x
Avusturya

Vize İşlemleri

Avusturya

Avusturya Hakkında Sorular & Yorumlar

Avusturya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Avusturya Transit Vize İçin Gerekli Evraklar
M. Zambak 23/03/20, 16:12 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Nisan ayında Avusturya aktarmalı bir bir Arjantin seyahatimiz olacak. Bildiğiniz üzere Arjantin Türk vatandaşlarından turistik seyahat gerçekleştirmek için vize istemeyen ülkelerden bir tanesi ama Arjantin’e direk uçuşlar olmadığı için Avusturya aktarmalı uçak bileti almak durumunda kaldık.
Avusturya transit vize için ne kadar teminat göstermek gerekir? Avusturya transit vize için gerekli evraklar nedir? Ne tür evraklar hazırlamamız gerekiyor? Konu hakkında yardımlarınızı rica ederiz.
Avusturya Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Belgeler
M. Seven 23/03/20, 15:45 Cevabı Görüntüle
Avusturya aile ziyareti için ne kadar teminat göstermek gerekir? Avusturya ziyaret vizesi için gerekli belgeler nedir? İstanbul’da son sınıf öğrencisiyim ve Avusturya’ya turistik bir seyahatte bulunacağım. Araştırdığım yazılardan anladığım kadarıyla her kalacağım gün için ben veya bana sponsor olacak kişi hesabında belli bir para göstermeliymiş. Benim seyahatim 5 gün sürecek. Ne kadar para göstermemiz gerekiyor? Benim ve bana sponsor olacak ebeveynimin ayrı ayrı evraklar hazırlanması gerekiyormuş doğru mu?
Konu hakkında yardımlarınızı rica edeceğim.
Avusturya Ticari Vize İçin Gerekli Belgeler
Ö. Meydan 23/03/20, 14:58 Cevabı Görüntüle
Merhaba Şirket sahibimiz senelerdir Türkiye’de yaşıyor ve kendisinin Türkiye'de şirketi var. Kendisi aslen Lübnan vatandaşı ve Avusturya ticari vize almak istiyor. Davet mektubu da var.
Avusturya ticari vize için gerekli evraklar listesini iletebilir misiniz? Evraklarla ilgili bilmemiz gereken önemli detayları paylaşırsanız sevinirim. Bu arada oturum kartının süresi seyahat tarihinden 1 ay sonra bitiyor. Bu sorun teşkil eder mi?
Konu hakkında bilgilendirmelerinizi rica edeceğim.
Avusturya Turist Vizesi İçin Gerekli Belgeler
Ç. Kırklar 23/03/20, 13:13 Cevabı Görüntüle
Merhaba İstanbul’da ikamet etmekteyim. Avusturya turist vizesi için gerekli evraklar listesini mailime iletebilir misiniz? Avusturya’ya bir arkadaşımı ziyarete gideceğim. Arkadaşım 5 sene evvel Avusturya’dan bir firmadan çalışmak için davetiye aldı ve beş senedir orada çalışmakta. Ben de uzun zamandır görüşmediğimiz için senelik iznimi orada onun yanında geçirmek istiyorum. Çalıştığım firmadan evrak almam gerekiyor mu? Yoksa sadece arkadaşımın bana gönderdiği davetiye ile pasaportumu alarak vize başvurumu yapabiliyor muyum? Evrak hazırladıktan sonra size elden kendim mi teslim etmem gerekiyor? Konu hakkında geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Teşekkürler
Avusturya D Vize Başvurusu
S. Sivaslı 23/03/20, 10:18 Cevabı Görüntüle
Avusturya’ya taşınmak istiyorum. Avusturya D vizesi başvurusu yapmak istiyorum. Orada bir şirket ile görüşmeler yapıyorum. Büyük ihtimalle olacak gibi. Mesleğim otomotiv teknisyeni mesleki yeterlilik belgem ve gerekli belgelerim mevcut. İstanbul’da ikamet ediyorum. Başvurumu yapabilmem için ne yapmam gerekiyor? Randevuyu şimdiden alabiliyor muyum? Avusturya Konsolosluğunu arayıp duruyorum ama telefonlarıma kimse çıkmıyor. Konu hakkında yardımlarınızı rica edeceğim. Teşekkürler.
