x
Amerika

Vize İşlemleri

Amerika

Amerika Hakkında Sorular & Yorumlar

Amerika ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Amerika vizesi Tekirdağ
S.Ç. 30/04/20, 11:09 Cevabı Görüntüle
Merhabalar sevgili Euroasia çalışanları. Öncelikle Amerika vizesi Tekirdağ üzerinden nasıl alınıyor? Kendimden kısaca bahsetmek istiyorum. Tekirdağ’da yaşıyorum. Eşimi 2018 yılında kaybettim. Ondan bana kalan bir emekli maaşım var. Bunun dışında renta carda kiralanması için bir aracım ve şahsıma ait kira aldığım bir kuruyemiş dükkanım var. Bazen merak ettiğim ülkeler olursa vize başvurularımı acente üzerinden yaptırıyorum. Eşim ölmeden önce ve sadece onunla seyahat ederdim. 2 yıldır yurtdışına çıkmadım. Daha önce bulunduğum yerler Bulgaristan, Yunanistan ve Kanadadır. 2017 yılında Kanada vizesi almıştım. Amerika vizesi başvuruma olumlu bir etkisi söz konusu olur mu? Bana yardımcı olmanızı çok isterim. Teşekkürler.
Amerika Vizesi Konya
A.A. 29/04/20, 16:51 Cevabı Görüntüle
Selamlar ben Abdullah Adıgüzel. Amerika vizesi Konya için başvuru gerçekleştirmek istiyorum. Devlete bağlı bir lisede Tarih öğretmeni olarak çalışmaktayım. Mesleki deformasyondan dolayı hayatım boyunca tarihe ilgi duydum. Dolayısıyla yurt dışına gerçekleştirmiş olduğum bütün seyahatlerimi turistik değil de tarihsel bir gezi olarak gördüm. Yaz tatili kapsamında eşim ile birlikte Amerika’ya gitmek istiyorum. Bu sefer tamamen turistik bir gezi olacak. Eşimde farklı bir devlet okulunda sınıf öğretmeni olarak çalışıyor. Arkadaşlarımdan Amerika vizesinin zor bir süreci olduğunu duyduk. Deneyimli bir acente ile çalışmak istiyoruz. Tercihimiz şirketinizden yana olacaktır. Amerika vizesi Konya nasıl alınır? Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürler.
Amerika Vizesi Balıkesir
S.C. 29/04/20, 15:37 Cevabı Görüntüle
Sayın yetkili öncelikle iyi çalışmalar dilerim. Kendimden bahsedecek olursam Balıkesir Ayvalık ilçesinde yaşıyorum. 45 yaşında işletme sahibiyim. Amerika vizesi Balıkesir vizesi almak istiyorum. Kendimden bahsetmek istiyorum. Şahsıma ait genellikle yazları işlettiğim bir pansiyonum bulunmaktadır. 10 yıl önce İstanbul’da İkamet ediyordum. O zamanlar yurt dışı seyahatlerim fazla oluyordu. Kendi işimi yapmaya başladıktan sonra bu durum değişti. Daha önce gerçekleştirmiş olduğum schengen ülkeleri ve İngiltere’ye seyahatim bulunmaktadır. Amerika’da yaşayan eski bir aile dostumuz var. Kendisinden davetiye alarak başvuru yapmak istiyorum. Tecrübelerinize ihtiyacım olacaktır. İyi günler dilerim.
Amerika Vizesi Adana
E.B. 29/04/20, 13:37 Cevabı Görüntüle
Merhabalar ben Emre. Çukurova Üniversitesi Kimya mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim. Amerika vizesi Adana için nasıl işlem yapabilirim? Okulum bitmeden önce İngilizcemi geliştirmek istiyorum. Yaz aylarında Amerika’ya dil okulu için gitmek istiyorum. Başvuru esnasında neler yapmam gerekir? Öğrenci olarak başvuru yapabilir miyim? İyi günler dilerim.
Amerika Vizesi Trabzon
U.D. 29/04/20, 12:57 Cevabı Görüntüle
Merhaba sayın yetkili 1978 yılından beri Trabzon’un Of ilçesinde yaşamaktayım. Çay ve fındık ticareti üzerine işlem yapılan kendime ait bir şirketim bulunmaktadır. Amerika vizesi Trabzon üzerinden alınabiliyor mu? Aynı zamanda sigortalı çalışan olarak gözüktüğüm bir firma bulunmaktadır. Avrupa ülkesi olarak söylenen bazı ülkelere seyahat ettim. Zaman ve param oldukça seyahat etmeyi seviyorum. Vize almanın her geçen yıl zorlaştığının farkındayım. Bende vize konusunda desteğe ihtiyacı olan bir başvuru sahibiyim. Yeni çıkarmış olduğum pasaportumda hiç vize bulunmamaktadır. Süreci başlatmak için neler yapmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum.
Amerika Vizesi Bursa
T.B. 23/04/20, 17:36 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Kız arkadaşım için yılın belli dönemlerinde Türkiye'ye gelirim. 1 haftadır misafir olarak Bursa’da konaklamaktayım. Amerika vizesi Bursa için buradan başvuru yapabilir miyim? Ayrıca ben cifte vatandaşım. Hem Türk Pasaportum hem de Belçika pasaportum var. Belçika pasaportum ile vize almadan Amerika’ya seyahat edebilir miyim? Hazırlamam gereken bir evrak var mı? Konsolosluğa gitmem gerekiyor mu? Teşekkürler.
Amerika Vizesi Edirne
