x
Bulgaristan

Vize İşlemleri

Bulgaristan

Bulgaristan Hakkında Sorular & Yorumlar

Bulgaristan ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Bulgaristan Evlilik Vizesi
E. Alagöz 21/02/20, 15:09 Cevabı Görüntüle
Merhaba,
Eşim çifte vatandaşlığı var 2 yıldır evliyiz. Eşimin bulgaristanda evi var. Bulgar evlilik cüzdanı çıkartmak için bulgaristana gitmeyi planlıyoruz. Ayrıca aile büyüklerimiz yaşlı olduğu ici acil bir durumda yanlarına gitmek için vizem bulunsun istiyorum. Öncelike hangi vizeye başvurmalıyım. Şirket çalışaniyim, eşim bulgar vatandaşı olduğu icin vize başvuru ucreti ödeyecek miyiz? Aracılık hizmetleri için siz ne kadar ücret talep ediyorsunuz?
Bulgaristan D Vize Nasıl Alınır
H. Talay Özgen 21/02/20, 13:40 Cevabı Görüntüle
Eşim ve kardeşi aynı anda Bulgaristan d vizesi için başvuru yaptılar. Bulgaristan d vize nasıl alınır, başvuruda yanlış bir şey yapmış olabilir miyiz? 10/01/2020 de evraklar gönderildi. kardeşi Bursa'dan başvurdu,eşim İstanbul ikametli olduğu için İstanbul'dan ,yaklaşık 3 ay oldu,evraklar her şey aynı,kardeşi 3 ay önce aldı eşim alamadı bu gecikme neden kaynaklanır..ret cevabı da yok.Bilgi verirseniz memnun olurum teşekkürler.
Bulgaristan Vizesi Manisa
E. Kaya 21/02/20, 13:24 Cevabı Görüntüle
Merhaba . Ben Manisa’da öğrenciyim Manisa ya da Tekirdağ’dan Bulgaristan’ın her hangi bir şehrine gitmek istiyorum. Bulgaristan vizesi Manisa'dan nasıl alınır? bir iki günlük gezi için sadece .bunun için vize pasaport işlemleri nasıl hallediliyor, öğrenci olduğum için yapabilir gidebilir miyim yardımcı olursanız çok sevinirim
Bulgaristan Öğrenci Vizesi 2020
E. Balta 21/02/20, 12:51 Cevabı Görüntüle
Merhaba . Ben Manisa’da öğrenciyim Manisa ya da Tekirdağ’dan Bulgaristan’ın her hangi bir şehrine gitmek istiyorum bir iki günlük gezi için sadece .bunun için vize pasaport işlemleri nasıl hallediliyor. Vize ücretlerinde değişiklik oldu mu? öğrenci olduğum için yapabilir gidebilir miyim yardımcı olursanız çok sevinirim
Bulgaristan vizesi ile Yunanistan
M. 21/02/20, 12:23 Cevabı Görüntüle
Eşim üzerinden Bulgaristan vizesi ile Yunanistan'a transit geçiş yapabilir miyim?
Bulgaristan D Vize Evlilik
B. Pektaş 21/02/20, 12:14 Cevabı Görüntüle
Merhaba, nişanlım (çifte vatandaş) ile 08.07.2019 tarihinde evleneceğiz ve sonrasında İngiltere'de yaşamak istiyoruz. Bunun için evliliği Bulgaristan'da onaylattırıp (Bunun için de bilgi rica edeceğim.) sonrasında Bulgaristan D vize evlilik üzerinden almam gerekiyor. Sonra da geçici kimlik kartı alacağım yabancı şube başvurup. Bu işlemler de bana hangi konularda yardımcı olabilirsiniz. Geçici kimlik kartı ile İngiltere'ye yanımda eşim varken giriş yapabilirim değil mi ?
Bulgaristan Vizesi İle Moldova
H. Çelik 21/02/20, 11:33 Cevabı Görüntüle
Merhaba bulgaristana bir haftalık seyahat düşünüyorum sonrasından Türkiye'ye gelmeden moldovya'ya gecmek istiyorum bulgaristandan direk kimligimle moldovyaya gecebilir miyim yada bulgaristana girmeden Türkiyede bununla alakalı bişeyler yapmalıyım yani bulgaristan direk olarak moldavyaya nasıl gecebilirim
Bulgaristan uzun süreli ticari vize nasıl alınır?
S. Permankuliyev 30/01/20, 01:58 Cevabı Görüntüle
Turkmenistan vatandaşiyim. Turkiye'de bilisim sektöründeki firmalarından birinde çalışmaktayım. Bulgaristanda calıstıgımız bir firmayla ortak bir projeye baslayacaz, 5 yıllık vize alabilirim mi? Bulgaristan uzun süreli ticari vize nasıl alınır?
Bulgaristan ticari vize çeşitleri
a. alpaslan zorlu 27/01/20, 09:51 Cevabı Görüntüle
