x
Avustralya

Vize İşlemleri

Avustralya

Avustralya Turistik Vize 2020

C. Akbilmez 20/02/20, 12:31
Avustralya turistik vize almayı düşünüyorum nasıl yaparız, nasıl olur bilgi almak istiyorum
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Semih bey merhaba, Avustralya Turist Vizesi (600) insanların tatil ve eğlence ya da aile/arkadaş ziyareti amacıyla bu ülkeye giriş yapmalarını sağlayan bir vize türüdür. Turist vizesi, başvuru sahibinin 3-6 veya 12 aya kadar Avustralya’da kalmasını sağlar. Bu vize aynı zamanda çalışma amacı gütmeyen diğer kısa süreli kalışlar içinde kullanılmaktadır. 

Avustralya turistik vize 2020 yılı başvuruları Ankara’daki Avustralya Büyükelçiliği’ne yapılmaktadır. Başvurular online yapılabildiği gibi acenteler ve yetkili vize merkezleri aracılığıyla da gerçekleştirilebilir. Avustralya Büyükelçiliği’nin Online başvurulara öncelik verdiğini unutmayınız. Formu doldurabilmek için ImmiAccount (IMMI) adı verilen hesap açmalısınız. Formu İngilizce olarak doldurduktan sonra fotoğraf ve tüm belgelerinizi tek tek sisteme yüklemelisiniz. Formdaki soruları eksiksiz doldurduğunuzdan ve belgeleri eklediğinizden emin olun.Avustralya vize başvuruları bölge gözetmeksizin alınmaktadır. İstediğiniz şehirden randevunuzu alabilir vize başvuru sürecini başlatabilirsiniz. Avustralya vize başvurularının sonuçlanma süresi ortalama 5-7 günde sonuçlanmaktadır.

Seyahat planlarınızın aksamaması için başvurunuzu seyahat başlangıç süresinden en az 15 gün öncesinden yapmanız gerekmektedir. Avustralya turistik vize başvurularında Konsolosluğa seyahat amacınıza uygun evrakları eksiksiz bir şekilde sunmasınız önemlidir. Evrak gereklilikleri mesleki statünüze göre değişiklik göstermektedir. Eksik ya da yanlış belgeler nedeniyle vize işlemleriniz aksayabilir ya da vizenin red alabilir. Mesleki durumunuzun netliği olmadığı için genel bir evrak listesi paylaşılmaktadır.

Avustralya Turist Vizesi İçin Gerekli Evraklar

1) Vize başvuru formu 1419 2) İkamet izni 3) Biyometrik fotoğraf 4)Nüfus kayıt örneği 5) Banka hesap özeti 6) Pasaport fotokopileri.             

Avustralya turistik vize 2020 yılı başvurusu sırasında pasaportunuzu Avustralya Büyükelçiliğine göndermenize gerek yoktur. Çünkü konsolosluk vize etiketini pasaportunuza basmıyor. Eğer vize onaylanırsa başvuru sahibinin e-posta adresine e-vize onay belgesi gönderiyor. Daha açık ve net bir başvuru yapılması amacıyla  ofisimizle iletişime geçebilirsiniz. İyi günler dilerim.

Saygılarımızla,

İrina Ceren Kılıç

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';