Avusturya Viyana Vize Ücreti
M. Demir 23/03/20, 09:50 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Viyana’ya amcamı ziyarete gitmek istiyorum. Amcam bana davetiye gönderdi yeni pasaport çıkarttım. Viyana vize ücreti 2020 yılı güncel tutarı nedir? Üniversite’den yeni mezun oldum. Çalışma hayatımı buradan sürdürmek yerine oraya gitmek istiyorum. Amcam senelerdir Viyana’da ikamet etmekte ve yani Avusturya’nın vatandaşı artık. Ben aslında oraya gidip yerleşmek istiyorum ama ilk etapta çalışma vizesi falan alıp gitmek çok zor diye biliyorum. Amcam turistik olarak oraya gidersem eğer bana yardımcı olabileceğini söyledi. İlk etapta oraya bir şekilde kendimi atmam gerekiyormuş anlayacağınız. Şimdi ne yapmalıyım bana adım adım anlatır mısınız?
Avusturya Vize Evrakları
M. Çatal 27/02/20, 15:45 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Ben üniversite öğrencisiyim. Avusturya vize evrakları nedir? Orta Avrupa turu yapmak istiyoruz arkadaşlarımla. Yapacağımız seyahatte nerde ne kadar konaklayacağımızı veya Viyana’dan sonra hangi ülkeye geçeceğimizi düşünmedik. İşin açığı yapacağımız seyahat biraz da spontane gelişsin, sürprizlere açık olalım istiyoruz. Ama biz bütün bunları düşünürken önümüzde kocaman bir vize engeli var. Birkaç ülkeye gideceğimiz için hangi nasıl evrak sunmamız gerekiyor veya başvurumuzu nerden yapmamız gerekiyor? Seyahatimiz boyunca kullanacağımız uçak biletlerini vs şimdiden almamız mı gerekiyor? Biz öğrenci olduğumuz için ebeveynlerimiz de sponsor olması gerekiyormuş herhalde ama onlar ne tür evraklar? Konu hakkında cevaplarınızı bekliyoruz. Teşekkürler
Avusturya Davetiye Vizesi
S. Birgili 27/02/20, 15:31 Cevabı Görüntüle
Avusturya davetiye vizesi nasıl alınıyor? Teyzem seneler önce ailesiyle birlikte Avusturya’ya göç etmiş. Şu an ailesiyle birlikte orada yaşıyorlar. Avusturya’ya onları ziyaret etmeye gitmek istiyorum ama nasıl ve ne şekilde bir başvuru yapacağımı bilmiyorum. Başvuru mu yapmadan önce davetiye mi almam gerekiyor? Davetiyeyi kargo ile mi yollayacaklar bana yoksa mail üzerinden yollamaları yetiyor mu? Davet belgesinin zorunlu olduğunu söylediler ama nasıl ve nereden alacağımı bilemiyorum. Konu hakkında yardımcı olmanızı rica edeceğim. Birde benim öğrenci olarak ne tür evraklar hazırlamam gerekiyor?
Avusturya Vize Fiyatları
E. Özgür Battal 27/02/20, 15:24 Cevabı Görüntüle
Viyana’ya kültürel gezi amaçlı seyahat planlıyorum. Avusturya vize fiyatları hakkında bilgi almak istiyorum. Yapacağım seyahatte tüm masraflarımı kendim karşılayacağım. Aileden kalan kira gelirleri ile kendimi finanse ediyorum. Bu şekilde bir gelir kaynağı olduğu için çalışmıyorum bir yerde. Şimdi sayfanızdan vize evraklarını incelediğimde kendi durumuma uygun bir evrak listesi göremedim. Ne tür evraklar hazırlamam gerekiyor? Başvuru süreci, hazırlamam gereken evraklar vs hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Avusturya Vize Belgeleri
C. Akıllı 27/02/20, 14:42 Cevabı Görüntüle
Merhaba Avusturya vize belgeleri nelerdir? 18.03.2020 -24.03.2020 tarihleri arasında Avusturya’da okuyan kuzenimi ziyaret etmek istiyorum. Kuzenim Türkiye’de üniversiteden mezun olduktan sonra Avusturya’dan bir firmada çalışmak üzere davetiye aldı. Bu sene itibariyle yaklaşık 4 senedir orada çalışıyor. Ne yapmam gerektiği ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim. İstanbul’da ikamet ediyorum ve yaklaşık 2 senedir kurumsal bir firmada dış operasyon ekininde çalışıyorum. Daha önce yurt dışına hiç çıkmadım. Bankada ne kadar para göstermem gerekiyor? Yardımlarınızı rica eder iyi günler dilerim.
