x
Amerika

Vize İşlemleri

Amerika

Amerika Hakkında Sorular & Yorumlar

Amerika ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

ABD Vizesi
C.K. 02/04/20, 17:04 Cevabı Görüntüle
Selamlar, ben Canset. 35 yaşında bir dans eğitmeniyim. Kadıköy’de butik bir dans okulum bulunmaktadır. Yıllardır sanatın içerisindeyim. Gezi halinde olmayı ve bir rota belirleyip seyahat etmeyi düşünüyorum. New Jersey eyaletinde ilkokul arkadaşım yaşamaktadır. Öncelikle onu ziyaret etmek ve sonrasında onunla birlikte Burning Man festivaline katılmak istiyorum. ABD vizesi için ne yapmalıyım? Süreci nasıl yürütebiliriz? Bu etapta arkadaşımın yapması gereken şey nedir? Ret almak istemiyorum. 15 günlük tatilim mevcut olduğu için ret almam durumunda yeni bir vize başvurusu yapamayacağım. Bu nedenle tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Bilgilendirmenizi rica eder, iyi günler dilerim.
Amerika Vize Türleri
Y.N. 30/03/20, 17:44 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Marcel Geller 10.06. 2020 – 25.06.2020 tarihleri arasında New York’ta yaşayan kuzenim Jane’i ziyaret etmek istiyorum. İstanbul Kadıköy’de yaşıyorum. Kadrolu olarak 10 yıldır Basketbol koçu olarak çalışıyorum. Daha önce birden fazla Avrupa ülkelerine seyahatim var. Kanada vizem var ve süresi hala geçerlidir. Amerika vize türleri konusunda hiçbir fikrim yok. B1/B2 kategorisi hangi başvuruları içermektedir. Bu seyahat planım başvuru için uygun olur mu ? Profesyonel bir yardım almak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi çalışmalar dilerim.
Amerika Vize Yenileme 2020
M. İLHAN ONUK 19/11/18, 09:45 Cevabı Görüntüle
1.DS 160 FORMUNA NASIL ULAŞIRIM
2.İKİ OĞLUM LOS AGELES VE SAN FRANSISCO DA YAŞIYOR.TOLGA ABD VATANDAŞI , KAAN GREEN CARD SAHİBİ , 15 GÜN İÇİN ZİYARETE GİDECEĞİZ.2007 DE ALDIĞIMIZ VİZE 10 YILINI DOLDURDU , YENİ VİZE ALACAĞIZ,
Freelance Çalışanlar İçin Amerika Vizesi
Ç.B. 03/05/20, 20:19 Cevabı Görüntüle
Merhaba Euroasia çalışanları, Ben Çağatay. Freelance bilgi işlem uzmanı olarak çalışıyorum. Freelance çalışanlar için Amerika vizesi alınabilir mi? IT üzerine proje bazlı çalışmaktayım. Resmi bir yere bağlı olarak 9/6 sisteminde çalışmak istemediğim için bu şekilde çalışıyorum. 1 yıl önce turistik amaçlı Yunanistan’ı ziyaret etmiştim. Bir şirkette resmi olarak çalışan olmadığım için bazı arkadaşlarım İngiltere veya Amerika gibi büyük ülkelere yapılan vize başvuruları ret olabiliyormuş gibi bir yorumda bulundular. Sizce vize alma durumum nedir? Serbest çalışanlara Amerika vizesi için gerekli evraklar nedir? Vize başvurumu tecrübeli ellere bırakmak istiyorum. Yardımlarınızı rica eder, iyi çalışmalar dilerim.
USA Vize
M.A 11/04/20, 15:08 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, Ben Mehmet Aksu 55 yaşındayım. USA vize için bizler nasıl bir yol izlememiz gerekir? Emekli diş hekimiyim. Eşim ev hanımı ve üniversite 1. sınıfta okuyan bir kızım var. 10 yılı aşkın zamandır Eşkişehir’de yaşamaktayız. Haziran ayı itibariyle Ailem ile birlikte Amerika’ya turistik olarak ziyaret etmek istiyoruz. Amerika vizesi için Eskişehir üzerinden başvuru yapabilir miyiz? Önceki yıllara ait schengen vizelerimiz bulunmaktadır. Her sene seyahatlerimizi birlikte gerçekleştiririz. İtalya ve Almanya’ya ait turistik vizelerimiz vardı. Süreleri doldu. Bu sene Amerika için tatil planı yaptık. Aslında eşimle amacımız kızımızı derslerinde başarılı olduğu için ödüllendirmekti. Vize sürecimizde bizlere yardım etmenizi rica edeceğiz. İyi çalışmalar dileriz.
