x
Avusturya

Vize İşlemleri

Avusturya

Avusturya Hakkında Sorular & Yorumlar

Avusturya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Avusturya Konsolosluğu Vize İçin Gerekli Evraklar
M. Burhan Askın 05/02/20, 11:02 Cevabı Görüntüle
Avusturya Konsolosluğu vize için gerekli evraklar nedir? Avusturya konsolosluğu web sayfasına giriyorum ama konsolosluğun kendi sitesi İngilizce ve benim İngilizcem yok. Bunu da anlamış değilim. Türk vatandaşlarını bilgilendirme amaçlı bir site kuruluyor ama İngilizce !!! Sitelerden araştırdığım kadarıyla pek çok evrak dilekçe vs. şeylerden bahsediyorlar kafam iyice karıştı. Ben Tekirdağ’da ikamet ediyorum bu arada kendime ait bir berber dükkanım var. Seneler önce Avusturya’ya göç etmiş teyzemi görmeye gideceğim. Tam olarak ne yapmamız gerekiyor? Neye göre evrak hazırlayacağız? Teşekkürler.
Avusturya Konsolosluğu Randevu
M. Akay 05/02/20, 10:54 Cevabı Görüntüle
Ankara Çankaya’da oturuyorum. Avusturya Konsolosluğu randevu nasıl alınıyor? Bir ay önce senelerdir çalıştığım işten ayrıldım. Yeni bir işe başlamadan önce bir yurt dışı seyahatinin iyi geleceğini düşünüyorum. Tapuları adıma kayıtlı gayrimenkullerim var ayrıca. Bu daireler de kiraya verilmiş durumda ve sözleşmeleri benim adıma kayıtlı. Şu an hali hazırda çalışmadığım için çalışma evraklarımı da sunamayacağım. Konu hakkında yardımlarınızı rica edeceğim. Umuyorum ki geri dönüşlerde bulunur ve ne yapabileceğim hakkında yardımcı olursunuz.
Avusturya Konsolosluğu Vize Başvuru Formu
C. Akarpınar 05/02/20, 10:22 Cevabı Görüntüle
Merhaba Avusturya için vize başvurusunda bulunacağım. Avusturya Konsolosluğu vize başvuru formu online olarak mı dolduruluyor? Vize başvurumun hangi aşamasında formu doldurmam gerekiyor? Öğrenci olarak İstanbul’da ikamet ediyorum. Yurtta kalıyorum. İlla birinin bana sponsor olması gerekiyor mu? Yoksa kendi bankamda biriktirdiğim parayı göstererek de başvuru yapabilir miyim? Konuyla ilgili dönüş yaparsanız çok sevinirim.
Avusturya Öğrenci Vizesi
G. Çetin 31/01/20, 11:40 Cevabı Görüntüle
Avusturya öğrenci vizesi nasıl alınır, yüksek lisans öğrencisiyim. Erasmus için Viyana’da bir üniversiteyi tercih ettim ve kontenjana yerleştim. Yaklaşık iki ay boyunca Viyana’da kalacağım. Buradan seyahatimi gerçekleştirirken bana birinin sponsor olması gerekiyor mu? Oradaki konaklama belgelerimi de sunmam gerekiyor mu? Bana sponsor olacak kişi kendi hesabında belli bir meblağ bulundurmalı mı?
Avusturya Turist Vizesi
N. Güney 31/01/20, 11:30 Cevabı Görüntüle
Avusturya turist vizesi almak istiyorum. Daha önce Avrupa’da birçok ülkeye gittim. Daha önce vize başvurusu yaptığımda sürekli şirket sahibi olan babamın sponsorluğunda başvurularımı yapıyordum ve sorun yaşamadan vizelerimi ediniyordum. Ama son zamanlarda yaşanan ekonomik koşullar nedeniyle babam şirketini kapatmak zorunda kaldı. Hali hazırda emekliliği de var ama. Durum bu şekildeyken ne yapmam gerekiyor? Daha önce aldığım İngiltere vizem var. Marmara Üniversitesi 3. Sınıf öğrencisiyim. Transkriptimi de sunmam gerekiyor mu başvuru mu yaparken. Konu hakkında yardımcı olmanızı rica edeceğim.
Avusturya Vize Ücreti 2020
H. Özen 11/01/20, 17:53 Cevabı Görüntüle
Avusturya vizesi için başvuru yapmak istiyorum. Avusturya vize ücreti 2020 yılı güncel tutarlarında artış oldu mu? Bundan bir yıl önce Avusturya için başvuru yapmıştım ama rey yedim. Vize ücreti boşuna gitsin istemiyorum, bir de uzun süredir planladığım gezi planımı ertelemek istemiyorum. Üniversite den yeni mezun oldum ama kendi şahsi bankamda mevcut bakiyede para var. Dışardan yaptığım işlerden kazandığım para bu. Mart ayında işe girişim yapılacak. Bir daha fırsatım olmayacak yurt dışı tatili için o yüzden bir yurt dışı tatili yaptıktan sonra işe başlamak istiyorum. Yönlendirmelerinizi bekliyorum. İyi çalışmalar.
Avusturya Vize Randevu 2020
N. Özer 11/01/20, 17:48 Cevabı Görüntüle
Kısa dönemlik seyahat için Avusturya’ya bir seyahatte bulunacağız. Avusturya vize randevu 2020 yılı itibariyle nasıl ilerlemektedir? Evraklarımızı hazırlayıp konsolosluğa teslim ettikten sonra mı randevu alacağız? Prosedürü bilmediğimiz için ne yapacağımızı bilmiyoruz. Başvurumuzu ne kadar süre önce yapmamız gerekmektedir? Başvurumuzu yaptıktan sonra pasaportumuz ne zaman elimize geçer? Konu hakkında geri dönüşlerinizi bekliyoruz. Teşekkürler
Avusturya Vize Randevuları
H. Güles 09/01/19, 03:01 Cevabı Görüntüle
Ben yeni evlendim ve eşimi avusturya ya getirmek istiyorum ve nerden başvuru yapacam bilmiyorum davetiye mi yapmam gerekiyor yoksa turkiyeden mi başvuru yapılır bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz? Nerden ve nasıl başvuru yapılır
Avusturyalı Eş Üzerinden Turistik Vize
A. bayar 29/11/18, 09:24 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Aylin Bayar eşim avusturya vatandasi ve burda mavi karti kullaniyor seneye viyannaya götürmek istiyor beni turistlik amaciyla bize ne tür belgeler lazım yani eşimden dolayi daha kolay vize alma şansım varmı?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';