x
Dubai

Vize İşlemleri

Dubai

Dubai e-vize 2020

F. T. 04/09/19, 14:03
Merhabalar Sayın Yetkili, Öncelikle sizlere iyi çalışmalar diliyorum. Irak vatandaşı ve Irak pasaportu sahibi olan Şirket sahibimiz Türkiye de Çalışma izni (Mavi Kart) ile ikamet etmektedir. Kendisi Dubai için 2020 Nisan ayına kadar kullanabileceği vize almak istemektedir.Nisanda EXPO 2020'yi sergi alanını da ziyaret etmek istemektedir. Sitenizdeki dubai e-vize başvuru bölümünden yapacağımız başvuru ile bizlere yardımcı olabilecek misiniz? Kolay Gelsin...
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba Fathiya Hanım,

Biz de size iyi çalışmalar dileriz. Irak vatandaşı olan işvereninizin başvurusunu Euroasia GVS ile yapabilirsiniz. Ancak Irak vatandaşlarının Dubai e-vize başvurularında dikkat etmesi gereken birkaç önemli husus bulunmaktadır. Dubai maalesef Irak, Suriye, Bangladeş, Afganistan ve Libya vatandaşlarının vize başvurularını kimi zaman reddedebilmektedir. Bununla birlikte Dubai Göçmenlik Ofisi söz konusu ülke vatandaşlarından 274 USD ek hizmet bedeli talep etmektedir. 

2020 Ocak ayında başvuru yaparsanız ancak Dubai e-vize 2020 Nisan ayına kadar geçerli vize alabilirsiniz. Dubai vizeleri maksimum 90 günlük çok girişli olarak temin edilebilmektedir. 

Irak vatandaşlarının özel durumu ve başvuru süreci hakkında daha ayrıntılı bilgi için +90 (212) 963 39 80 numaralı hattımızdan bize ulaşınız. 

Dubai e-vize formuna ilgili bağlantıyı tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Saygılarımızla,

Evrim 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';