18 Yaş Altı Amerika Vizesi
M.H. 21/04/20, 14:10 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Ben özel bir kolejde lise 3. sınıf öğrencisiyim. Okulumun da projede yer aldığı Boston şehrinde bir kongreye katılacağım. 18 yaş altı Amerika vizesi hakkında bilgi almak istiyorum. Amerika vize ücreti 2020 yılında ne kadar? Yardım eder misiniz? Teşekkürler.
Acil Amerika Vizesi
O.H. 01/05/20, 17:29 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Öncelikle iyi çalışmalar. Acil amerika vizesi almak istiyorum. Türkiye´de bulunan siyasi bir partiye üyeyim. Ayrıca aynı zamanda emekliyim. 50 yaşındayım. İstanbul´da oğlum ile birlikte yaşıyorum. Maddi durumlardan dolayı her zaman yurt dışı seyahati gerçekleştiremedim. Daha önce Katar´a gittim. Orada kuzenim yaşıyor. Seyahat ederken bir problem yaşamıyorum. İstanbul’a taşınmadan önce İzmir´de yaşıyordum. Kuşadası üzerinden yapılan tekne turları ile kapı vizesi alarak Yunanistan´a gittim.10 günden oluşan bir iznim mevcut. Çok hızlı bir şekilde vize başvurumu yapmak istiyorum. Amerika vizesi kaç günde çıkar? Yardımlarınızı rica eder, iyi günler dilerim.
Amerika Konsolosluğu Vize
A.K. 13/04/20, 10:42 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, Ben Aydın Kara. Bursa’da yaşıyorum. Tofaş firmasında satış sorumlusu olarak çalışıyorum. Amerika Konsolosluğu vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Yurtdışına seyahat etmeyi çok seviyorum. Avrupa ve Asya ülkelerine birden fazla seyahatim oldu. Kötü olan İngilizce seviyemi seyahatlerimde düzeltme fırsatı buldum. Hollanda, Macaristan, İngiltere gibi diğer ülkeler için her zaman bireysel başvuru yapmıştım. Fakat Amerika vizesi ile ilgili araştırma yaptığımda zor bir süreci olduğunu gördüm. Mülakatlar başvuru sürecindeki en önemli kısım. Diğer başvurularımda konsolosluk yerine başvuru merkezlerine giderek parmak izi verdiğim için bir problem olmamıştı. Birebir görüşme olması beni tedirgin ediyor. Amerika vize başvuru sürecimi nasıl başlatabilirim? Mülakatta ne gibi sorular soruluyor? İşlemlerimi şirketiniz üzerinden yapmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi günler.
Amerika Acil Vize
E. Esnek 19/11/18, 13:50 Cevabı Görüntüle
Amerikadaki kız kardeşim kanser hastası, elimde hastane raporları var, Şimdi eşi de kaza geçirdi ve kardeşim hem kendisine hem de eşine bakmakta çok zorlanıyor acil olarak ABD'ye seyahat etmem gerekiyor randevuların 3 hafta sonraya verildiğini duydum ne yapmak gerekiyor? Yardımlarınızı bekliyorum.
Amerika Randevu Tarihi
s. sütcü 21/12/21, 02:11 Cevabı Görüntüle
Merhaba, mayıs 2022 için ABD seyahat planım var. Şuan için 2023'e randevu verildiğini 2022 de yer açıldıkça randevuların geriye çekildiğini biliyorum. Bu ay içinde başvursam mayısa kadar randevumu alıp vizemi alabilir miyim? Ve turistik vize için kişi bası ücret nedir? teşekkürler.
Green Card Case Number