Avusturya Turistik Vize Başvurusu
Ş. Temel 20/02/20, 11:38 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Avusturya’ya turistik bir seyahatte bulunmak istiyorum. Avusturya turistik vize başvurusu kaç günde sonuçlanır? Turist vizesi için hangi evraklar gerekli? Başvuruyu uçuş tarihinden en geç kaç gün önce yapmalıyım? Bir de şöyle bir şey söyleyeceğim . Ben normalde sigortalı bir işte beş yıl boyunca aralıksız çalıştım. Ama bundan 6 ay önce işten ayrıldım . İki ay önce de şimdi ki işimde çalışmaya başladım. Evraklardan incelediğim kadarıyla son üç aylık ıslak imza kaşeli evrakları sunmam gerekiyormuş. Ne yapmam gerekiyor?
Emekliler İçin Avusturya Vizesi
Y. Başar 19/02/20, 16:34 Cevabı Görüntüle
İyi günler İstanbul’da ikamet eden annem senelerdir Avusturya da ikamet eden kardeşimi ziyarete gidecek .Türkiye’de yaşayan annem için 10 günlük Avusturya vizesi almak istiyorum. Annem İstanbul’da yaşıyor. Emekliler için gerekli koşul ve belgeler nelerdir? Vize konusunda yardımcı olabilir misiniz bize. Avusturya da yaşayan abim ve bizim yapmamız gereken işlemler nelerdir?
Avusturya Vize Başvuru Merkezi Ankara
M. Ece Bargan 13/02/20, 12:33 Cevabı Görüntüle
Avusturya vize başvuru merkezi Ankara’dan başvuru yapmak istiyorum. Burada kendimize ait bir şirketimiz var. Ben de hali hazırda kurulu şirkette sigortalı olarak çalışıyorum. Aslında şirket bir aile şirketi ama kağıt üzerinde kardeşim şirket sahibi gözüküyor. Ben de onun yanında sigortalı çalışan olarak gözüküyorum. Şimdi benim ne tür evraklar hazırlamam gerekiyor? Kardeşimin bana izin falan mı vermesi gerekiyor seyahat edebilmem için? Ankara’te yaşıyorum. Başvurumu Ankara’dan yapabilir miyim? Konu hakkında geri dönüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Avusturya Çalışma Vizesi
D. Arıcan 06/02/20, 17:07 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Antalya’dan ulaşıyorum size. Üniversiteden mezun olduktan sonra Türkiye'de turizm sektöründe 15 yıl çalıştıktan sonra işimden ayrıldım. Avusturya’da akrabalarım var. Avusturya’ya gittikten sonra bundan sonra hayatımı orada idame edeceğim. Öncelikli olarak Avusturya’da çalışıp oturum izni almak istiyorum. Almanca biliyorum. Avusturya çalışma vizesi için hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? Konu hakkında yardımlarınızı rica edeceğim.
Avusturya Aile Birleşimi Vizesi
K. Alibeyoğlu 06/02/20, 16:42 Cevabı Görüntüle
Merhaba, eşim ve oğlum İstanbul’da yaşıyor. Oğlum 9 yaşında ve ilkokula gidiyor. Ben 6 aydır Avusturya’da çalışıyorum. İnşaat mühendisiyim. Avusturya aile birleşimi vizesi almak istiyorum. Eşim ilkokul öğretmeni ve şu an hali hazırda Türkiye’de aktif çalışma hayatını sürdürmekte. Görünen o ki ben bundan sonra ki hayatımı burada geçireceğim ve haliyle eşim ve çocuklarımı da yanıma almak istiyorum. Bana konu hakkında yardımcı olur musunuz? Ben, eşim ve çocuklarım için hazırlamam gereken evraklar nelerdir?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';