Bulgaristan ticari vize çeşitlerinden şirket ortaklarına ticari vize için başvuruda bulunmak istiyorum, orada yeni kurmuş olduğum firmam üzerinden ne kadarlık vize alabilirim, Bulgaristan'a uzun süreli vize alarak firmamda Türk işçi istihdam etmek istemekteyim bunun için ne yapmam gerekli? Ayrıca Türkiye'de birlikte çalıştığımız iş ortaklarımız mevcut onları da iş ilişkilerimizi geliştirmek için Bulgaristan'a davet etmek istiyoruz...Bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
Evraksız Turistik Vize
N. Hasan Yücedağ 07/01/20, 23:37 Cevabı Görüntüle
Merhaba, evraklarımı göndermeden önce Bulgaristan departmanına sormak istediğim bir soru var. Çorlu'da yaşıyorum, daha önceki Schengen vizelerimi Çorlu'da yaptırdım, şimdi Bulgaristan'a evraksız turistik vize alabileceğimi söylediler, Evraklarımı Edirne Konsolosluğuna göre mi İstanbul Konsolosluğuna göre mi hazırlamam gerekiyor. Emekliyim, banka hesabım ve emekli belgem dışında bir belge istenmeyecek değil mi? 02 Temmuz 2020 de ve 07 Eylül 2020 Bulgaristan'da 20 gün kalacağım, günde 100€ harcayacağımı düşünürsek 2.000€ hesabımda para bulunması yeterli midir? Başka evrak gerekiyor mu, vizem kaç günde çıkar? Multi vize alma şansımız var mı? 8 yaşındaki torunumu da yanımda götüreceğim. oğlumun şirketinin üzerine kayıtlı araç ile gitmeyi istiyorum.
Bulgaristana Vize Gerekli mi
F. Bıçak 24/12/19, 13:28 Cevabı Görüntüle
Selamlar,
Antalya’da yaşıyorum ve emekliyim. 10 Yıllık pasaportumu yeni çıkardım. Bulgaristan'a bir arkadaşımı ziyarete gideceğim. Arkadaşım da bana bir davet yazısı yollayacak.
Bulgaristana vize gerekli mi yoksa pasaportumla giriş yapabilir miyim?
Teşekkür Ederim
VFS Global ile Bulgaristan Vizesi
M. Yılmaz 04/12/19, 13:20 Cevabı Görüntüle
Bulgaristan Multi vize almak istiyorum. Bunun için VFS Global Bulgaristan Vize bölümüne başvurmak ile sizin aracılığınızla başvurmak arasındaki fark nedir. Başvurduğum kurum vizenin sonucunu ya da süresini etkiliyor mu? Ayrıntılı olarak bilgi verirseniz sevinirim.
Bulgaristan Vizesi Schengen mi
D. Şamdan 29/11/19, 14:10 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Yılbaşında Bulgaristan’da tatil yapmak istiyorum. Dönüşte ise Yunanistan üzerinden gelerek o yerleri de gezme planım var. Alacağım Bulgaristan vizesi ile Schengen bölgesine giriş yapabilir miyim? Bulgaristan Vizesi Schengen mi?
Bulgaristan ticari vize reddi
E. DUNDAR 14/11/19, 16:21 Cevabı Görüntüle
1 yıllık çok girişli ticari vize almak istiyorum. Daha önce başvurdum Bulgaristan ticari vize reddi aldım, davetiyeyi başka bir firma antetli kağıdına yazıp göndermişti, sonra Konsolosluk polisten çıkartılmış davetiye istedi, firma çıkartamadı.... istek formunu tekrar temin ettim. İstek yaptığım şahsın 2 firması var. Biri ihracat diğeri iç piyasa firması. Bu konuda yardım istiyorum. Teşekkürler, ilk vize başvurumda karşılaştığım sonuç ile tekrar karşılaşmak istemiyorum.
Bulgaristan Ticari vize 2020
a. kırtıl 21/10/19, 15:30 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Bulgaristan Ticari vize 2020 güncel bilgilerini almak istiyorum
10 yıldır bulgaristanda faliyet gösteren firmanın%70 ortagıyım.burgaz ın aytos kasabasında ördek tüyü işleme yapıyoruz .
istanbuldaki tüysan ltd şti %50 ortagıyım.
uzun yıllar schengen vizesi ile bulgaristana girdim. kuracagım yeni işle ilgili çalışmalar için çok sık giriş çıkış yapmak zorundayım.schengen vize alacagım ülkede kalmayacagım için bulgaristan vize almam lazım.
bu durumda bulgaristanda ortagı oldugum firmadan alacagım evrak ne olmalı.
ist firma evraklarında neler olacagını biliyorum
bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.teşekkürler
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';