x
Avusturya

Vize İşlemleri

Avusturya

Avusturya Hakkında Sorular & Yorumlar

Avusturya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Çalışmayanlar İçin Avusturya Vizesi Nasıl Alınır?
C. Kandemir 01/04/20, 12:50 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben iki aydır çalışmıyorum. Ondan önce özel bir şirkette finans müdürüydüm. Birikimim var onu göstererek vize başvurusu yapabilir miyim? 3 yıl önce İtalya vizesi almıştım. Çalışmayanlara Avusturya vizesi çıkar mı? Kendim ve eşim için vize başvurusu yapacağız. Eşim hali hazırda ev hanımı. Benim banka hesaplarımda ki birikimim hem onun için hem de kendim için vize başvurusu yapmam için yeterli diye düşünüyorum. Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor? Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
Ev Hanımları için Avusturya Vizesi Nasıl Alınır?
A. Varlıklı 01/04/20, 12:16 Cevabı Görüntüle
Merhaba Avusturya’ya halamı ziyarete gitmek istiyorum. Eşim masraflarımı karşılayacak. Benim de kendi gelirim var, iki restorandan tatlı siparişleri alıyorum. Bir artısı olur mu başvuruda? Ev hanımları için Avusturya vizesi gerekli evrak listesi iletir misiniz? Restoranlarla çalışırken kazandığım para aslında kendime yetiyor da artıyor diyebilirim. Ama bunu nasıl belgeleyebileceğimi bilmiyorum. Eşimin illa bana sponsor olması gerekiyor mu? Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.
Avusturya Şoför Vizesi Nasıl Alınır?
B. Tekir 01/04/20, 12:09 Cevabı Görüntüle
İstanbul’da bir işveren adına Tır şoförlüğü yapıyorum. Avusturya’ya nakliye işimiz var. Şoförler için Avusturya vizesi başvurusu yapmak istiyorum. Şirket mi sponsor olacak bana bu durumda? Benim yapmam gerekenler nedir? İşverenim vize mi almam adına çok fazla yönlendirmelerde bulunmadı. Konu hakkında direktiflerinizi ve yönlendirmelerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Avusturya Konsolosluğu İstanbul
K. ATEŞ 31/03/20, 19:13 Cevabı Görüntüle
Avusturya Konsolosluğu İstanbul üzerinden ticari vize için randevu alınabiliyor mu? Şirketimiz Bursadadır. Haziran ayında Avusturya’daki iş ortağımıza bir makine satışımız oldu ve çalışanlarımızın oraya gidip kurulumunu yapmaları gerekiyor. Hangi evrakları hazırlamamız gerekiyor? Vize başvurumuzu direkt konsolosluğa yapabiliyor muyuz? Yapacağımız vize başvurusundan önce nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Çalışanlarımızın her biri için ayrı ayrı davetiyelerin oluşturulması mı gerekiyor? Konu hakkında yardımlarınızı rica ederiz.
Avusturya Vizesi İçin Muvafakatname Kimlere Gerekir?
S. Manavcı 31/03/20, 17:43 Cevabı Görüntüle
9 yaşındaki oğlumla Avusturya’ya ablamın yanına tatile gitmek istiyoruz. Babası bizimle gelmeyecek. Avusturya vizesi için muvafakatname gerekir mi? Eşimle bundan 5 sene evvel ayrıldık ve çocuğumuzun velayeti bana verildi. Yapacağımız seyahat için eski eşim bir dilekçe yazıp seyahati onayladığını belirtse yeterli olur mu? Yoksa yine de noter onaylı bir muvafakat name mi almamız gerekiyor? Çocuğumla yapacağımız seyahatte sponsor ben olacağım. Onun için ne tür evraklar hazırlamam gerekiyor?
Kira Geliri İle Avusturya Vizesine Nasıl Başvurulur?
