x
Almanya

Vize İşlemleri

Almanya

Almanya Hakkında Sorular & Yorumlar

Almanya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Almanya Erasmus Vizesi
E. Çelebi 04/03/20, 16:57 Cevabı Görüntüle
Erasmus değişim programı kapsamında Frankfurt’ta bir üniversiteden kabul aldım. Davet mektubum gelecek ancak en az 6 ay kalabilmem için Almanya Erasmus vizesi başvurusu yapmak istiyorum. Sizin aracılığınızla yapabilir miyim? Bir de aylık 500 Euro ücretim olacak staj boyunca yine de bloke hesap açmam gerekecek mi?
Almanya Transit Vize İstiyor Mu?
M. Erkuş 04/03/20, 14:57 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Berlin aktarmalı ABD seyahatim var. Dönüşte de yine Berlin aktarmalı uçuşum var. Her iki uçuşta da iki buçuk saatlik bekleme sürem var. Almanya transit vize istiyor mu? Eğer istiyorsa ne yapmam lazım? Terminal değişikliği yapmayacağımı söyledi havayolu şirketim.
Almanya Schengen Vize Ücreti
H. Varlar 04/03/20, 14:14 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Ankara’dan 4 kamu çalışanı olarak Almanya vize başvurusu yapmak istiyoruz. Seyahatimiz Nisan’da, eşlerimizle yapacağız seyahati. Karı-koca tek dosya mı hazırlamamız gerekiyor? Başvuruda hangi evrakları sunmamız gerekecek? Bir de Almanya Schengen vize ücreti ne kadar?
Almanya Vize Belgeleri
Ş. Koçaslan 04/03/20, 12:18 Cevabı Görüntüle
Merhaba, 5 yaşındaki kızımla birlikte Almanya’daki ablamın yanına gitmek istiyoruz. Ablam bir hastalık geçiriyor ve benim yardımıma ihtiyacı var. Ev hanımıyım eşim bana sponsor olacak. Kızım ve kendim için vize almak istiyorum kızımın yaşı küçük olduğu için vizeden muaf mı oluyor? Değilse vize başvurusu yapmak için Almanya vize belgeleri nelerdir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Almanya Konsolosluğu Vize
U. Akgül 28/02/20, 17:09 Cevabı Görüntüle
Merhaba Almanya oturum vize başvurusu yapmak istiyorum. Almanya Konsolosluğu vize başvurumu doğrudan kendisi mi kabul ediyor yoksa başvuru merkezinde mi yapmam gerekiyor? Almanya’dan iş teklifim var hangi evrakları hazırlamam gerekiyor başvuru için?
Almanya Vizesi İçin Gerekli Belgeler
H. Güngör 28/02/20, 16:56 Cevabı Görüntüle
İstanbul’da bir vakıf üniversitesinde araştırma görevlisiyim Almanya vizesi için gerekli belgeler nelerdir? Almanya’da bir konferansa katılıp ve makalemi sunmak istiyorum. Konferans komitesi tarafından davet belgem de mevcuttur. Standart süreçte vizenin çıkması kaç gün sürüyor? Başvuruyu benim adıma gerçekleştirebiliyor musunuz? Beylikdüzü’nde çalışıyorum, başvuru merkezine uzak olduğum için yardımınızı rica ediyorum. İki yıl önce Fransa vizesi almıştım. Parmak izi için tekrar gelmeme gerek yok sanırım.
Almanya Vize İşlemleri
A. Türker 28/02/20, 16:41 Cevabı Görüntüle
Pasaportumun geçerlilik süresi 2020 Temmuz’da bitiyor. Almanya vize işlemleri sürecini başlatmadan önce pasaportumu yeniletmeme gerek var mı? Mevcut pasaportumda daha önceden alınmış 2 adet Schengen vizem var. Ben bir şirkette yönetici asistanıyım, SGK’lı çalışanım.
Almanya Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020
H. Kerem Altın 27/02/20, 16:45 Cevabı Görüntüle
Merhaba, eşim ve iki kızım için Almanya vize başvurusu yapmak istiyorum. Kızlarımın biri 12 diğer 20 yaşında. Ben de bir şirkette yazılımcıyım. Çocuklar ve eşim için hazırlanması gereken Almanya vizesi için gerekli evraklar 2020 yılı listesini iletir misiniz?
Almanya Vize Başvuru Formu
Ö. Güleç 26/02/20, 10:38 Cevabı Görüntüle
Almanya vize başvuru formu belgesine nasıl ulaşabilirim? Türkçe mi doldurulacak, Almanca mı? Almanya Schengen vize başvuru formunu doldururken nelere dikkat etmem gerekir?
Almanya Vizesi Trabzon
T. Gödek 13/02/20, 16:28 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, Ben Özbekistan vatandaşıyım. Trabzon’da KTÜ Üniversitesi’nde okuyorum Almanya vizesi Trabzon merkezinde alabilir miyim? Alabiliyorsam hangi belgeler gerekiyor? Teşekkürler.
Almanya Vizesi Bursa
L. Kılıç 13/02/20, 16:00 Cevabı Görüntüle
Merhaba, kızım müzik festivali için Almanya’ya gidecek, kendisi genç bir piyanist ve Almanya’da düzenlenen bir yarışmada yarışmaya katılacak. Yarışmadan davet geldi ama 11 yaşında ben de kendisine eşlik etmeyi düşünüyorum. Almanya vizesi Bursa merkezinden başvuru yapabilir miyiz?
Almanya Vizesi Edirne
İ. Ersöz 13/02/20, 14:01 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Nisan’da abimin Almanya’da düğünü var, ne zaman vize başvurusu yapmam gerekiyor? SGK’lı çalışanım yıllık izin hakkım da var, Almanya vizesi Edirne merkezden alınabilir mi? Hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Almanya Vizesi İstanbul
F. Erkul 10/02/20, 11:59 Cevabı Görüntüle
Merhaba haziran ayında evleneceğim ve eşimle balayımızı Almanya’da geçirmeyi düşünüyoruz. Eşim memur ve yeşil pasaportlu ben bordo pasaportluyum. İstanbul’da yaşıyoruz Almanya vizesi İstanbul Konsolosluğu’ndan mı başvuru yapılacak? Bir de VIP başvuru yapmak istiyoruz. Ekstra ödememiz gereken ücret ve VIP avantajları nelerdir?
Almanya Vizesi İzmir
V. Atakan 10/02/20, 11:21 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben ve eşim emekliyiz, Çeşme’de yaşıyoruz Almanya seyahatimiz olacak Mayıs’ta 2 haftalık bir turistik seyahat yapmayı planlıyoruz. Almanya Vizesi İzmir merkezden alınabilir mi? Emeklilerin vize alma şansı yüksek midir? Yeterli paramız bulunuyor bankada.
Almanya Vizesi Antep
H. Bağcı 10/02/20, 11:08 Cevabı Görüntüle
Merhaba, annemi Almanya’daki ablamın yanına göndermek istiyoruz, annemin babamdan ölüm aylığı ve kira geliri var. Ablamın oturum izni var ve eniştem Alman vatandaşı. Almanya vizesi Antep merkezden direkt başvuru yapabilir miyim yoksa Ankara’ya mı gitmemiz gerekiyor? Bir de gerekli evrakları yazar mısınız?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';