M. kılıç 20/12/21, 17:18 Cevabı Görüntüle
Selam benim kardeşim Amerikan vatandaşı. Benim için 2014 yılında green karta başvurdu bu sene bana case number verdiler. Bundan sonra yapılacak işlemleri öğrenebilir miyim? Teşekkürler
Green Card Başvurusu
K.B. 29/05/20, 14:47 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, Ben Kemal. 19 yaşındayım. Üniversitede hazırlık bölümünde okumaktayım. Abim amerika'da çalışma yoluyla green card aldı. Bu sene itibariyle ebeveynlerim ve ben abim üzerinden green card başvurusu yapmak istiyoruz. Babam ve ben akıcı İngilizce konuşabiliyoruz. Sadece annemin İngilizcesi A2 seviyesindedir. Ama başvurumuzun sonuçlanmasına kadar B1 seviyesine gelmiş olacaktır. Bu konuda danışmanlık firması olarak sizi tercih etmek istiyoruz. Genel olarak yeşil kart başvurusu nasıl yapılıyor? Bizler bu kapsama dahil oluyor muyuz? Bilgilendirmenizi rica ederim. İyi çalışmalar.
Amerika Vizesi Neden Reddedilir?
A.D. 04/05/20, 12:13 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, Ben Ayla D. 32 yaşındayım. Amerika vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Ama öncelikle Amerika vizesi neden reddedilir? Bu soruyu cevaplamanızı rica edeceğim. Kendimden biraz bahsetmek istiyorum. İstanbul’da kendime ait evim var. Ayrıca yüksek meblağlarda kira gelirim olduğu için çalışmıyorum. Kısaca ev hanımı olarak hayatıma devam ediyorum. Bu süreçte ise 12 yaşında olan kızıma bakıyorum. Amerika’nın Boston şehrinde kuzenim yaşıyor. Süresiz bir green card’da sahiptir. Onu ziyaret etmek istiyorum. Daha önce aile ziyareti yaparak Almanya ülkesine gitmiştim. Pasaportumda başka bir seyahatim bulunmamaktadır. Amerika vize başvurum onay alır mı? Kuzenimin evrak hazırlaması gerekir mi? Bilgilendirmenizi rica edeceğim. İyi çalışmalar.
Amerika Vizesi İstanbul
O.B. 02/05/20, 19:50 Cevabı Görüntüle
Merhaba sayın yetkili, Ben Oğuz. Vize başvurusu yapmak istiyorum. Amerika vizesi İstanbul işlemleri nasıl oluyor? 35 yaşındayım. Kurumsal bir şirkette makine mühendisi olarak 3 yılı aşkın zamandır çalışmaktayım. Şirketimizin anlaşmalı olduğu firmaları ile ticari amaçlı görüşmek için Macaristan, Bulgaristan, Dubai gibi ülkeleri ziyaret ettim. Bu ülkelerin dışında turistik olarak Küba ve İtalya ülkelerinde bulundum. Ayrıca seyahatimi 20 yaşında olan kız kardeşim ile gerçekleştireceğim. Kendisi şuanda üniversite öğrencisidir. Seyahat masraflarını ben karşılayacağım. Daha önce sadece İtalya ülkesine gitti. Başvuru için ne yapmamız gerekiyor. Amerika vizesi için hangi evraklar gerekli olacaktır. Kısaca bilgilendirmenizi rica edeceğim. İyi çalışmalar.
İran Vatandaşlarına Amerika Vizesi
A.B. 02/05/20, 18:29 Cevabı Görüntüle
Merhaba, İran vatandaşlarına Amerika vizesi nasıl alınır? İran vatandaşıyım. İstanbul’da bir üniversitede sözleşmeli öğretim görevlisiyim. Geçici her 2 senede bir yenilediğim oturum iznim var. Daha önce yaz tatillerinde Mısır, Dubai ve Almanya´ya gitmiştim. Şimdi ise aynı okulda beraber çalıştığım öğretmen bir arkadaşımla Kaliforniya´yı görmek istiyoruz. Türk vatandaşı olmadığım için red olur mu? Amerika vize başvuruları için nasıl bir yol izlemem gerekir? Bilgilendirmenizi rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';