N. KOŞAN 31/03/20, 17:35 Cevabı Görüntüle
Viyana’ya kültürel gezi amaçlı seyahat planlıyorum. Avusturya vize fiyatları hakkında bilgi almak istiyorum. Yapacağım seyahatte tüm masraflarımı kendim karşılayacağım. Aileden kalan kira gelirleri ile Avusturya Vizesi almak istiyorum. Bu şekilde bir gelir kaynağı olduğu için çalışmıyorum bir yerde. Şimdi sayfanızdan vize evraklarını incelediğimde kendi durumuma uygun bir evrak listesi göremedim. Ne tür evraklar hazırlamam gerekiyor? Başvuru süreci, hazırlamam gereken evraklar vs hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler
Çiftçiler İçin Avusturya Vizesi Nasıl Alınır?
M. Semih 30/03/20, 17:26 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Mersin’de çiftçilik yapıyorum. Bundan altı ay önce Çiftlikte gündelik işleri yaparken bir kaza sonucu sağ başparmağımı makinaya sıkıştırdım ve yaralandım. Bulunduğun şehirde defalarca ameliyat olmama rağmen sağlığım bir türlü eskisi gibi olmadı. Türkiye’den konuştuğum doktorlar beni sürekli Avusturya’da ki bir hastaneye yönlendiriyorlar. Bundan bir hafta önce Avusturya’da muhattap olduğumuz hastaneden bir davetiye mektubu aldım ve bana gönderdikleri davetiye mektubu ile oraya gidip muayene olabileceğimi söylediler. Türkiye’den işlemlerimi ne şekilde yapmam gerekiyor? Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.
Freelance Çalışanlar İçin Avusturya Vizesi Nasıl Alınır?
Ç. Batur 30/03/20, 17:15 Cevabı Görüntüle
Freelance çalışıyorum, İngilizce özel dersler veriyorum. Freelance çalışanlar için Avusturya vizesi alınabilir mi? Freelance çalışanlar için Avusturya vizesi gerekli evraklar nedir? Özel dersleri sadece bireylere vermiyorum. Bazen dershanelerde ihtiyaç oluyor ve belli günlerde dershanelere de giderek derslere giriyorum. Ama gittiğim kurumlar hiçbir şekilde sigortamı yatırmıyorlar. Vize için başvuru yaptığımda ne tür evraklar sunmam gerekiyor, bana vize çıkar mı? Bu durumda yine de birinin sponsorluğuna ihtiyacım olur mu?
Suudi Arabistan Vatandaşları için Avusturya vizesi
S. Ahmed 30/03/20, 16:35 Cevabı Görüntüle
Arabistan vatandaşıyım, 3 aydır Türkiye’de yaşıyorum. Suudi Arabistan vatandaşlarına Avusturya vizesi için hangi belgeler gerekir? Hem Türkiye’de hem de Suudi Arabistan da ayrı ayrı iki adet şirketim var. Yılın belli zamanlarında Türkiye’de belli zamanlarda da Suudi Arabistan’da icraat gösteriyorum. Şu an için birkaç ay Türkiye de olacağım ve Türkiye’de faaliyet göstereceğim süre zarfında yılın belli dönemlerinde boş vakitlerde Avrupa’ya kısa süreli turistik seyahatler düzenlemek istiyorum. Daha önce Suudi Arabistan’dan birkaç Schengen ülkesi üzerinden vize alımım oldu ama Türkiye’den daha önce hiç vize başvurusunda bulunmadım. Burada vize başvurumu yapmak için ne yapmam gerekiyor? Ne tür evraklar hazırlamam gerekiyor? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Dubai Vatandaşları için Avusturya Vizesi
Emin 30/03/20, 16:30 Cevabı Görüntüle
Dubai vatandaşlarına Avusturya vizesi başvuru yapmak için hangi belgeler gerekir?Türkiye’de özel bir danışmanlık firmasında çalışıyorum. Yaklaşık 3 senedir bu işi yapıyorum ve çalışma evrakları sunmayla ilgili hiçbir problemim yok. Avusturya’ya turistik bir seyahatte bulunacağım kız arkadaşımla birlikte. Benim yabancı ülke vatandaşı olarak hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Kız arkadaşım hali hazırda üniversite’de yüksek lisans öğrencisi. Onun ve benim ne gibi işlemler yapmamız gerekiyor? Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.
