x
Bulgaristan

Vize İşlemleri

Bulgaristan

Bulgaristan d vizesi 2021

CM 06/04/21, 17:00
Bulgaristan d vizesi 2021 yılı hakkında detaylı bilgi alabilir miyim? Bu vizeyi nasıl alabilirim?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Bulgaristan D Tipi vize, Bulgaristan Cumhuriyeti tarafından verilen, Bulgaristan’da 90 günden fazla kalmak isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları veyahut diğer ülke vatandaşları için; oturum izni olarak ta bilinen vize türüdür. Diğer (A,B ve C tipi) vizelerden farkı; daha fazla belge, bilgi talep edilmesi ve sonuçlanma süresinin uzun olmasıdır.

          Bulgaristan’da yaşamak veya uzun süre kalmak istiyorsanız D Tip Bulgaristan Vizesi alınması gerekmektedir. D Tipi Vize alabilmek için:

  • Bulgaristan Vatandaşı Biri ile evli olmak,
  • Bulgaristan’da bir şirket sahibi olmak, (Bulgaristan’da kurulu bir şirkete ortak olmak) veya Türkiye’de bir şirketin Bulgaristan Temsilcisi olmak,
  • Bulgaristan’da öğrenci olmak,
  • Türkiye’de emekli olmak (SGK, SSK veya Emekli Sandiği Vb.)
  • Anne veya Babanın (Duruma göre Dede veya Anneanne veya babaannede olabilir) belirli tarihlerde Bulgaristan’dan Türkiye’ye göç etmiş olması.

          Yukarıdaki şartları taşıyan biri Bulgaristan D Tipi vizeye başvuruda bulunabilir.

          Bulgaristan D tipi Vize alabilmek için gerekli evraklar, Yukarıda ki uygun durumların hangisinden başvuru yapacağınıza göre değişmektedir. Bulgaristan D Tipi Vize almak için durumunuza uygun evraklar için, Edirne EAGVS acentamızla iletişime geçebilirsiniz. 

          Diğer Vize tiplerinden farklı olarak ayrıca D Tipi Vize başvurularının şahsen yapılması gerekmektedir. Evrakların hazırlanmasında acentamız yardım etmekten memnun olacak ancak başvurunun şahsen yapılması gerekmektedir.

          Bulgaristan D tipi Vize alabilmek için farklı konsolosluklar farklı hesap numaraları kullandıkları için vize ücreti detaylı bilgi acentemizi arayabilirsiniz.

          Bulgaristan D tipi vize başvurunuz için Edirne acentamızdan daha fazla bilgi aalabilirsiniz. Tüm işlemlerinizde Edirne EAGVS acentamız sizin adınıza yapıyor olacaktır. Bu anlamda, D vizesi Bulgaristan almanız için randevu oluşturmayı lütfen unutmayınız.

Bulgaristan D Tipi Vize randevunuz oluşturulduktan sonra hazırladığınız evrakları dilerseniz en yakın Bulgar konsolosluğuna veya Edirne vize işlemleri acentamıza ulaştırabilirsiniz.

Edirne EAGVS yetkilileri sizlere her türlü konuda yardımcı olacaklarından Bulgaristan D vizesi 2021 almanızda emin adımlarla ve hata ve eksiklere olanak vermeden başvuruda bulunabilirsiniz. Tel:0 850 241 04 48

Bulgaristan d vizesi 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';