x
Bulgaristan

Vize İşlemleri

Bulgaristan

Bulgaristan Hakkında Sorular & Yorumlar

Bulgaristan ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Bulgaristan Vize Randevusu
N. Mutlu 08/12/18, 11:40 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Bulgaristan vize randevusu nasıl alınıyor, telefon ile randevu alınabiliyor mu?
Bulgaristan Vizesi Gaziantep
F. çiğdem bakalov 08/12/18, 00:14 Cevabı Görüntüle
Merhaba eşim Bulgar vatandaşı ben türk vatandaşıyim, eşimin türk vatandaşlığına başvuru yapmasi için doğum belgesi ve evlenme belgesinin apostil yapılması lazım, belgeler bizde yani Türkiye'de ama bı yıl önce alındı, Bulgaristan' a gidip yeniletmek için nasıl vize alabiliriz? Gaziantep'te Bulgaristan konsolosluğu yok sizin aracılığınızla bu işlemleri yapabilir miyiz?
Bulgaristan Doğum Belgesi Çıkarma
S. tunalı 07/12/18, 22:09 Cevabı Görüntüle
Meraba annem 1951 de 18 yaşında Türkiyeye göc etmis dogum kagıdı bulunamadi.ancak nufus kayıt kütüğünde görülüyor.bu durumda doğum kağıdını çikartabilirmiyiz.tesekkur ederim
89 Göçmeni Vatandaşlık
A. Yılmaz 06/12/18, 18:38 Cevabı Görüntüle
Kuzenim bulgaristan doğumlu 89-90 göç ile türkiyeye geldiler muhacir kağıtları var. şimdi bulgaristan pasaportu çıkartmak istiyor. ismi orada farlı burada farklı. anne ve babasının yeni bulgarisatan pasaportları var. kuzenim istanbul konsolosluğundan, bulgaristana gitmeksizin pasaport çıkartabilir mi ? doğum kağıdı ve anne babanın şahitliği yeterli mi ? ekstra bir belge gerekkiyor mu acaba ? isim denklik vb gibi. ya da türk pasaportu çıkartıp bulgaristan'a mı gitmesi gerekiyor ?
Bulgaristan Vizesi İzmir
N. Şarkaya 04/12/18, 01:23 Cevabı Görüntüle
Merhaba, İzmir'den yazıyorum.2008 yılından bu güne emekliyim.( d ) vizesi alarak bulgaristanda uzun süreli oturum izni almak istiyorum.bu izni aldıktan sonra bulgar vatandaşı olabilme imkanım varmıdır.varsa bunun şartı nedir.ayrıca ( d ) vizesi diğer avrupa birliği ülkelerine de seyahat serbestisi tanıyormu.
Bulgaristan Aile Birleşimi - D Vize
H. mutlu 03/12/18, 22:04 Cevabı Görüntüle
Bulgaristan vatandaşı ile Türkiye de evlendim. D vize almak istiyorum, alabilir miyim? Ne evraklar gerekir? Randevuyu nasıl alabilirim?
Bulgaristan Vatandaşlarının Çocuklarına Vatandaşlık
a. durmaz 30/11/18, 02:09 Cevabı Görüntüle
Çifte vatandaşım 3 ve 15 yaşında Türkiye doğumlu çocuklarıma vatandaşlık almak için ne yapmalıyım?
Bulgaristan Vize Ücreti
S. Kartal 27/11/18, 12:38 Cevabı Görüntüle
Bulgaristan vizesi için vize ücreti ne kadar?
Konsolosluğa, aracı kuruma, size ne kadar ödeme yapmam gereklidir? Bu iş bana toplam ne kadara mal olur?
Gitme sebebim : Annem ve Babam Bulgaristan Rusçuk doğumlu, Her ikisi de Vefat etti, Babam 15/07/1935' te TC vatandaşı olmuş, Annem 22/06/1950 de TC vatandaşı olmuş.Ben vatandaşlık konusu araştırmak için Bulgaristan 'a gitmek istiyorum.
Bulgaristan Vatandaşlığı Alma
N. şirvanlı 26/11/18, 16:36 Cevabı Görüntüle
Beni evlatlık alan kadın Bulgar vatandaşı rusçuk doğumluydu yıllar önce Türkiye de vefat etti , ben Türk vatandaşıyım Bulgar vatandaşlığı alabilirmiyim ?
Bulgaristan vizesi için gerekli evraklar
f. kırmızı 20/11/18, 16:30 Cevabı Görüntüle
Merhaba Eurasia Ekibi, Ben Bulgaristan vatandaşıyım. Eşim için nasıl vize alabiliriz. Bulgaristan'da evliliğimizi tescil ettirmediğimiz için Grajdanski Brak yok. Gereken evraklar nelerdir. Şimdiden teşekkürler.
Bulgaristan Ticari Oturum İzni İle Shengen Ülkelerine Seyahat
G.S. 18/11/18, 12:41 Cevabı Görüntüle
Geçen mayıs ayında Bulgaristan dan şirket üzerine oturum izni aldım, bu oturum kartı schengen ülkelere geçme şansım varmı örneğin Macaristana
Bulgaristan turistik vize için Booking rezervasyonu kabul ediyor mu ?
M. Kaya 16/11/18, 10:40 Cevabı Görüntüle
Bulgaristan turistik vize başvuruları için Booking'ten yapılan otel rezervasyonları kabul ediliyor mu? Booking'ten otelin ödemesini yaptığım zaman ödeme dekontunu mu eklemeliyim ? Dekontu eklediğim takdirde de red gelme ihtali nedir? Olumsuz gelirse Booking'in benim paramı iade etme garantisi var mı ?
Bulgaristan Vizesi Davetiye
S. Tutar 21/02/20, 15:22 Cevabı Görüntüle
Bulgar vatandaşından bana Bulgaristan vizesi davetiye belgesi gelirse en fazla kaç gün Bulgaristan vizesi alabilirim? Bir de gelen davetiye ile 60-90 gün vize alabilir miyim?
Çocuk Üzerinden Bulgaristan Vatandaşlığı
O. Çağatay 07/04/19, 13:52 Cevabı Görüntüle
Merhaba, oğlum Bulgaristan vatandaşı, buna istinaden D vizesi alsam 3 yıl sonrasına vatandaşlık için başvurabilir miyim? Teşekkürler.
Bulgaristan'dan Doğum Parası Almak
b. şen 02/04/19, 20:27 Cevabı Görüntüle
eşim ben ve ilk oğlum çift vatandaş.şimdi 1 aylık bir oğlum var. bulgaristandan doğum belgesini aldık(agzarajdane).
şimdi bu yeni doğan ve doğum belgesini aldığım çocuğum için bulgaristandan doğum parası alabilir miyim?ve 2019 yılında bu ücret ne kadar.aiabiliyorsam benim gitmem şart mı ? vekaletle bu para alınabilir mi?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';