Suriye Vatandaşları için Avusturya Vizesi
F. Hussein 30/03/20, 15:47 Cevabı Görüntüle
Suriye vatandaşlarına Avusturya vizesi başvurusu yapmak için hangi evraklar hazırlanmalıdır? Türkiye’de oturum iznim var. Çalışma izni için defalarca müracaatta bulundum ama her defasında talebim ilgili kurumlar tarafından reddedildi. Ne gibi bir yol izlemem gerekiyor. Türkiye’de adıma kayıtlı birkaç tane gayrimenkulüm var geçimimi gayrimenkullerden gelen kira gelirleriyle sağlamaktayım. Bu durum vize başvurusu yapmam için yeteli mi? Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.
Türkmen Vatandaşları İçin Avusturya Vizesi
R. PENA 30/03/20, 15:40 Cevabı Görüntüle
Türkiye’de yaşayan Türkmen vatandaşları için Avusturya vizesi başvurusu nasıl yapılıyor? Avusturya için vize başvurusunda bulunacağım. Başvuru formu online olarak mı dolduruluyor? Vize başvurumun hangi aşamasında formu doldurmam gerekiyor? Öğrenci olarak İstanbul’da ikamet ediyorum. Yurtta kalıyorum. İlla birinin bana sponsor olması gerekiyor mu? Yoksa kendi bankamda biriktirdiğim parayı göstererek de başvuru yapabilir miyim? Konuyla ilgili dönüş yaparsanız çok sevinirim.
Katar vatandaşları için Avusturya vizesi
H. Kasun 30/03/20, 14:26 Cevabı Görüntüle
Katar vatandaşları için Avusturya vizesi nasıl alınır? İstanbul ili Kadıköy ilçesinde ikamet etmekteyim. İş yerim yani kayıtlı olduğum iş yerinin merkez ofisi Kocaeli'nde gözükmektedir. Ama çalıştığım ofis Kartal şube ofisi. Kayıtlı olduğum iş yerinin farklı bir şehirde olması problem yaratır mı? Bütün bunlar kocaman birer soru işareti. Avusturya sürekli gitmek istediğim, gezmek istediğim bir ülkeydi. Üniversite döneminde bunu yapamadım. Ama şimdi maaş bordrolarım Türkiye standartlarında iyi sayılabilir düzeyde. Konu ile ilgi ivedi dönüşlerinizi bekliyorum.
Lübnan Vatandaşları İçin Avusturya Vizesi
R. Wehbe 30/03/20, 14:15 Cevabı Görüntüle
Lübnan vatandaşları için Avusturya vizesi başvurusunda Türkiye ikamet evrakı haricinde başka evrak vermeli mi? Türkiye’den yapılacak başvurularda Avusturya Konsolosluğu Lübnan vatandaşlarına vize veriyor mu? Şöyle ki vize başvurusunda bulunacağımız kişi şirket sahibimiz. Kendisi daha önce vize başvurusunda bulundu ve birçok ülkeden vize de aldı. Ama bazı durumlarda edindiği vize ile ilkin o ülkeye ne yazık ki giriş yapamadı. Konu hakkında yardımlarınızı bekliyoruz. Teşekkürler.
Irak Vatandaşlarına Avusturya Vizesi
F. Akram 30/03/20, 14:06 Cevabı Görüntüle
Irak vatandaşlarına Avusturya vizesi nasıl alınır? İnternette farklı bilgiler var yardımcı olursanız memnun olurum. Senelerdir Türkiye’de yaşıyorum. Ailemle birlikte senelerdir Türkiye’de yaşıyorum. Kendime ait bir limited şirketim var. Daha önce Almanya’dan birkaç defa ticari amaçlı vize aldım. 3-4 gün ırakta kaldıktan sonra Avusturya’ya geçmek istiyorum. Irak'a gitmeden önce Avusturya vizemi buradan almak istiyorum. Konu hakkında yönlendirmelerinizi bekliyorum. Teşekkürler
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';