A.H. 23/04/20, 16:54 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, eşim Tunus vatandaşı. Edirne’de oturuyoruz. Amerika vizesi Edirne ofisinize evrakları hazırlayıp iletirsek, İstanbul’a gitmemize gerek kalmadan vizeyi alabilir miyiz? Yabancılar için ikamet izni dışında hazırlamamız gereken evrak var mı? Benim kendi şirketim var. Vizem de var. Eşimin vize alması çok mu zor? Daha önce maalesef başka ülkeye seyahati yok? Seyahat geçmişi Amerika vizesi için önemli ama benim olduğu için artı olur mu? Kendisi çalışmıyor. Yardımcı olmanızı rica edeceğim. İyi çalışmalar.
Amerika Vizesi Gaziantep
K.B. 23/04/20, 15:58 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, Öncelikle İyi çalışmalar. Amerika vizesi Gaziantep için vize işlemlerimi nasıl yapabilirim? Daha önce İstanbul’da yaşıyordum. Önceki Amerika vize başvurularımı oradan yapmıştım. Hem Amerika J1 hem de ABD F1 öğrenci vizesi almıştım. Şimdi turistik vize almak istiyorum. Psikiyatristim. Devlet memuru olarak yoğun bir şekilde çalışıyorum. Antep’ten başvuru yapabilirsem benim için çok iyi olur. Bu konu hakkında bana yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.
Amerika Vizesi Çanakkale
C.O. 23/04/20, 14:43 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Ezine’de kardeşimle birlikte yaşıyorum. Bilgisayar mühendisiyim. Üniversite dönemi boyunca yakın arkadaşlarımla bazı Avrupa ülkelerine gitme fırsatım oldu. Amerika vizesi Çanakkale için yaşadığım il üzerinden vize alabilir miyim? Şimdi turist olarak Amerika'ya gitmek istiyorum. Bilgi eksikliğim çok fazla yardımcı olur musunuz? İyi günler.
Amerika Vizesi İzmir
B.B. 23/04/20, 13:52 Cevabı Görüntüle
Selamlar, Ben berke. İzmir Çeşme'de yazları Buca da ise kışları çalışıyorum. Buca’da yaşıyorum. Amerika vizesi İzmir üzerinden nasıl alınıyor? Daha önce sadece Yunanistan'a gittim. Kaliforniya'da yaşayan kuzenimi ziyaret etmek istiyorum. Evraklar için önemli olan nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi çalışmalar.
Amerika Vizesi Antalya
E.B. 21/04/20, 15:32 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Antalya Manavgat’ta ikamet ediyorum. Annem ile birlikte yaşıyorum. Şuanda emekliyim. Amerika vizesi Antalya işlemleri için ikamet ettiğim il üzerinden başvuru yapabilir miyim? Uzun zamandır ertelemiş olduğum Amerika seyahatimi gerçekleştirmek istiyorum. Neler yapılmalı? Yardımcı olur musunuz? İyi çalışmalar dilerim.
Amerika Vizesi İle Almanya
E.H. 21/04/20, 13:11 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, Amerika’ya yazın dil okulu için gitmeyi planlıyorum. Amerika’dan Almanya uçak bileti fiyatları oldukça uygun geldi. Amerika vizesi ile Almanya ülkesine giriş yapabilir miyim? Yoksa Almanya için ayrı bir turist vize mi çıkartmam gerekir? Ya da transit vize mi almalıyım? Aktarma gittiğim ülkede beklerken ülkeyi gezebilir miyim? Havalimanından çıkış izni verilir mi? Tarafınıza oldukça fazla soru iletmiş oldum. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar.
Amerika Vizesi Altunizade
O.B. 21/04/20, 12:11 Cevabı Görüntüle
Oğuz Bey:
Selamlar, Ben Oğuz. Amerika turistik vize başvurusu yapmak istiyorum. Kadıköy Moda'da ikamet ediyorum. Amerika vizesi Altunizade başvuru merkezinden işlemlerimi tamamlayabilir miyim? Gerekli evrak listesi konusunda ofisiniz bana destek olacak mı? Formu Altunizade ofisiniz mi dolduruyor yoksa merkez ofisinize mi gönderiyor? Tüm işlemlerimi takip edebilecek durumdalar mı? Bilgilendirmenizi rica ederim. Ayrıca bilgi için benimle irtibata geçebilirler mi?
Amerika Vize Fiyatları
A.B. 20/04/20, 16:39 Cevabı Görüntüle
Merhaba sevgili Euroasia çalışanları, Plastik ambalajlar üreten bir firmanın genel müdürüyüm. Amerika vize fiyatları hakkında bilgi almak istiyorum. Amerika'da bulunan ve iş yaptığımız firma ile kısa süreli iş seyahati için bir vize almak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi çalışmalar.
Amerika Dil Kursu Vizesi
C.H. 20/04/20, 15:37 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, Amerika dil kursu vizesi başvurusunda bulunmak istiyorum. Ben İstanbul'da özel bir üniversitede Sinema ve televizyon bölümü 2.sınıf öğrencisiyim. Eğitimime başlarken hazırlık okudum. Ama bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Amerika dil kursuna katılmak ve sosyal bir projede yer almak istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? İlginize şimdiden teşekkür ederim.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';