmak isterim.
İyi çalışmalar dilerim
Dubai Turistik Vize Ücreti
T. Eser 03/09/19, 18:18 Cevabı Görüntüle
Merhaba,
Dubai vize başvurularının yalnızca danışmanlık şirketleriyle yapılabildiğini biliyorum. Turistik vize başvurumu bir danışmanlık şirketi ile anlaşarak yürütmek istiyorum. Dubai turistik vize ücreti nedir? İşe gireli 2 ay oldu, bu başvurum için sıkıntı arz eder mi? Danışmanlık süreci ve iş durumu hakkında hem ayrıntılı ücretlendirme bilgisi hem de izlememiz gereken yol hakkında bilgilendirmenizi rica ediyorum.
Dubai'ye Vize Gerekiyor Mu
F. Öz 03/09/19, 11:30 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Türk vatandaşıyım, Belçika’da yaşıyorum ve oturma iznim var. Kız arkadaşım Belçika vatandaşı. Dubai’nin vize uyguladığı ülkeler neler? Dubai vizesine nereden başvuracağım? Belçika’da olmama rağmen siz benim adıma başvuru yapabiliyor musunuz? AB vatandaşları için veya AB oturumu olan kişiler için Dubai’ye vize gerekiyor mu? Teşekkürler.
Dubai Vize Fiyatları
E. Akın 02/09/19, 17:51 Cevabı Görüntüle
Dubai 90 günlük çok girişli vize almak istiyorum, Dubai vize fiyatları listenize göre 600 USD karşılığında ek masrafsız bu vizeyi alabiliyor muyum? Uzun süreli çok girişli vize için yalnızca pasaport yeterli olacak mı, yazılım şirketinde çalışıyorum, Kasım'a kadar Dubai'ye birden fazla kez seyahat etmem gerekecek. İlk seyahatimde Dubai aktarmalı olarak Dublin'e geçeceğim, daha sonraki seyahatlerim ise 1-2 günlük olacak, 90 günlük çok girişli vize işimi görür mü
Dubai Transit Vize Ücreti
F. Kale 30/08/19, 10:49 Cevabı Görüntüle
Merhaba annem ve 7 yaşındaki oğlumla tatile çıkacagım Türkiye'den Dubaiye geçip 1 gece konakladıktan sonra oradan Bangkok'a aktarma yapacagız sonrasında dönüşte aynı güzergahtan Türkiye'ye dönüş yapacagız. Dubai transit vize ücreti nedir, 48 saatlik transit vize almamız mı gerekiyor simdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Dubai Kapıda Beklemeden Geçiş
A. Yavuz 27/08/19, 17:24 Cevabı Görüntüle
Eşim ve iki kızımla birlikte Dubai'ye eylül ayında tatile gitmeyi planlıyoruz. Kızlarımızdan biri 1,5 yaşında. Pasaport kontrol noktasında çocuklarımızla birlikte saatlerce beklemek zor olabilir. Dubai'ye daha önce bir kez iş amaçlı seyahat etmiştim ve havalimanında 2,5 saate yakın beklemiştim. Bu seyahatimde aynı şekilde zaman kaybetmek istemiyorum, mümkünse otele kadar da transit araç ile gitmek istiyoruz. Aile paketi ve ek olarak transit araç için yardımcı olabilir misiniz
Suudi Arabistan Vatandaşlarına Dubai Vizesi
O. Efe 27/08/19, 15:10 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Türkiye’de faaliyet gösteren medikal ürün distribütörü olan şirketimizden 3 personelimizi Eylül ayının ikinci haftasında Dubai’de düzenlenecek sağlık fuarına göndereceğiz. Seyahat edeceklerden biri Suudi vatandaşıdır. Arapça ve İngilizce bilmektedir. Suudi Arabistan vatandaşlarına Dubai vizesi alımında güçlük yaşanır mı? Vize çıkacaksa otelden ödemeli yer ayırtmak istiyoruz. Cevabınızı bekliyoruz, teşekkürler.
Irak Vatandaşları İçin Dubai Vizesi
G. Mostafa 27/08/19, 14:25 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben Iraklı bir öğrenciyim. İstanbul’da yüksek lisans yapıyorum. Türkiye vatandaşı kız arkadaşımla birlikte Dubai’ye 5 günlük seyahat planlıyorum. Dubai için bazı ülkelerin kara listede olduğunu duydum. Acaba Irak vatandaşları Dubai vizesi alabiliyor mu? Hangi evrakları hazırlamak gerekiyor, yabancı vatandaşlardan daha fazla evrak isteniyor mu? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Dubai Transit Vize İstiyor Mu
K. Erdem 26/08/19, 15:02 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben Ekim ayı içerisinde Hindistan’a gideceğim ama uçuşum Dubai üzerinden aktarmalı olacak. Dubai’de 6 saat geçireceğim. Bu süre için Dubai transit vize istiyor mu? Eğer Dubai vize istiyorsa Dubai transit vize evrakları nelerdir?
Dubai Vize Fotoğraf Ölçüsü
H. Kaçmaz 26/08/19, 14:02 Cevabı Görüntüle
Merhaba, biz iki öğretmen arkadaşız ve tatil için Dubai'ye gitmek istiyoruz. Bu süreçte ikimizin de Dubai vizesi için başvuru yapmamız gerekiyor mu? Ben yeni öğretmen olduğum için hala yeşil pasaport alamadım ama arkadaşımın yeşil pasaportu var. Türkiye vatandaşlarının vize başvurusu yapması gerekiyor mu? Eğer başvuru yapmamız gerekiyorsa bunu nereden yapmalıyız? Son olarak bir de Dubai vize fotoğraf ölçüsü ile ilgili bilgi verir misiniz?
Dubai Avrupa Vatandaşlarından Vize İstiyor Mu
İ. Yüksel 26/08/19, 11:44 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben ve eşim bir ay sonra Dubai'ye tatil için gitmek istiyoruz ama bazı konular hakkında yeterince bilgi bulamadık. Ben Avrupa'da doğdum ve Avrupa vatandaşıyım. Biz üç ay önce evlendiğimiz için eşim hala Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve bordo pasaport sahibi. Dubai'ye giriş için vize alırken ikimizin de vize başvurusu yapması gerekir mi? Dubai Avrupa vatandaşlarından vize istiyor mu? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';